2/12/08

Dimarts, 2 de desembre de 2008
TORNEM ALS DVD PER TERCER ANY
Avui he sortit al carrer a fer la sortida sense jaqueta i força acalorada.
El grup de mares i pares que es posen just al davant de la porta estaven esperant morts de fred i em miraven amb cara sorprenent, fins i tot algú m’ha dit que hauria de posar-me l’abric o acabaria refredada com els nens.
Però jo no tenia fred ja que avui hem començat la tanda de gravacions del DVD de Nadal.
Just aquell moment havíem acabat amb els Lleons.
Les gravacions duren més d’una hora, entre preparatius, col·locar-los a tots que es vegin (sempre hi ha algú que queda amagat per molt que vigilem), intentar que no es moguin massa, que cantin, que ballin, que no parlin...
Ells estan nerviosos i més neguitosos del normal.
Avui la gravació ha estat força entretinguda. La Srta.Marta li feia gràcia com ballaven els seus nens i reia, els trobava a tots moníssims mentre que jo em desesperava per què no anaven a l’hora, tot i que també em divertia molt veure’ls.
El fragment de Carmen (Bizet) que interpreten amb percussió és massa difícil per a ells però jo m’he entossudit a que el facin i ha costat una mica que tots portessin el mateix ritme, sobretot les panderetes que sembla que toquin amb eco. Al començament ni un entrava a l’hora però la peça és tan llarga que al final ho hem aconseguit.
No podem repetir les interpretacions per què ells es cansen i llavors cada cop ho fan pitjor, la primera toma és la que val i la que vosaltres veureu.
Algun dia farem un DVD de tomes falses, no tindrà desperdici.
No sé si aquest any els podrem fer tots ja que la grip està fent grans estralls a les classes i és difícil aconseguir que estiguin tots els nens i les nenes.
Si no ho podem fer per Nadal ho deixarem per la primavera. Els Pollets i els Cargols seran més grans i de ben segur faran moltes més coses.
Demà més...


CALENDARI D’ADVENT ESPECIALInstruccions d’ús: cada dia s’ha de llegir la frase. El primer pas és pensar si té alguna relació amb vosaltres i tenir la frase present durant tot el dia. Analitzar si t’agradaria que formés part de la teva manera de ser i què pots fer per què sigui així.

FINESTRA NÚMERO 2: Al final les coses sempre van bé i sinó van bé és que no has arribat al final.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Qué certa que és aquesta frase, no ens hem de desesperar mai davant les coses dolentes que ens dona la vida, hem de continuar "tirant del carro".
A casa tenim un ninot de neu amb butxaquetes a la panxa i cada nit, acabats de sopar l'Arnau i l'Elisenda esperen la gominola o el regalet que els fa el ninot. És molt bonic veure es cares que posen.

Montse

Anònim ha dit...

Tot aquest treball que feu te la seva recompensa amb les cares d'alegria i felicitat que posem els pares, mares, avis, avies, etc.. quan mirem el DVD dels nostres angelets i on ho trobem tot perfecte pq ho veiem amb ulls d'il-lusió.
Ja estic impacient per veure el DVD d'aquest Nadal i pel festival del dia 16!!!

Jordi Martinez

Anònim ha dit...

A casa no és el DVD de Nadal, és el de tot l´any, els hi encanta veures cantar; va ser una magnifica ideia i espero poguer gaudir molts DVD més, moltisimes gràcies.
La frase d´avui m´agrada molt, m´agraden sempre molt els pensaments positius.

Anònim ha dit...

Tinc moltes ganes de veure el dvd. La veritat es que nosaltres nomes veiem el resultat final d’un laboriós treball.
A casa tenim moltes ganes de veure el dvd, i os aseguro que estarme un bon temps mirant-lo cada dia, jejeje, amb la sonrisa a la cara.

La frase de la semana em dona molt que pensa.

Gracies per tot el que feu amb el petits de la casa.
I gracies per les frases ens donen molt que reflexionar.

Noelia

Anònim ha dit...

Ara entenc perquè el meu petit lleó portava 2 nits somiant i molt neguitós pel dia, sembla increïble com uns nens de tant sols 4 encara alguns i 5 anys poden tenir tanta emoció. Segur que estan guapisims tots i el DVD es tan bonic com el de cada any. Espero que a partir d'ara que ja ha passat la gravació podem dormir tots dos, però com ja se perquè era ven-vinguts somnis i nervis.

Anònim ha dit...

Tant per nosaltres com per l'Arnau sera el 1er festival a l'escola i estem molt il.lusionats i ansiosos
pel gran esdeveniment, que de ben segur sera un exit rotund.
Gràcies a tots els que feu possible aquest festival de Nadal i tambe pel DVD.
Lourdes.

Anònim ha dit...

La Neus m'ha dit que havia anat tot molts be, i que tothom sabia que havia de dir. Serà meravellós tornar a tenir un DVD que com cada any gaudim amb els tiets, avis, padrins i amics. A més a més aquest any tenim festival i a casa tenim moooooooltissimes ganes de veura l'esforç de tots el que ho heu fet posible.
Sobre la frase d'avuí hi ha molt per reflexionar, pero després de la tormenta siempre viene la calma, així que s'ha de pensar que sempre hi ha una solució
Francesca

Anònim ha dit...

Sólo una cosa hace que un sueño sea imposible, el miedo a fracasar

Paulo Coelho ----El Aquimista.