10/6/12

Divendres, 8 de juny de 2012
ÀNIMS CLAUSTRE
El Projecte Interdisciplinari va acabar de manera molt satisfactòria. Els nens han aprés molt i les famílies han col•laborat ajudant amb les visites. Una bona manera d’aprendre junts i conèixer la nostra ciutat.

La recta final la tenim just davant i sort que no ens manca energia a tots plegats. Venda de llibres, venda de xandalls i bates, àlbums, darrers controls, graduacions, classes obertes... una llarga llista que sembla que no acaba.
Tapes d’àlbums per triar, coreografies per muntar, exàmens per corregir, llibres per acabar, nens neguitosos per la calor, notes per posar, claustres per prendre darreres decisions... sort que els mestres treballem poc i tenim moltes vacances!!!

Sigui com sigui ho farem tot i ho farem, com sempre, ben fet.

Ànims Claustre.





6 comentaris:

Anònim ha dit...

Els dies per acavar ja es podan contar amb les mans, i com sempre quan ja queda poquet les feines s'acumulan però com sempre tot arriva i tot s'acava. Ànims a tots que ja queda poc per unes merescudes vacances.
Francesca.

Anònim ha dit...

No desistiu, ja queda poc. Una recarrega d'energia i paciència que la canalla està molt esverada amb el final de curs i la calor.
Gracies
Rosa B.

Silvia M. ha dit...

Crec que es el primer any que les mames estem desitjant que s'acabi el curs. Un curs dur!!! Molt dur!!! Anim als que venen darrera.
I que tingueu molta sort en el nou camí que teniu als del sisè. Ben aviat ens tocarà i fa res que estaven les mames plorant quan deixaven als nostres petits amb la Sta.Elena. Son records que mai s'obliden.
Marxeu que es queden en bones mans!!! jajaja... Quina raó tenia.

Anònim ha dit...

Ja la recta final. Es molta feina pero val la pena veure les cares dels nens amb els albums, notes.... I les dels pares tambe.

Noelia Massague.

Noemi Massague ha dit...

Compte enrera.... ànims !!!

Anònim ha dit...

Ja estem a la recta final...Sembla que no hi hagi suficients dies per arribar a fer tot el que hi ha a la llista de coses pendents, però hi arribarem, i tant que sí!!!
Ànims!Sílvia Z.