7/10/08

Dilluns, 6 d'octubre de 2008
PENSAMENTS INCONNEXES

Ahir va ser el Dia Internacional dels Mestres, la veritat és que jo em vaig assabentar a la nit, no ho vaig recordar gens.
Crec que ningú, o gairebé ningú, ho va recordar. No ho vaig llegir ni a la premsa.
Jo no entenc gens això dels dies internacionals i si serveix per res.
Cada dia és el dia Internacional d’alguna cosa... no hi veig el sentit.

Avui hem intentat que els Lleons miressin a traves d’unes ulleres en 3D. Em sembla que no han vist gaire res però era divertit veure’ls posar-se les ulleres amb il·lusió i intentar veure el moviment.

Els de 5è han estat tot el dia amb les finestres tancades ja que es dediquen a tirar les coses més inversemblants per la finestra. Avui han conegut, de fet ja el coneixien, el meu geni i la meva disciplina, imprescindible la majoria de vegades i necessària sempre.

Nostàlgia és el que sento quan em miro els de 6è i penso que aquest curs acabaran.

Monitors nous que comencen a l’escola... aires nous, idees noves, nous projectes... nova energia que s’encomana.

Cada dia hauria de ser el Dia Internacional dels Bons Propòsits i del Positivisme. Si més no el Dia Internacional de les felicitats petites.

5 comentaris:

Judit ha dit...

ai.. què dir-te de les gamberrades dels de 5è? llegint el post he pensat.. existeix el dia internacionl de la gamberrada? sort del teu mal geni! ja que crec que serveix més que tots els meus discursos alliçondors i de reflexió. Quina pre-adolescència ens espera.

Anònim ha dit...

jejeje. És en cert, tots estaven il.lusionats per observat el peixet però no s'adonaven ben bé del que passava en ell al mirar-lo amb aquelles ulleres. Dia a dia ho anirem observant a veure què és el que passa... Com costa veure en 3D deien alguns d'ells!!!!

Anònim ha dit...

Gracies marta P5 per el teu soport a aquest blog donan pistas als pares de tot el que fan aquets nans. A nosaltres ens queda la part de que ens expliquen aquelles coses de les quals no tenim ni idea que ens volen dir. je, je, je, m'imagino que aquesta nit el entendere una mica millor. Potser es una bona idea portal·los a veure algú documental en 3D. Gracies un altre cop.

JRoca_Font ha dit...

A la meva escola va entrar una mestra a l'hora del pati i ens va anunciar això a la sala de professors, tothom va riure però ni cas. Jo tampoc hi trobo gaire sentit a això dels dies internacionals, ara, si s'instaura això dels Bons Propòsits i Positivisme m'hi apunto.
Salut

Anònim ha dit...

M'encanta que la mestre Marta entri en aquest blog, es una nova iniciativa, a igual que m'agrada el fet de les notes que ens porten als nens escrites per ells per demanar-nos les coses, d'aquesta manera practiquen l'escriptura i els i fa il-lusió llegir-les.
Jo la veritat tampoc entenc els dies internacionals.
Francesca