1/10/08

Dimecres, 1 d'octubre de 2008
REUNIONS DE PARES I MARES: PROVA SUPERADA
Ja hem acabat totes les reunions de les famílies i podem fer una valoració molt positiva.
L’endemà d’una reunió, em comentava avui una mestra, hi ha un ambient molt motivador a l’escola. I té raó.
És interessant poder explicar allò que fas, que la gent t’escolti i s’interessi en col·laborar.
El que és curiós és que any rere any les mestres sempre expliquem el mateix i indiscutiblement els pares sempre pregunten el mateix.
Hem fet reformes educatives, hem canviat els noms a les coses i hem incorporat nous mètodes però el que ens preocupa, generació darrera generació, és sempre el mateix.
El que no és igual és la nostra actitud real a l’hora de fer front molts dels problemes que ens preocupen.
Volem que el nostre fill sigui educat però tenim por a que se’l castigui, o se’l recrimini massa.
Volem que aprengui molt però no ens agrada que portin massa deures.
Volem rutines, ordre i control però deixem que se’ns descontrolin en qualsevol moment.
La lluita diària és difícil però ningú ens ha dit que fos fàcil.
De totes maneres el sol surt cada dia, especialment sobre la nostra escola plena de nens i nenes que són el futur, i malgrat tot emprenem la lluita diària amb esperança i convicció de que ho fem de la millor manera possible amb la vostra col·laboració i recolzament.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Com a pare de l'Arnau, un alumne de P5, vaig anar a la reunió de l'escola, i malgrat, que algunes de les coses que ens van explicar ja les sabiem, varem coneixer la nova tutora dels nostres fills, la Srta. Marta que és encantadora, varem poder veure la classe on els nostres petits "tresors" passen gran part del dia, i ens van donar alguns consells perque la educació i l'aprenentatge dels nostres nens sigui una cosa més compartida entre pares i escola. Només per aquestes petites coses em costa entendre que hi hagi alguns pares que no van a les reunions.
Felicitats a la Srta. Marta per la seva primera reunió de pares, ja que la vaig veure molt natural i amb bon coneixement del que parlava, tot i portar només 15 dies amb els nostres fills i l'escola.

Anònim ha dit...

Crec que parlo per molts pares i mares que hem sortir de la reunió no prou contents sino "MOLT CONTENTS" desprès de la reunió. Teniem por de com s'instalarien els nostres fills a "la nova escola" amb una professora que no teniem cap referència d'ella, però avui vull aprofitar per felicitar a la direcció per la gran elecció i sobre tot als profesors de Lleons per la bona imatge que ens va donar en especial a la tutora qui decidida, carinyosa, pendent de tot i amb iniciatives ens va donar una magnifica imatge per la continuitat de la educació del nostres fills. Desitjo que tot el curs segueixi aixi de bé i que estigui molts anys amb nosaltres.
Gracies.

Anònim ha dit...

Sempre surt-ho de les reunions molt motivada, m'agrada arribar a casa i comentar-lis els nens el que ens diuen les mestres, i la veritat es que ells esperan impacients perque saben que son protagonistes. La Neus em va preguntar has vist mama el meu penjador, i has vist que son taules de grans, i has vist els dibuixos, i has vist que la Marta es molt maca.... tot son preguntes. Jo les responc i afageixo comentaris com el tema de la lectura. I el que més els hi agradar es quan els ensenyo les fotos que faig i després les posem als seus albums. Haig de dir que aquest any sentia una mica de po donçs tots dos tenian mestres noves que estrenavan a l'escola, pero he de dir que totes dues m'han agradat molt. Si haig de destacar alguna cosa de la Marta ha estat la seva naturalitat i espontaneitat, ens va quedar molt clar el que feient els nostres nens a l'escola i aixó em dona molta tranquilitat, em va inspirar molta confiança. De la Laura haig de resaltar que em va sorpendre perque quan la veia als primers dies a la porta de l'escola pensava aquesta noia es molt jove, i ahir em va sorpendre pel seu caràcter emprenador i per la confiança en si mateixa.
Felicitats a l'escola per la selecció i desitjo a les dues que la vostra sigui una bona estada en aquesta gran familia que som.
francesca

Anònim ha dit...

