8/11/12

Dijous, 8 de novembre de 2012
SIMULACRE D'INCENDI
Avui hem fet el simulacre d’incendi.
Hem evacuat l’escola amb 2 minuts, 34 segons.
Molt ràpid i molt bé.

A les 10:00 en punt, abans de que sortissin al pati a fi de tenir el màxim de nens a l’edifici, l’alarma intermitent a començat a sonar.
Sense empentes, ni crits, poc a poc i en un ordre perfecte han anat sortint per classes. Uns tenien el punt de trobada al carrer Saleta i d’altres per l’Avinguda Madrid.
Alumnes i Claustre tenien molt clar que havien de fer.
Un cop al carrer s’ha fet recompte. El Jordi revisava tota la planta superior i el Sr Pinyol cronòmetre en mà feia d’àrbitre.
Ha anat tan bé que encara hem fet broma quan m’han vist amb la càmera a la mà a punt de fer fotos. Fins i tot fent evacuació has de fer fotos!, m’han dit.

Ja sabeu... jo no abandono mai el meu vaixell.  



7 comentaris:

Anònim ha dit...



ha anat molt be , espero repetir-lo

a.m.p i i.m.p

Anònim ha dit...

Fins i tot per fer una evacuació aquets nens son perfectes!!

Anònim ha dit...

Enhorabona per la bona organització !!
Isabel

Anònim ha dit...

El meu informador particular ja em va explicar ahir que havíeu evacuat amb una mica més de 2 minuts...Ara bé, has de saber que el meu milhomes ha trobat el simulacre una mica infantil, no hi havia foc, ni fum, i no han vingut els bombers!Sílvia Z.

eva pando ha dit...

Aquests nens son uns cracks fins i tot en aixo.

Anònim ha dit...

Hem estat super ràpids mama, ha estat divertit (com canviaría la cosa si fos de veritat) anda que si fos veritat tu estaries fent fotos. Donçs felicitats a tots per l'organització. Esperem que no s'hagi d'utilitzar mai, però si fos així sabem que esteu tots preparats.
Francesca

Anònim ha dit...

Es verdad a mi también me explicaron lo siguiente "hicimos el simulacro en menos de 2 minutos cogimos a los pequeños y para el comedor todo perfecto en tiempo record estamos preparados"

Delly