16/12/08

Dimarts, 16 de desembre de 2008
Finestra número 16: El millor de viure una cosa és que ja mai ningú ens la pot pendre.

FESTIVAL DE NADAL
Ha arribat el moment esperat. El moment en el que alumnes, mestres, pares, mares, iaies, avis, amics... hem pogut disfrutar d'una "felicitat petita" veient les evolucions dels nostres petits "rossinyolets".
Amb la sala polivalent de l'escola plena a rebossar a les 15:30 hem començat el concert de Nadal.
Els alumnes de P3 i P4 han cantat i ballat amb tot l'entusiasme, alegria i espontaneïtat que els correspon per la seva edat, i han anat fent camí tot buscant la "cançó més bonica del món".


A les 17:00 hores amb molta puntualitat ha tocat el torn dels alumnes de P5 i Primer, aquests ja han interpretat de manera més acurada les cançons, les lletres i els balls. Ens han dit el vers de nadal i ens han cantat una nadala i una versió preciosa del "Rossinyol".





A dos quarts de vuit, amb puntualitat absoluta, començava el tercer festival de la tarda.
Els nens i les nenes de 2n i 3r entraven nerviosos a la sala i ja de seguida ens hem adonat que el seu entusiasme era total.
Cantaven les cançons ja amb molta més correcció i hem aconseguit que les panderetes, els triangles i les claus toquessin a l’uníson.
I ja eren les vuit en punt que entraven els més grans.
M’agrada veure’ls tan entregats, molt posats en el seu paper de grans cantaires.
Ho feien tan bé que ja estava absolutament relaxada i també jo gaudia del moment.
Els aplaudiments finals han estat espectaculars però la mirada i el somriure dels nens no té preu.
El millor tancament que he tingut aquesta tarda és quan tots els pares aixecats aplaudien i demanaven un BIS.
Hem escollit repetir la cançó “He somiat”.
La cançó diu:
He somiat que estava al teu costat i agafava estels amb la mà.
He somiat que tot el món era pau i ens agafaven ben fort les mans.
He somiat que tots els meus somnis es feien realitat.

26 comentaris:

Anònim ha dit...

Saps que?
Ha estat genial!!!!!

Personalment,us felicito ha tots. Crec que ha estat molt bona feina, que heu hagut de treballar molt, i que només de veure els somriures dels nens ja ha merescut la pena!!!
I a sobre han cantat molt i molt bé!!!


Espero que quan vegis els videos i les fotos,et quedin ganes per repetir l'any que ve...això si tens un any per carregar les piles;)

Enhorabona a tots i a totes!!!!!

Anònim ha dit...

Ha estat un festival magnífic. T'hem d'agrair l'esforç realitzat, poca broma amb la feina que suposa tot això.
MOLTES GRÀCIES I FELICITATS.
SI US PLAU,SEGUEIX AIXÍ.

Anònim ha dit...

Moltes gracies per aquest festival que ens heu regalat. És el nostre millor regal de Nadal.

Anònim ha dit...

Ha sigut genial!!! He disfrutat moltíssim veient els nostres nens com s'ho han passat de bé dalt de l'escenari i nosaltre abaix.
Ara em deia l'Arnau que estava molt content perqué mai l'havien aplaudit tant. Gracies a tots els que ho heu fet possible i esperem que l'any que ve ho puguem repetir.

Anònim ha dit...

Moltes gracies de tot cor ha estat fantàstic, ha valgut la pena la meva carrera desde la feina per veure cantar a tots els rossinyolets de P5 i 1r. Us fel·licito per la bona feina que feu amb els nostres nens.Una Abraçada molt forta i molt bones festes a tothom. Bon Nadal.

Patricia

Anònim ha dit...

Moltes gràcies, un concert molt emotiu, segur que els grans ho han fet molt bé, els petits estaven moníssims, han disfrutat molt i els grans encara més... Moltes gràcies per l'esforç a la Montserrat, la srta. Elena i sobretot la Laura, la Isabel, l'angels, la Marta la Dolors,... per la paciencia de cada dia, un gran esforç amb recompensa, Bon Nadal a tots i a carregar piles. Gràcies de nou

Rosa i Martí

Berenguer ha dit...

Tot un súper festival! Felicitats!

Anònim ha dit...

Ha estat preciós! Ens heu emocionat moltíssim!! I que bé han tocat els instruments.. quina feinada.. pero has acoseguit transmetre el teu entusiasme per la música als nostres petits i aixó no te preu.Moltes gràcies per tot.Bon dia a tothom.
Merche

Anònim ha dit...

Montserrat moltes gràcies per tenir aquesta paciència i aquesta dedicació a la música.

Ha estat un festival d'alló mes emotiu; els petits estaven bufons i divertidissims amb aquestes ballaruques que han fet, i com no, els grans han estat molt professionals.

Altre cop gràcies, a tu i a tots els que estaven darrera (Srta. Elena, Jordi, senyoretes, etc.).

Anònim ha dit...

Quina feinada!!! FELICITATS!

Anònim ha dit...

Primer dir-vos, FELICITATS per la feina ben feta.
I segon MOLTES GRÀCIES per donar-nos l'oportunitat d'escoltar aquests petits rossinyols. Ha estat molt emocionant, només de veure'ls entrar per la porta ja se m'ha fet un nus a la gola. Sort que estaven els tiets per fer fotos o video, jo he estat incapaç de fer dues fotos seguides.
Tambè donar les gràcies per controlar aquests petits rossinyols. I sobretot que disfrutin i gaudeixin de la música de tota la vida i la música clàssica ( i no diguin que és un "rollo"), fent l'acompanyament amb les pandaretes, els triangles i les claus, tot plegat molt emocionant.

gemma

Anònim ha dit...

