10/3/09

Dimarts, 10 de març de 2009
ELS POLLETS EXPERIMENTEN
Avui, tot fent una reunió amb futurs pares de nous alumnes, els hi deixava molt clar que nosaltres no som una "guarderia", nosaltres som una ESCOLA.
La diferència i el matís és important. En una guarderia guarden els nens, en una escola ensenyen als nens.
I si voleu un exemple aquí en teniu un.
Els Pollets (P1) estan descobrint les fruites.
El primer que hem fet ha estat posar totes les fruites que han portat en una carro, tot fent el simulacre d’un gran mercat.


Els més agosarats han començat a provar, mentre que els més prudents s’ho miraven a distància.



Això es menja així???


Poc a poc, i molt motivats per les mostres d’entusiasme de la Isabel i la Sheila, es van animant i al final hem acabat tots gaudint de la fruita. Tot es començar a ensenyar a tenir una dieta ben equilibrada.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Es verdad que ensañáis a los niños, yo he notado un gran cambio en mi hijo (Eric), esta aprendiendo muchísimas cosas (els colors, les fruites, etc).También a relacionarse con otros niños. Desde que empezó el colegio ha evolucionado mucho.
Eric empezó comiendo purés y ahora come trocitos, la verdad es que le gusta casi todo. Las comidas que les dais son muy variadas.

Una vez más gracias por como educáis a los niños y como no, por las fotografías.

Noelia Massagué

Anònim ha dit...

A l'hora de matricular un nen per primera vegada i a on es fa, es un pas molt important tant pels pares com pels nens, pels nens perque la base de tota educació es fonamental per el seu desemvolupament i educació porterior, i pels pares perque la nostra responsabilitat es molt gran, ja que hem de pendre decisions sobre els nostres fills que marcaran al seu futur. Recordo que quan la Neus ja havia de començar P-3 nosaltres al viure fora al principi vam pensar que el millor era matricular-la allà on viviam, pero quan vaig anar a veure les escoles que van ser moltes cada cop sortia més decepcionada, recordo una en particular que quan després de parlar-me durant aproximadament vint minuts, i veure que gairabé tot el que feiant els nens era jugar, vaig dir-li hem sembla molt que els nens hagin de jugar pero també han d'apendre perque per jugar la deixo a casa amb un cangur, la seva resposta va ser, ja tindrán temps d'apendre ara amb tres anys l'únic que han d'apendre es a relacionar-se amb els altres nens, uns horaris, i poca cosa més. I estic parlant d'un P-3 no d'una escola bressol, així que després d'aquesta ja ho vam tenir molt clar, els nens haurian de matinar més per arrivar puntuals a l'escola del carme.
Francesca