Moltes gracies a totes ler la informació, les bones intencions, l'entusiasme i les ganes... en especial a la Srta.Laura a qui vaig veure molt entregada i il.lusionada amb la classe dels peixos i amb molta desimboltura tot i la seva joventut i el fet que no la coneixiem ni ella tampoc. Només en teniem referències dels nens. Penso que els nens es queden curts, perque la imatge que va donar és excel.lent. Felicitats i moltes gràcies, segueix així. Rosa B.

Anònim ha dit...

Ho sento no vull oblidar la teacher i la Srta. Pilar, i el seu gran esforç intentant fer parlar anglès a nens que encara no parlen bé ni la seva llengua. Semblava que parlaven de nens molt grans, fa molta gràcia però realment van agafant cosetes. Igualment moltes gràcies per l'esforç i que no decaigui... A la direcció com sempre, molt agraïts per tot. Rosa B.

Anònim ha dit...

Em va encantar poder conèixer a la tutora del Óssos i també veure la nova classe i les primeres fitxes que han fet els nostres nens. A mi m'encanten aquestes reunions i de fet l'esperava amb il.lusió. Saber com feu les classes, quines coses aprendran, quines cançons cantaran...Podria estar hores escoltant!... Gràcies!Sílvia Z.

Anònim ha dit...

hola soc larnau i magrada las clases am la marta i llagir am la kandi.

Anònim ha dit...

Gràcies a tots pels vostres comentaris! La veritat es que s'agraeix llegir, rebre cartes, escoltar de pares com vosaltres... És ben cert que és la nostra feina, la de formar als vostres "tresors", però de ben segur que totes les mestres estem d'acord en que ens agrada que ens ho facin saber ja que ens adonem aleshores que val la pena seguir endavant.

Intentaré no decebre a ningú i de veritat, moltes gràcies a vosaltres també ja que em vaig sentir molt cómoda.

Anònim ha dit...

Hola a tothom!!

Quan parlo amb els meus amics i amigues sempre els hi dic que la feina de ser mestra i treballar amb infants és una de les feines més agraides, ja que són les personetes més sinceres i carinyoses que hi ha.

Però el que més m'agrada d'aquesta feina és quan es reconeix l'esforç i la dedicació que fem les mestres amb els "tresors".

Quan va acabar la reunió de dimecres em va agradar moltíssim que la gran majoria de pares i mares us quedessiu a parlar amb mi, explicar-me les vostres engoixes, els vostres dubtes i un llarg etcètera.

Vull agrair a tothom la vostra assistència ja que demostra interés envers l'educació dels vostres fills.

Per últim agrair els comentaris ja que m'han donat encara més ganes d'entrar a la classe dels Peixos i seguir treballant i esforçant-me dia a dia!!

I... com ha dit la Marta, espero no decebre a ningú.

Una abraçada molt forta

Anònim ha dit...

Ta1mbién yo estaba preocupada, colegio grande, nuevas clases, nuevo comedor, nuevas señoritas..... pero sorpresa "mi" Marta está más contenta que nunca. Enhorabuena Montserrat, por saber elegir tan bien, la señorita Marta, me pareció estupenda, cariñosa, decidida, natural y sobre todo motivada y dispuesta. Del contenido de la reunión, perfecto, se que mi hija continua sin duda en las mejores manos. Gracias.
Por cierto yo también pienso que las familias del cole son estupendas.!!!!!
Nuria.

Anònim ha dit...

Encara que per les mestres aquestes reunions resultin pesades, penso que la comunicació entre les famílies i l’escola és important, sobretot aquest curs tant ple de novetats pels nostres Lleons de P5 (escola nova, mestres noves, noves obligacions i responsabilitats, nous espais etc).
El que he vist i escoltat em continua agradant i això em dona la confiança de que continuem deixant els nostres “angelets” en molt bones mans, unes mans molt professionals, i la tranquil•litat d’estar compartint l’educació de l’Arnau amb persones que també l’estimen.
Gracies Marta, Montserrat, Candi, Dolors i a tota la família de l’escola.
Endavant, no us hi canseu, tot al contrari, cada vegada més i millor, i que aquest curs torni a ser un èxit per a tots.