1/5/09

DIA DE LA MARE
Hi ha un sol nen preciós en el món
i cada mare el té... (i cada pare també)

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ens va costar tant que vingues al mon el Sergi, que per nosaltres es unic i el mes maravellos, lo mes bonic que ens ha passat a la vida!!!. mayka i rafa

Noemi Massague ha dit...

Felicitats a totes les mares i que gaudiu amb els vostres fills/es.

Anònim ha dit...

Quin video més bonic!!!
GRàcies

Anònim ha dit...

Tan de bo cada fill/a tingués la millor mare del mon. Jo la tinc. Que a més de ser la millor mare, és la millor àvia. Mare, encara que no t’ho digui gaire sovint, t’estimo molt.
Ah i per suposat, jo tinc el nen mes precios.
L.B.

Anònim ha dit...

FELICITATS A TOTES LES MARES !! Us regalo una petita anècdota que vaig llegir ahir en motiu d'aquest dia.

Un día iba caminando por la calle junto con mi hija de cuatro años. Ella levantó algo del suelo y se lo llevó a la boca. Alcancé a quitárselo antes de que lo llevara a su boca y le dije que no debía hacer eso.

- ¿Por qué mamá? - me preguntó con curiosidad
- Yo le respondí - Porque está en el suelo y no sabes en cuantos lugares más ha estado, además de que está sucio y seguro está lleno de microbios.

Mi hija con una gran admiración me dijo: ¿Cómo sabes tanto, mama? Eres muy lista!!!

Pensé rápido y le contesté: Todas las mamás sabemos todo eso pues está en el "examen de mamás" y tienes que aprendértelo o no te dejan ser mamá.

- Ah, ya entendí!!!- me respondió - Y si no pasas ese examen entonces tienes que ser papá.

- Claro!!!- le dije con una gran sonrisa :-)

Anònim ha dit...

Molt bónic i real. Moltes vegades els dic a la Neus i al Sergi, Sergi ets el nen més guapo del mon, i a la Neus li dic ets la nena més guapa del mon, ells acostuman a respondre tu ets la mama més maca del mon, i el papa es el papa més guapo del mon, fins aquí tot be, pero l'altra dia el Sergi va escoltar com la meva germana li deia a la seva filla al mateix, i tot preocupat va venir a dir-me que la Montse deia que la Paula era la nena més maca del mon, i jo sempre deia que era la Neus, vaig riure i ell em mirava tot seriós, llavors li vaig explicar que ells dos eran per mi els més macos del mon perque eran els meus fills, pero per la tieta Montse ho era la Paula, i per cada mare i pare eran als seus fills, llavors va fer un somriure i va contestar a vale vale mama.
Tots som diferents, pero segur que concidim en una cosa i es que ser mare es el millor del mon
Francesca.