6/5/09

Dimecres, 6 de maig de 2009
Sr Conseller...
Ja està. Ja hem fet les famoses proves. Aquestes que determinaran el nivell dels nostres alumnes.
Nerviosos, neguitosos i plens de curiositat entraven avui a l’escola.
Hem hagut d’aixecar acta per certificat que les proves no havien estat manipulades, posar enganxines a tots els quaderns d’exàmens per fer-ho més anònim, seure’ls en taules individuals ben separats i posar pressió a uns nens de Primària.
El senyor Conseller recorda que és un nen de tot just 12 anys?
El senyor Conseller no sap que si aquestes proves es passen a hores del dia diferents els resultats també varien?
El senyor Conseller no sap que és fer tres exàmens en un matí?
El Senyor Conseller avui ha donat a cada tutor de 6è la feina extra de corregir 50 proves de català, 50 proves de castellà i 50 proves de matemàtiques. Ahh i 100 redaccions!!!
No han editat llibret de correcció, ni sabem com s’ha de fer. Han dit que caldrà que ens imprimim, des de l’escola, el llibre d’instruccions, unes 50 pàgines. Això és per què ja han gastat el milió d’euros, i no queden diners per poder fer-ho en una impremta???
Tot això ho haurem d’entrar en un programa informàtic, que no sabem com funciona, abans del dia 18 d’aquest mes.
El Senyor Conseller no recorda que estem a final de curs i tenim una feina impressionant?
El Senyor Conseller el que si sap és que els mestres de Catalunya estan tan poc valorats, estan tan desmotivats i tan cansats que els hi pot donar aquesta feina sense que tinguin ni esma ni força de dir NO.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

No entenc como poden valorar el nivell d'una escola en un examen.
Per experiència propia, sé que tu pots anar molt preparat a un examen i per diverses raons et pot sortir malament. En aquest cas estaven nerviosos, perque encara són petits i per ells era una cosa nova.
De tota manera, estic segura que els nostres nens deixarán el pavelló ben alt, perqué la seva preparació és molt bona
Aquest matí comentava amb el Sr. Pinyol: els hi sobren els diners a la gent de la Conselleria? Això vol dir que la famosa crisi ja s'ha acabat?
Cristina

Anònim ha dit...

Que hagués passat si tots els mestres us haguessiu negat a corregir? agafeu els examens i els hi doneu a ell,que ho corregeixi ell

Anònim ha dit...

La veritat es que podrian corregir-los ells, pero suposo que aixó representa massa feina. Espero que aquesta nit aquests nens hagin pogut descansar, qui segur no podran descansar son aquestes senyoretes a les que els han possat deures extras. Ànims a tots, i segur que la nostra escola quedar molt be davant d'aquestes absurdas estadístiques.
Francesca

Anònim ha dit...

Totalment d`acord amb el que escrius avui. Esperem que tanta feina, tant esforç per les escoles i per aquests nens de primària i tants diners donguin algun resultat profitós. MS

Anònim ha dit...

que absurd i inútil tot això... tot i així donaràn els resultats globals que més els convinguin, segur! Jo també seria del parer ¡Que corregeixi Maragall! Ànim i no defalliu Rosa B.

Anònim ha dit...

Quina manera mes absurda de malgastar temps, diners i energia. Valdria mes que ho invertissin en altres temes.
Fa uns dies que llegeixo molt mes del que tinc costum i he vist aquesta frase que he trobat molt oportuna: Un bon professor és com una espelma, es consumeix per il·luminar el camí d'altres.
Anims que segur que els alumnes de 6è us deixaran molt be.
Lourdes

Anònim ha dit...

Si aquesta escola va superar una guerra, un conseller ni pessigolles li fa.