18/5/09

Dilluns, 18 de maig de 2009
LLIBRES DE TEXT
Estem ja acabant els llibres de totes les assignatures.
Jo sóc partidària dels llibres de text. Hi ha mestres que no els hi agrada però jo penso que els nens han d’acostumar-se a manejar llibres, i no pas dossiers fets pel professorat.
Tenir llibres de text et dóna la seguretat que no et deixes cap tema per tractar de competències bàsiques i que segueixes una línia coherent. A part dels llibres pots ampliar tan com vulguis si el temps t’ho permet.
Com a mestra de Música segueixo el llibre que tenim però amplio els coneixements que crec que són imprescindibles per a uns nens de Primària.
A mi no m’agrada massa donar coneixements de Llenguatge Musical, són feixucs, difícil d’entendre i fàcils d’oblidar. Tenint en compte que en el currículum només tenim una hora a la setmana de Música no en vull entretenir amb conceptes teòrics i que no treballa la Música com a art.
A mi m’agrada molt explicar anècdotes de músics, escoltar peces i cantar. Crec que això és molt més interessant pel futur que no pas saber els tons, els semitons i les alteracions.
Malgrat tot aquest curs ja gairebé tenim la feina feta, tot i que queda encara un munt de coses.
Avui per avui tinc els meus dubtes de si arribaré sana i estalvi al final.

4 comentaris:

Silvia M. ha dit...

Ànims, segur que tot surt perfecte igual que sempre i si en tot cas falla alguna cosa ningú ho notarà ja que ens envairá l'emoció a tots... aquest nens es fan grans!Uns deixen escola infantil i altres primària i deixen l'escola. I com ja falta poc per acabar, ens toca la feina a els pares (i als avis) que ens trobarem amb tot el caos de tenir als nens durant 3 mesos a casa i d'estiu i tenirlos al dia per que no perdin gaire lo que han après durant l'any.

Anònim ha dit...

Segur que sí, arribaràs al final com cada any!!
Quan les coses estàn tan a prop del final sempre sembla que no arriba mai, però arriba!!! I tant! No defalliu ara que queda tan poc... la primavera i la calor també juguen males passades, ànims, una mica de xocolata i ginseng, si cal... Petonets i gràcies per tot el curs. Rosa i Martí

Anònim ha dit...

Jo soc de les que opina que si una cosa es vol de veritat i està a la mà d'un aconseguir-ho s'aconsegueix,la il-lusió per les coses fa que s'aconsegueixin i tots sabem que la teva voluntat es gran així que segur que tu i tot l'equip traureu forces per arrivar. A mi m'agrada l'estiu perque el dia es més llarg i el sol dona energia, i m'agradan les vacances perque disposes de més temps per estar amb el teus i pasar-ho be, el que si que haig de dir que trovo a faltar a les vacances es el teu bloc,pero s'ha de ser optimiste i mirar les coses en positiu, quan gaudim de les vacances gaudim de més estones familiars, pero quan cal tornar a les rutines diarias llavors podem tornar a gaudir de nou de tu i el teu bloc, a més a més aquest curs s'han incorporat comentaris de diferents senyoretes i aixó també m'agrada molt.Ànims a tots, que ja arriva la recta final, aixó si plena de sorpreses.
Francesca

Anònim ha dit...

Hola, de ben segur que ho aconseguireu.
Però aprofitant el post d'avui,m'agradaría fer una pregunta que fa dies ronda pel meu cap, és cert que tercer és molt més difícil que segón??
Diuen que segón és un curs molt fàcil, tot i que a mi no m'ho ha semblat, han aprés totes les taules de multiplicar, han aprés a dividir, a dividir amb prova, han aprés l'hàbit d'estudiar per preparar un control, de vegades dos o tres per setmana...
Aprendran a tercer a fer arrels quadrades???
Esperem la teva resposta.
Gràcies.
Laia.