9/10/08

Dijous, 9 d'octubre de 2008
PASSEIG PER LA TARDOR (I)
La tardor mediterrània, suau i tranquil·la, ens permet fer classes al pati.
En la seva època Aristòtil, dialogava i feia pensar als seus alumnes pels patis. Nosaltres, de moment, intentem que els nostres óssos aprenguin, si més no, a escoltar. Mai se sap que sortirà de tota aquesta colla de personetes que veieu feliços a la seva escola.


Els Cargols, mentrestant, intenten omplir amb paper de seda, la gran fulla de la tardor.



Continuarà...

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Sí que escolten, siiii. Aquet matí el petit deia que no volia dur xaqueta i jo li deia que sí perquè ja fa fred, i em diu: no mama, perquè la Srta. Angels diu que a la Tardor no fa ni fred ni calor. Portem poquet temps, però l´Ivan està molt content amb la seva nova senyoreta, i als papis també ens va agradar molt el dia de la reunió. Gràcies per la feina Angels. Bon cap de setmana a tothom.

Anònim ha dit...

Doncs pel que es pot veure a les fotos l'Àngels ho està aconsseguint, això d'ensenyar a escoltar als óssos. La veritat és que poder fer les classes al pati és un luxe!Bon cap de setmana!Sílvia Z.

Anònim ha dit...

Que monos tots tant concentrats i els Peixos, que fan? M'agradaria veure'ls tambe. Gracies. Marta.

Anònim ha dit...

Els ossos.....quins elements!!! Esponges humanes. No s'escapa res del seu voltant!! L'altre vespre estavem estudiant el relleu de Medi Natural amb la Maria (3r). La Júlia, com sempre, parant orella i demanant també fer deures com la seva germana. A tercer, ja sabeu, apreten els deures. Maria...defineix el relleu!! Diga'm què és el relleu?.
I la Júlia: papa, jo sé què és el relleu.
I el papa: Júlia, no molestis que la Maria té un control. Després m'ho dius.
I la Júlia: Però papa, que jo sé què és el relleu...
I el papa pensa "que coi ha de saber aquesta ossa què és el relleu" i ja cansat de dir-li a la meva osseta que ja m'ho diràs després i de veure que si no li deixava dir-li potser ploraria...
Vinga Júlia, diga'm què és el relleu:
I la Júlia: ...ens posem en dues files i quan la senyoreta ens ho diu, sortim i anem fins la paret i tornem i després surt l'altre de la fila...
El relleu... I tant que la Júlia sabia què era el relleu.
Ara, la Júlia ja ha après que el relleu poden ser dues coses diferents.