27/5/07

Diumenge, 27 de maig de 2007
A QUI CORRESPONGUI...
La Marta ha acabat el Batxillerat Tecnològic amb Matrícula d’Honor.
Aquest repte l’ha aconseguit, sens dubte, gràcies al seu esforç i constància. Al seu costat sempre ha tingut a la seva família recolzant-la però principalment ha tingut als seus mestres i professors.
Tots i totes formeu part del que avui és ella, des de la primera mestra, quan tenia 1 any, a l’Escola del Carme, que li cantava i l’acaronava, fins als professors, a Maristes Les Corts, que tant i tant li han exigit, ara que té 17 anys.
Sempre he deixat treballar als professors que ha tingut, sempre he dipositat en ells tota la meva confiança i mai els he desacreditat davant d’ella, al contrari.
Amb algú no he estat massa d’acord, altres els he admirat, altres són ara amics meus, altres m’han ensenyat a mi, i altres m’han fet veure les coses de manera diferent, però tots ells han dedicat professionalitat, coneixements, temps, paciència, premis i càstigs, lectures intenses, deures inacabables, exàmens difícils, problemes matemàtics totalment inintel·ligibles i una llarga llista de fets, vivències i alegries amb la meva filla.
L’èxit d’ella és també el vostre.
La vida no la determina un sol èxit, ni tan sols un fracàs aïllat, però, tal i com em van dir una vegada, un mestre sempre ha de confiar que l’aprenentatge pot canviar el caràcter d’un noi i així el destí d’una persona.
Us dono les gràcies a tots.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Ha estat un honor ser professor teu.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats a la Marta i a tots/es que l'han acompanyat durant el viatge del estudi i del caminar per la vida, tot un ejemple a seguir, el esforç sempre dona bons resultats i val la pena.Et desitjo el millor en aquesta segona etapa que de ben segur será plena i tan bona com la que has fet fins ara. Endevant valenta!!!!!!!

Dolors Casanovas

Anònim ha dit...

És un veritable plaer tenir-la com a alumna, encara que fa temps d'això. ¡Felicitats!

Anònim ha dit...

FELICITATS MARTA!!! FELICITATS PARES DE LA MARTA!! Moltes felicitats a la Marta pel seu esforç i sacrifici durant aquest 17 anys, i felicitats als seus pares per saber indicar-li en tot moment quin es el camí correcte i per educar-la com una perfecte estudiant però també com una gran persona. Com a pares d'un alume de 3 anys sou el nostre exemple a seguir.
Ara ha sigut el moment de recollir uns fruits que heu anat sembrant al llarg de la seva vida, no deixeu de sembrar i regar que segur que seguireu recullint!!!

Anònim ha dit...

FELICITATS!!! T'ho has guanyat al llarg de tots aquests anys

Anònim ha dit...

ENHORABONA MARTA! i també a tota la teva família. Em feu enveja sana. Quantes vegades hem parlat amb tu Montserrat i amb en Joan (pare de la Marta)de la relació i dedicació que tenim amb els nostres fills des de ben petits, oi? Veig que aquesta inversió, sense cap mena de dubte, val la pena. Espero saber-ho fer tant be con vosaltres, si mes no espero tenir-vos molts anys a prop per que ens hi ajudeu. Una abraçada

Anònim ha dit...

Felicidades Marta !!!
Cuando tienes alumnas como tú es cuando realmente te das cuenta que merece la pena esta profesión. Gracias también a tus padres por hacer de tí lo que ahora eres... y lo que te queda. Besos y suerte en esta nueva etapa, que sin duda disfrutarás y sabrás valorar más que nunca.

Berenguer ha dit...

Només dir: felicitats! Quin orgull tant maco.

Anònim ha dit...

Moltes gràcies a tots els qui heu dedicat una mica del vostre temps a llegir el blog, escriure-hi i alegrar-vos.
MARTA

Anònim ha dit...

FELICITATS!!!!!!
quina alegria; pero la senyoreta i tothom tenen raó aixó es perquè t'has esforçat el màxim i aixo té recompensa
Yasmine

Anònim ha dit...

Jo també he sigut mestra teva de les que et cantava,només dir enhorabona i endavant.

Anònim ha dit...

moltes felicitats,marta!!!!!laia

Anònim ha dit...

Ha sigut tot un PLAER poder veure com creixia i aprenia.... suposo que per la Mare també. Una abraçada molt forta per a la Marta i felicitats per tot alló aconseguit... i ara a per totes!!!

Nacho

Anònim ha dit...

Enhorabona!!Sens dubte aquest gran èxit és la recompensa a moltes hores d'estudi i molts sacrificis!!Moltes felicitats per la Marta i pels seus pares!!!