5/10/08

Divendres, 3 d'octubre de 2008
"ME'N VAI..."
Ensenyar anglès a nens de 2 anys és una tasca complicada. Molts d’ells encara no parlen bé el català i ja els introduïm en una altra llengua.
Aprenen les paraules tot sentint-les repetir constantment a la Teacher i això, a vegades, pot provocar algun que altre error sonor.
La Teacher diu les paraules de manera molt expressiva, a fi de que als nens els hi quedin i fa que les repeteixin amb el mateix to de veu.
Per tant a l’entrar a la classe diu:
- Hello!!! De manera clara i forta
Els nens ho repeteixen.
Al marxar de la classe diu, ben fort, clar i fent cantarella: - Bye, bye!!!

L’anècdota divertida va passar quan se li va preguntar a un petit: com es diu hola amb anglès??
Ell va contestar tot imitant: H E L L O!!!!
I a la pregunta i com es diu adéu?, llavors el nen, ben convençut, tot fent la cantarella del bye bye, va contestar ME’ N V A I!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Els nens son esponjes, el dia que van fer la reunió de P3 i seguint les indicacions de la teacher, quan vaig veure al Sergi li vaig preguntar si havia aprés algun color amb anglés i li vaig preguntar, la samarreta que portas de quin color es Sergi? i ell ni corto ni perezoso amb va contestar vermell.La Neus li va dir no Sergi es red, llavors el Sergi ho va entendre i va dir els pantalons son blue.
Francesca

Anònim ha dit...

hola!!
sóc la Yasmine. nomes passava perque me n'he enrecordat.
cada vegada el institut es més complicat i més deures pero intento tenir una mica de temps lliura per passar per aqui

res més

adeu!=)

Anònim ha dit...

El Víctor avui llegía les paraules del seu llibre on hi deia: papa i mama...i no sé com, ha acabat cantant una cançó amb anglés que deia:mum and dad, o alguna cosa semblant.

Laia