7/9/11

Dimecres, 7 de setembre de 2011
L'OFICI QUE MÉS M'AGRADA
Ja no recordava que era entrar dins la roda d’activitat frenètica, però si una cosa et fa tornar a la realitat és la programació general d’un nou curs escolar.
De vegades els que no sou mestres no enteneu massa bé quina feina tenim quan l’escola està buida.
Aquests dies la feina té una sola paraula: paperassa.
Cal omplir expedients acadèmics, redactar propostes de millora, escriure memòries, aixecar acta de cada pas que fem i pensar nous projectes.
Parlant de projectes avui hem acabat de programar el nou Pla Lector que estrenarem amb el P5, 1r, 5è i 6è.
Padrins lectors que fomentaran la lectura pel plaer de llegir i una interacció molt enriquidora pels més grans de l’escola i els nostres petits lectors que comencen a descobrir la lectura.
També hem decidit, després de un interessat debat i amb votació final per part del Claustre, el tema del Projecte Interdisciplinari: Barcelona, la nostra bonica ciutat.
Els nous noms dels petits ja estan decidits. El P1 seran Picarols. El P2 seran les Baldufes. El P3 Girafes i el P4 Pingüins.
Sens dubte les vacances ens han provat.





6 comentaris:

Patrícia Borràs ha dit...

Segur que lo dels padrins lectors sortirà molt bé, és una idea molt bona, aixì es podrà fomentar encara molt més el plaer d´una bona lectura.

Els nous noms són molt macos, alguns els hi escau molt i molt bé, xo....després de portar tot un estiu dient: jo ja no seré un cargol, aquest any sóc més gran i seré un peix, sincerament el canvi crec q a alguna li costarà una mica, quan la Maria li ha dit aquest migdia li ha contestat que no, que ella será un peix de la classe de la Sara, feina tindrem per fer-la baixar del burro...
I molt ànims pel munts de paperassa que heu de fer, en res ja no tindreu aquest temps xq els tindreu a ells q no us deixaràn fer res, jejjeej

Patrícia

Anònim ha dit...

Bon dia, bon curs!!....has despertat la meva curiositat amb el nou Pla Lector, ja ens explicaràs amb més detall. Respecte als canvis amb els noms de la classe dels més petits també m´han agradat. La meva fillola comença aquest any P-3, està a la seva época més algida de ser una princesa i li ha tocat la classe de "les bruixes"!!! desde que ho sap, ho porta fatal, ja té el primer trauma escolar, jajajaja... Olga.

Jo ha dit...

Benvinguts/des!

A casa preparar llibres, bosses, material (possar nom a tot i folrrar els llibres), preparar o comprar xandals nous, bates......

A les noticies que si reforma de l'educació, que si vaga de mestres, que si una hora més a la setmana, que si la normal.lització llinguística ......

Si-us-plau comencem ja que aixó és insoportable!!!!!!

Anònim ha dit...

Trobo a faltar "els dofins", aix es que m´ agraden molt!!!! Pero bueno per la propera, jajaja
Eva

Anònim ha dit...

Ostres aquest any ens toca ser pingüins. A l'Eric li ha agradat molt el nom. Que bé nous projectes per aquest any, segur que gaudirem tots.

Noelia Massagué.

Marta ha dit...

Quina emoció, ja no queda res per l'arrancada del nou curs...
Nosaltres també tot l'estiu dient-li ja no seras un cargol, ara com ja ets més gran seras un peixet, i ell tot content.. bé doncs ara serà una girafa.