Per cert, d'un any per l'altre com canvien les seves veus, jo que he assistit a segon i tercer, és notava molt la diferencia, de les seves veus, i la interpretació.

O sigui ha preparar l'any vinent un altre festival per poder veure l'evolució dels nens, sabem que és molta feina, però de ben segur que demanes la col.laboració dels pares i nosaltres ajudem per gaudir d'aquesta hora dels nostres fills.

gemma

Anònim ha dit...

Enhorabona pel Festival. Ha estat un bon regal de Nadal.

Anònim ha dit...

moltes felicitats.de tots els festivals dels que he gaudit,sens dubte aquest ha estat el millor.que segueixi la festa.bon nadal

Anònim ha dit...

Si només entrar i veure l´escenari preparat ja hem van començar a pujar les pesigolles pel cos, pots imaginar-te que encara estic força emocionada pel magnific festival que vaig viure ahir. No ha estat una felicitat petita sino molt gran. Ha estat un dels millors regals de Nadal que podem rebre. Vaig sentir l´il.lusió de tots, la dels nens, profesors, i sobretot la teva....PER SEMPRE AGRAITS.

Anònim ha dit...

Realment espectacular, nosaltres, que hem tingut la sort de sentir els de 2on, 3er, 4art i 5è, es veu la feinada feta, es nota la soltura dels grans, s'ho han passat pipa. Lo del "bis" genial, i perquè no ens has deixat més, que sino encara hi seríem. Ens ho hem passat molt bé. Fins i tot el Jofre, amb 7 mesos, ballava al coll de tothom que l'agafava !!!
Molt bona feina, val la pena, no?
Judit

Anònim ha dit...

Moltíssimes gràcies! Ha estat un festival genial i molt emotiu. Confesso que vaig començar a plorar amb els petits i que vaig pensar: "ui que quan comenci P-4 hauré de demanar el rotllo de paper de wc...:)".Preciós.Un altra felicitat petita guardada al calaix.Un petonàs!Sílvia Z.

Anònim ha dit...

Felicitats. La tria de les cançons ha estat molt bé, precioses. Haurà sigut una feinada enorme, pero pots estar satisfeta Montserrat per que han estat tots molt bé, hem disfrutat molt veient-los i ells també han disfrutat molt fent-nos aquest regal de Nadal.

Moltes gràcies.

Anònim ha dit...

Espero que tot aquest fantàstic festival estigui grabat, perque vaig tenir la sort de disfrutar dels petits de P-3 a primer però m'encantaria poder veure aquesta magnífica interpretació dels "grans" de l'escola, ànims per repetir-ho en una altra ocasió, bones festes

Rosa B.

Anònim ha dit...

Sens dubte ha estat el millor festival de Nadal que he viscut. M'ha agradat molt l'escenari, les cançons escullides i la bona preparació que han demostrat els nens. Felicitats Montserrat. I anims per preparar el fetsival de l'any que ve.

Anònim ha dit...

La tradició d`assistir a concerts per Nadal és una de les meves preferides i tots els que has organitzat han estat preciosos. Jo també vaig tenir la satisfacció de tenir molts "bises" perquè havia grabat el concert i en arribar a casa el vaig escoltar tres vegades més. MS

Anònim ha dit...

Quins cants! quins moviments!! i el que és més important quins SOMRIURES!!! Com es nota quan les cosetes es fan de cor...
Felicitats a tots, alumnes i professors, ha estat d'EXCEL.LENT! . Lourdes

Anònim ha dit...

Algunes de les teves paraules d'ahir quan va començar el concert van ser " aquest es el millor regal que us podem fer de Nadal. Et puc assegurar, que cap altre regal hem pot emocionar tant com a estat aquest. Sols veure la cara dels nostres peixos quan entravan per la porta, tots super emocionats, a mi ja hem saltavan les llàgrimes, haig de dir que ens vam quedar al-lucinats perque no imaginavam que ho farian tant be , pero el que realment hem va agradar més es que ells estavan disfrutant realment amb el que estavan fent. Dels lleons haig de dir que son un pedazo d'artistes. Hem va agradar molt la interrelació entre els diferents grups, aixó es una altra manera de fomentar el companyerisme.
Moltes, moltes, moltes gràcies a tots per aquests meravellosos moments que ens heu regalat, i espero que podem gaudir d'aquesta mena de regals molts més anys.
Francesca

Anònim ha dit...

No se que dir, solament que ens has deixat "Sense paraules". Jo em vaig preparar amb el paquet de clinex, la càmera de vídeo i un muscle al costat perquè si per ventura. Em imbadia l'emoció de veure aquests nens de tan sols 5 i 6 anys fent aquest magnific concert. Moltisimes gracies, ara pensava quin treball des de les 3 que vas començar fins a pràcticament les 10 que vas acabar sense parar no se com t'ho podríem agrair els pares, encara que penso que un bon resultat es el millor regal. Gràcies un altre vegada.

Anònim ha dit...

Formidable, meravellós, un súper espectacle!!
Cançons molt ben triades i la coreografia espectacular.
Hi ha moltes hores de feina darrera.
El fil conductor de buscar "la millor cançó del món" em va semblar molt original i maco.
Gràcies Montse, senyoretes i nens i nenes.
Família Monique i Anna.

Anònim ha dit...

Felicidades y gracias, estupendo y emocionante, solo pido una cosa, por favor que se repita el año que viene.......
Gracias de nuevo y enhorabuena de todo corazón por el trabajo, Montserrat,lo tuyo si que no tiene precio.
Nuria