15/12/08

Dilluns, 15 de desembre de 2008
JORNADA DE REFLEXIÓ
Avui ha estat una jornada de reflexió. Res d’assaigs seriosos, res de repetir una vegada més allò que no queda massa bé. Només hem fet un parell de cops un ball a la classe dels Óssos però ara ja no trobo que res quedi bé.
Demà tot quedarà de meravella, segur.
Tal i com he dit avui tot el dia: no em vingueu amb cap problema fins dimarts a les 21:00 hores del vespre.
De totes maneres jo sóc una exagerada i tot ho vull perfecte, però ja veureu com ho fan molt i molt bé i sinó la frase d’avui del calendari diu: El bosc estaria molt trist si només cantessin els ocells que millor canten.
Bon concert a tothom.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

ben cert, tots tenim dret a una oportunitat, ho fem mes be o més malament...
Segur que tot sortirà bé, només per la dedicació i el temps dedicat... ja tinc ganes de veure'ls, segur q ho passarem bé

Anònim ha dit...

segur que ho faran molt bé, els nostres russinyols ja estan a punt ;-))))
Judit

Anònim ha dit...

Que vagi molt be el festival de Nadal. Segur que quedara perfecta.


Noelia.

Anònim ha dit...

Estic tan emocionada que només de pensar-ho S'en cauen les l'agrimes d'emoció. Així que espero controlar-me aquesta tarda per no donar jo l'espectacle, je, je, je...
Segur que tot surt perfecte!
Bona sort a tots.
Per cert podem portar càmeres de vídeo o fotos?

Anònim ha dit...

No t'amoinis!! segur que tot surt perfecte, només per veure la cara d'il.lusió de la meva "artista" superan la seva timidessa ja val tot la pena i per si després, amb l'emoció, ens oblidem, moltes gràcies per l'esforç i la dedicació a tú i a tothom que t'ajudat. Bon Festival a tots!!
Merche

Anònim ha dit...

Tot quedarà molt i molt bé i els pares disfrutarem moltíssim del festival. Fins aquesta tarda!!Sílvia Z.
PD: Sílvia M., no pateixis que posats a fer espectacle ja en serem dos, que jo soc de llàgrima fàcil!

Anònim ha dit...

El nostre "russinyolet" porta tota la setmana fent-nos assaig de tot el festival i cantant les cançons...Estem tots molt il-lusionats i amb ganes de veure el resultat final de tants dies de treball que porteu. Molts ànims i estigueu segurs que serà un exit.
Vistos els comentaris de les dues Silvies potser seria bona idea repartir "kleenex" al entrar al festival aquesta tarda...jajaja

Anònim ha dit...

Segur que sortirà molt bé i crec que seràs l´única que vegi els possibles errors. De totes formes que sería d´un festival infantil si no estiguès el tipic que plora, el que és despista o el que saluda als papas dalt de l´escenari,... I ja estàs avisada, si ens veus amb els mocadors no és de pena sino d´emoció, jajajaja.... A disfrutar-lo!!!

Anònim ha dit...

Ui quins nervis... vull que sigui l’hora de plegar i marxar cap a l’escola a veure com ho heu muntat tot!
Tranquil•la Sílvia que serem molts els pares i mares amb els ulls brillants i aquell nus a la panxa!
Lourdes

Anònim ha dit...

Dona igual que no surti perfecte,probablement no ens adonarem, el més important de tot es poder gaudir de totes les emocions que sentirem pares, alumnes, avis, mestres... tots junts, i poder disfrutar aquests moments que segur seran espectaculars per després recordar-los amb un gran sonriure. Segur que ara mateix esteu tots una mica nerviosos, pero aixó els hi passa a tots els grans artistes. Bona sort, ens veiem deseguida.
Per cert si repartiu mocadors guardeu també per a mi.
Francesca