10/11/08

Dilluns, 10 de Novembre de 2008
HANDBOL AMB XEPKIN
Ha estat una tarda emocionant, divertida, educativa i sobretot... esportiva.




16 comentaris:

Anònim ha dit...

Ha sigut molt "guai" la presencia del Jugador de handbol.

M´he divertit molt en l`entrenament que ens ha fet.

Quim Valls

JRoca_Font ha dit...

Està bé que els alumnes sàpiguen que en aquest món de l'esport hi ha alguna cosa més que el futbol i la Fórmula 1. En Xepkin, quin crack! segur que la motivació ha estat total.
Salut

Anònim ha dit...

woa! ha estat molt be mai havia conescut a un crack aixi en ha sapigut aguantar-nos , aixo es un merit. espero que el dimecres sigui igual.


marta barriuso sanz 6é

David Montilla ha dit...

Al meu fill li hagués encantat!! Juga a handbol i està molt ficat en el tema. Trobo que és encertat treure'ls dels món clàssics del futbol i demés.

Anònim ha dit...

Però quin nivell!!!

Laia

Anònim ha dit...

asigut molt guai!!! mo e pasat molt bé asigut guay que ens fasi "d´entrenador"i espero que el dimecres sigui igual o millor. pero una cosa perque no as ficat fotos dels de sisè.es pero que les posis abiat i m´agradaria que vinges sovint l´Andreu.Es molt alt però pensaba que seria molt més alt

de part de:ismael 6è

Anònim ha dit...

L´Andrea ha quedat impressionada de lo gran que és, crec que ha influit una miqueta que l´ha vist al costat de la Srta. Elena, jajaja, (ay, ay, ay...demà em renyirà). Està bé que sapiguen que hi ha més esports... i també més equips!!.Olga.

Anònim ha dit...

Ha estat una iniciativa molt bona i els nens estan molt emocionats. L´Escola és petita però no tenim temps d`avorrir-nos. Sempre ens sorprens amb coses noves. MS

Anònim ha dit...

Quina iniciativa més bona per part de l'escola, portar un esportista de primer nivell, que ha guanyat copes d'Europa és una excel-lent motivació perqué els més petits s'iniciin en la practica d'un esport concret. Gracies Montserrat i Pilar per fer-ho possible.

Jordi Martinez

Anònim ha dit...

M'agradat molt l'ho que vam fer ahir .Estar amb l'André Xepkin , vam apendre més d'aquest esport m'agradaria que tornes a vindre una altra vegada .Gracies a les senyoretes que ho han pogut fer poder apendre coses sobre aquest esport .

ALEX VERGES PUJOL 5é´.

Anònim ha dit...

ahir va ser molt guai, espero que demà també ho sigui.
Lo més guai va ser que ens vingués a entrenar un professional i... una pregunta:
Podrem portar càmara i fer-nos una foto amb ell?
Eric (5è)

Anònim ha dit...

Avui m'ho he passat encara millor que el dilluns. És molt divertit que ens entreni l'Andrei Xepkin. Tinc moltes ganes de que arribi divendres per anar a les instal.lacions del Barça. Quina setmana més emocionant!!!
Moltes gràcies a la Srta. Montserrat i a la Srta. Pilar.
Judit P. 6è

Anònim ha dit...

hola soc la marta de 5è m'ho e passat molt bé aquets dos dies amb l'Andrei Xepkin.Tinc ganes de anar al camp del Barça..! Petons de part meva i sobretot records del meu germà Daniel Cintas...:)

Anònim ha dit...

hola soc la Marta de 5è!!
M'ho estic passant molt bé amb l'Andrei Xepkin.Tinc moltissimes ganes de anar al camp del Barça,gràcies Srta. Monteserrat i petons per la Srta Pilar...Molts petons de part meva i records del meu germà Daniel Cintas...:)

Anònim ha dit...

es molt divertit juga amb un jugador famos de handbol i a mes a mes es molt simpatic i emseña molt be.
magrada molt i es molt divertit

jose

Anònim ha dit...

Hola sóc la Maria Fontanals
em van agradar molt les classes d'hanbol amb l'Andrei Xepkin perque vaig apendre moltes coses que no sabia.
Gracies senyoreta Montserrat i senyoreta Pilar
M'ho vaig passar MOLT MOLT MOLT BÉ