20/11/08

Dijous, 20 de novembre de 2008
LA CANÇÓ MÉS BONICA DEL MÓN
Vet aquí que una vegada els nens i les nenes de l’escola del Carme van començar un llarg viatge per anar a buscar la cançó més bonica del món.
Van escoltar-ne moltes, van cantar-ne més que no pas un foc en cremaria i van ballar fins que ja no podien més. Tocaven instruments, somiaven, imaginaven i feien volar els estels.
S’emocionaven amb precioses cançons, en coneixien de totes les contrades i les cantaven com els àngels.
Assajaven amb força i il·lusió per aconseguir ser els millors cantaires que mai heu escoltat, fins que un dia, a la fi, van descobrir quina era la cançó més bonica del món.
Ells ja saben quina és però... voleu saber-la vosaltres???
Doncs us esperem el dia 16 de desembre, per la tarda, a l’escola, per ensenyar-vos a tots, quina és la cançó més bonica del món.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

No m'ho perdere per res del mon. Estic impacient. Sera el meu 1er festival de Nadal, sabeu?
A quina hora s'hi ha de ser el dia 16 desembre???

Anònim ha dit...

Jo pampoc faltaré, estic dessitjant que arribi el dia. Portaré la meva càmera de fotos i disfrutaré del moment i segurament m'emocianaré i ploraré una miqueta. Qué guai!!! Serà un moment molt bonic per a tots els pares/mares, avis, etc. Ja diràs l'hora, que sigui quina sigui, allà estaré. Vull sentir la CANÇÓ MÉS BONICA DEL MÓN. Sonia.

Anònim ha dit...

No sé còm aconseguiu que mantinguin el secret. Justament ahir els preguntava pel vers o cançó de Nadal i em van dir que res de res.
Em reservo la tarda del dia 16.

Anònim ha dit...

Que be, el festival de Nadal, tenim ganes de escoltar la cançó mes bonica del mon.

La classe dels pollets també fan el festival?.

Noelia.

Anònim ha dit...

Tinc moltes ganes de veure el meu cargolet al festival de Nadal. Peró per altra banda no sé si atrevir-me: Sé que se'm caurà alguna llagrimeta d'emoció (qué voléu: sóc una mica "flor" per aquestes coses!).
A l'Arnau S. li encanta cantar i ballar a casa, ja veurem si la "por escènica" l'afecta o no.

Mònica

Anònim ha dit...

Avuí la Neus hem preguntava si jo savia quina era la canço més maca del mon, i jo li contestava a peró no ho son totes?. Ella m'ha contestat, ja ho sabràs el dia del festival. Jo l'he preguntat si havian d'anar vestits d'alguna manera en concret, i m'ha contestat que ja m'ho diria. Així que com veia que no volia soltar prenda, no he insistit més pero haig de reconéixar que ganes no em faltavan. Per altra banda li he preguntat al Sergi que quina canço cantaria ell, i s'ha posat a cantar-me la vaca tina. No se que esteu preparant pero puc assegurar que els divendres la Neus està super contenta perque li toca música, i aquesta il-lusió ja m'omple de satisfacció. Segur que l'esforç, les ganes i la il-lusió de tots els mestres i alunmes, junt amb els sonriures i les llàgrimes dels pares i familiars
faran que el dia 16 sortir no sols la canço més maca del mon sino les emocions més maques i màgiques que tots nosaltres portem dintre.
Francesca

Anònim ha dit...

Te a veure amb França?

Anònim ha dit...

Jo tinc la meva confident particular....Canta a casa, al carrer....crec que mig barri ja sap quan ës el festival; que cantarâ; com vestirâ i part del vers de nadal:
petons, eva

Anònim ha dit...

Me dijo el otro dia
-¿te digo un secreto mamá?,
- por supuesto, le contesté,
- es una canción, "la més maca del mon" ,me dijo,
Pero sonriendo lo pensó
- no puedo si te lo digo ya no será un secreto,
- no se lo diré a nadie y además soy tu mamá, me lo tienes que contar. No sirvió de nada. Se rió
- Todo pero esto no mamá.
Y aguantó, no ha dicho ni "mu" y estoy impaciente por descubrirla. Mientras tanto escucho a Daniel como canta (o lo intenta) la lluna la pruna, sol solet....no se si serán estas las mas bonitas del mundo, pero a mi me suenan a gloria......
Nuria

Anònim ha dit...

No sé quina és la canço més bonica del món,però potser d'aquí al dia setze tinc un somni revelador...o no.

Laia.

Anònim ha dit...

Ja els he tret més informació:
"mama, totes són les cançons més maques del món".

Anònim ha dit...

Como dice Nuria, a mi cualquier canción cantada por ellos me suenan a gloria.

Li

Anònim ha dit...

Quina il.lusió el festival!!M'encantarà veure els nens cantant i segur que ells estaran molt contents de veure els pares a l'escola!!!Segons el Pol la cançó més bonica del món és el "Sol Solet".Sílvia Z.