14/11/08

Divendres, 14 de novembre de 2008
SORTIDA ESPORTIVA

Mai hagués imaginat que anar amb 50 nens a veure les instal·lacions del Barça fos una cosa tan emocionant. Nervis, alegria, felicitat, admiració i fotos, fotos i més fotos.
Quan han vist el camp buit per primer cop tot era entusiasme. Fins i tot han arribat a dir que mai més es rentarien les bambes per què havien trepitjat el passadís per on passen els jugadors.
Mentrestant els nostres petits pollets segueixen tranquil·lets jugant amb pinces.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ha de ser impressionant veure el Camp Nou completament buit.Quina sort i quina enveja,sana,que em doneu.


Les fotos han quedat xulíssimes.

Laia

Anònim ha dit...

Es una salida diferente, y no podemos nengar que es un de los Museo mas visitados de Catalunya. Ver vacio el Camp, es una manera muy distinta de verlo.
Una de las cosas importantes es ver que se hacen mayores y responsables de ir caminando, responsables de la camara de fotos, responsables de que su comportamiento sea el correcto.
Seria bonito si en la proxima salida, nos llevas a los Papis...jajaja. Seguro que nos portamos peor.
Un saludo,

Cris

Anònim ha dit...

Que bonita excursion, seguro que los niños estaban todos impresionados.

Las fotos dels Pollets han quedado super divertidas. Me ha echo mucha ilusion ver a mi hijo en la foto, todo lleno de pinzas en la cabeza, jejeje.

Muchas gracias por estas fotos.

Noelia

Anònim ha dit...

S'ho van passar molt bé, l'Eric va quedar flipat de lo forofa del barça que és la senyoreta Mª Angels, -mama, és que ho sabia tot, és d'alucine, perquè.. és una senyo!! au, ja ho tens, es veu que ser profe i del barça no és compatible!!!
Judit

Anònim ha dit...

Hola sóc la Maria Fontanals
Va ser super xulo i divertit anar a les instalacions del Barça .
Em vaig fer un tip de fer fotos.
Quan em van dir la notícia de que aniríem a les instalacions del Barça em vaig ficar super contenta,només el saber que trepitjaria el terra dels jugadors WAU.