16/10/08

Dijous, 16 d'octubre de 2008
LA TARDOR DE VIVALDI

Aquesta tarda,a l’hora de plàstica, els Lleons feien pintura a ritme de la música de Vivaldi.
Quan he pujat a veure’ls ja estaven acabant l’activitat però els he trobat tan macos que he decidit fer unes fotos, fins i tot un mini vídeo ja que sentir la música mentre pintaven era la gràcia.
Malgrat que molts ja havien acabat els hi he dit: feu veure que pinteu, com si encara no haguéssiu acabat.
Però jo no comptava amb l’espontaneïtat sincera dels nens.
No han vist massa clar això de tornar a pintar per sortir al vídeo, sobretot l’Arnau que just quan els estava gravant em diu:
- pintem de veritat???
- Si, si... dissimula, li he contestat jo molt baixet
Actors no seran però artistes de ben segur.
Si ho voleu veure entreu al web. http://www.xtec.cat/escoladelcarme/

10 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

Ja he vist el video. Quina colla! Així semblen bons xiquets!

Anònim ha dit...

Bons xiquets? jejeje ho són, ho són... suposo que quan dormen més.

Si que són espontanïs i això a vegades és el que més ens crida l'atenció. Al començar l'activitat no sabien ben bé que era el que havien de fer, tenien un full i el dit moll de pintura i de fons sentien una música. Però pintem, senyoreta Marta? És clar, heu de pintar tot seguint el ritme de la música...

És bonic fer activitats d'aquesta mena ja que són les seves expressions, els seus sentiments entorn aquella música.

Berenguer ha dit...

És divertidíssim. Felicitats!

Anònim ha dit...

Sóc el papa de l'Arnau i estic especialment feliç de veure les fotos i el video dels nens de P5 pintant al so de Vivaldi, i de poder entrar per aquesta "finestreta" a la classe dels nostres lleons. Moltes gracies Montserrat per fer-ho possible això és impagable.

Anònim ha dit...

Estic encantada, primer pel privilegi de poder gaudir de les fotos i del vídeo (gracies Montserrat, 1 vegada mes)
i segon per les noves aportacions de la Srta. Marta al bloc (tambe de la Laura de P3), per les seves ganes d’implicar-se i compartir el seu dia a dia amb els nostres fills.
Fins ara estàvem molt ben informats gràcies als comentaris de la Montserrat ara ho estem doblement, i això es un luxe. MOLTES GRACIES

Anònim ha dit...

Montserrat no saps l'alegria de poder veure els nens com treballen, aixó no te preu.

Sembla mentida pero això de que la música amansa les feres sembla veritat. M'agrada molt veure com treballen d'aquesta forma.

Anònim ha dit...

Quina gracia veure aquest nen tan espontani!!! Sóc professora i no tinc res a veure amb aquesta escola però m'agrada molt llegir el vostre blog i veure el que feu.

Anna

Anònim ha dit...

Fa ja uns dies que estaven escoltan la tele una estoneta quan Miquel em va dir aquesta cançò es de Mozart! Era un anunci, no recordo be qui era pero tenia raó, em va sorprendre moltisim ja que jo no vaig tenir el privilegi de que a la meva escola em donesim música. Vaig estar molt orgullosa de ell i per això li faig felicitar. En sembla fantástic i m'he emocionat al veure les fotos i el video. Moltes gracies.

Anònim ha dit...

Montserrat ens has fet tornar a gaudir de com tu dius d'una nova felicitat petita que guardaré dins del sac
Gràcies
Francesca

Anònim ha dit...

Hem vist el video amb el Pol (P4) més de 10 cops, sense exagerar!Sí que se'ls veu bons xiquets i treballadors, això sí, la sinceritat per sobre de tot!Sílvia Z.