9/11/08

Diumenge, 9 de novembre de 2008
ANDREI XEPKIN
Resacosa encara d’una setmana frenètica, entro en una altra no exempta d’activitat.
Encara estic recordant les excursions, el rècord d’entrades al blog (689 entrades el divendres), a la web, remirant fotos, agraint les vostres mostres de suport i observant la felicitat dels nens.
Però les activitats ens empenten inexorablement i cal organitzar, aquest cop, els més grans de l’escola. Els de 5è i 6è gaudiran, aquesta setmana i la que ve, de tenir el privilegi de comptar, a l’escola, amb l’assistència del jugador internacional i del primer equip del Barça d’Handbol Andrei Xepkin.

L’Andrei Xepkin vindrà quatre tardes a l’escola per entrenar d’handbol als nostres alumnes de 5è i 6è. Qui sap, potser descobreix, entre els nostres nois i noies entusiastes, algun crak que es farà famós en un futur.
Si més no estem tots molt emocionats. Esperem aprendre molt i gaudir d’aquesta oportunitat que hem aconseguit gràcies a l’esforç de la Srta. Pilar.
No tenim cada dia el privilegi de comptar amb un esportista de primera a l’escola. De ben segur ho sabrem aprofitar i farem d’aquestes quatre tardes un festival d’esport.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tot el cap de setmana que explica a tothom la gran sort que tindrà de poder practicar un esport amb un esportista d'èlit: Andrei Xepkin, moltes gràcies per avançat, s'ho passaran molt bé
Judit

Anònim ha dit...

Quina sort tenen aquests nens!!!! Això seria divertit i interessant per tots, podem venir??
Rosa