15/4/12

Dijous, 12 d'abril de 2013
PINTEM I EXPERIMENTEM
Els més petitons de l’Escola han pintant manipulant amb sucre i iogurt. Aquí podeu veure que bé ho van passar i com va quedar la seva obra final.


Mentrestant, els de 5è experimentaven. Deixarem que ells mateixos expliquin l’experiència amb els seus comentaris


 



12 comentaris:

Anònim ha dit...

Va ser una experiència INOBLIDABLE.Vam ficar aigua en un recipient i anavem ficant objectes i miraem si l'aigua pujava i quant pujava.Casi tothom va portar alguna cosa.Va ser una de les tardes que millor m'ho vaig passar.
Núria bordanova.

Anònim ha dit...

Ens va agradar molt! i va ser molt interessant!
Despres a casa ho vaig intentar: Vaig possar la tinta d´un retolador blau en un got, per veure com s´adapatava a la forma del got!
Victor Vazquez

Anònim ha dit...

M'ha agradat molt fer l'experiment. Vam posar aigua barrejada amb tinta en uns envasos, anavem ficant dintre de l'aigua diferents objectes que haviem portat de casa. Al posar l'objecte haviem d'averiguar quant variava el nivell d'aigua. L'objecte que va fer variar més l'aigua va ser una pilota de golf.

Jan

Anònim ha dit...

Un divendres per l tarda vem ficar aigua en un recipient i miravem quan pujaba l'aigua cada alumne portava una cosa jo per exemple vaix portar un eriso de joguina .
VASER SUPER DIVERTIT!!!!!!!!!!!!

Ariadna Verdú ha dit...

Va ser molt divertida aquesta practica d'anar tirant coses a l'aigua blava i apuntar-ho en un full.Nosaltres vam portar coses que no flotessin,l'aigua estava a 50 ml.i ens vem fixar quants ml. pujava l'aigua quan ficavem les coses


Ariadna Verdú

Anònim ha dit...

El dijous va ser molt divertit. Per la tarde vam ferun experiment, mai ho havia fet. Teniem que portar objectes i ficar-los dintre d'un pot d'aigua, per mirar quan pujava l'aigua. M'ho vaig passar molt bé i vaig apendre molt.

Marta Arlà

Anònim ha dit...

Genial veure els Picarols pintant...Se'ls veia a tots molt interessats amb la seva obra d'art!!!I entre els de 5è potser tenim a algun futur investigador, veient el que han disfrutat amb l'experiment!!Sílvia Z.

Anònim ha dit...

A mi hem va agradar fer l' experiment perquè vem poder tirar objectes en un recipient de vidre i mirar cuant augmentaba el volum de l' aigua ,va ser molt DIVERTIT:-).


Ingrid Mallol Palacios

Anònim ha dit...

Va ser molt xulo i divertit
sergi.t

laia ha dit...

VA ser molt divertit, a mi em va agradar molt, jo vaig probar a casa fer l'experment de la tinta de rotulador barrejada amb aigua, i em va sortir molt bé.
VAm portar objectes de casa, jo vaig portar un ninotet que va surar i no va fer que varies gaire el volum de l'aigua. M'agradaria que tinguéssim més classes així.

Raquel Mateu

Anònim ha dit...

Va ser molt divertit ,jo vaig
portar una peça de ferro

Sergi Perales Colomer

Astrid Mallol Palacios ha dit...

Hem va agradar molt fer els experiments per medir el volum de l'aigua m'ho vaig passar molt bé.Astrid Mallol Palacios =-)