19/5/09

Dimarts, 19 de maig de 2009
ALIMENTACIÓ, JOCS FLORALS I ROSA
Avui hem fet les últimes xerrades sobre alimentació i hàbits saludables als de 3r. i 4r. i d’aquesta manera donem per tancat aquest eix transversal aquest curs.
Les xerrades han estat molt interessats i molt aprofitades per els nens però en aquest àmbit és essencial la col·laboració de la família.
Els nens que es queden a dinar a l’escola és molt més senzill de portar aquest tema de manera saludable ja que mengen de tot.
Tot i que gairebé tothom porta per esmorzar entrepà i deixen de banda les galetes i la bolleria industrial encara hi ha qui no acaba de facilitar-nos la feina. En alguna classe hem intentat engegar un programa d’esmorzar sa i variat però a la que nosaltres hem baixat la guàrdia alguns nens (la majoria no) han tornat a les galetes i a l’embotit que més els hi agrada de manera diària.
De totes maneres continuarem treballant en el tema, sempre hi ha qui ho aprofita molt i fa el seguiment a casa, en benefici dels nens.


Avui han estat els Jocs Florals del Districte.
Aquest any no hem tingut massa sort i no ens han donat cap premi. Ho seguirem intentant el curs vinent. De totes maneres tots han sortit amb la seva rosa i el seu diploma.
La felicitat petita del dia la he tingut quan un d’ells m’ha regalat la seva rosa.
Moltes gràcies

9 comentaris:

Noemi Massague ha dit...

Avui la Mireia ha estat molt feliç. Quan l'he anat a buscar a l'escola m'ha dit que avui era el seu dia i que estava tenint molt bona sort perque tot era molt xulo. S'ha posat el vestit nou i hem anat a l'Auditori. Estava molt nerviosa per si la feien llegir davant de tothom. Però per ella ha estat una gran festa i ha marxat contenta perque havia guanyat una rosa i un diploma.
Moltes gràcies.

Berenguer ha dit...

Gràcies per aquestes magnífiques iniciatives!

Anònim ha dit...

Els Jocs Florals del districte han estat força bé..(d'acord un pèl llargs, feixucs, pesats...per ser una festa infantil) però no hem tingut sort.. el jurat ha preferit altres dibuixos i escrits que els dels nostres nens... no saben el què es perden.. eren tots genials!!
Ells però estan encantats, el diploma ja és a l'habitació ben visible..
L'any vinent... arrassarem.. avui hem descobert la tècnica, no?

Judit

Anònim ha dit...

Sense cap mena de dubte el tema de l'alimentació és important i us agraeixo que des de l'escola promocioneu els habits alimentaris saludables; però crec que s'esta exagerant una miqueta. Penso que no es normal que per un dia que al mati no tinc pa per fer un entrepa i li ofereixo al meu fill unes galetes maria amb xocolata aixo li suposi un problema i em digui que no les vol portar perque la srta. renyara (!!!) Com a mare jo tambe vull el millor pel meu fill.
Lourdes

Montserrat ha dit...

L'escola enjega projectes, com aquest sobre alimentació, per facilitar la feina a les famílies. Normalment és més fàcil si la pauta ve marcada des de l'escola. Un cop hem enjegat el projecte us toca a vosaltres continuar-lo. Nosaltres no els renyem si porten galetes i xocolata per esmorzar el que passa és que ells (els nens) són conscients de que no estan fent les coses bé i llavors diuen que a l'escola els renyaran.
Penso que pots aprofitar molt bé aquestes pautes per ampliar el que menja el nen ja que a l'escola s'ho menja tot. De tota manera ets molt lliure de no continuar amb el projecte escolar, nosaltres proposem i vosaltres disposeu. El cop de mà des de l'escola sempre va bé.

Anònim ha dit...

Gràcies per la iniciativa de fer a l'escola projectes que no són exclusivament escolars.
Lluis

Anònim ha dit...

Moltes gracies per tots el projectes que porteu a l'escola. Tant el tema alimentari com altres.
Ens ajuden mult.

Ahis no vaig poguer palar amb la Mireia, pero segur que estava molt contenta.

Un cop mes, gracies.

Noelia Massague.

Anònim ha dit...

Ahir va ser un dia molt especial per a la Irene. També la va anar a buscar el seu pare una mica abans per poder canviar-la de roba i que anés ben maca a l'Auditori.
Jo no vaig poder ser-hi, però la seva cara de felicitat quan va arribar a casa ja m'ho va explicar tot. Sense guanyar cap premi, ja havien guayat tots igualment. Ella estava més que contenta amb la seva rosa i el seu diploma. "La Srta. Montserrat cada cop que pasava pel seu costat a l'auditori em feia pesigolles a la panxa i em deia princesa". Gràcies Montserrat per fer-li una mica de mamá.
Gràcies per fer-los sentir especials.
Laura

Anònim ha dit...

El tema de l'alimentació es molt important, i particularment agraeixo que l'escola doni aquest cop de mà, penso i crec que ja ho hem comentat en diferents comentaris que cada part te unes responsabilitats, pero que el mes convenient es treballar al mateix pas, en equip. Pel que fa els jocs florals , crec que el poder participar ja es un premi, i potser l'any vinent hi haurà algun primer premi.
Francesca