7/11/08

Ja podeu veure les fotos de l'excursió a "Les Quingles" al web de l'escola http://www.xtec.cat/escoladelcarme

Moltes gràcies a tot l'equip que fa possible tot plegat.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

El primer que faig aquest mati es entrar al web de l’Escola i mirar si hi han penjades les fotos d’ahir.
Es diu que “les coses bones es fan esperar": Excel•lent reportatge fotogràfic.
L’Arnau ha tornat entusiasmat i nosaltres molt contents de sentir-lo i de poder veure-ho com si fóssim allà amb ell.
Una vegada més, cal reconèixer i agrair-vos l’esforç, paciencia, entusiasme i dedicació
Us desitjo a totes un molt bon cap de setmana, descanseu que us fa molta falta
MOLTES GRÀCIES PER TOT!!!!!!!
Lourdes

Anònim ha dit...

Gràcies novament Montserrat!
Entenc que per a vosaltes es un enrenou que alguns nens (com la meva filla) no volguem que sortin a les fotos. Semblarà per els que no ho sapiguen que fer fotos es el més sencill del món, però nosoltres sabem que no ho és i agraim moltissim que ho tingueu tant en compte!!!
Ens ha encantat veure el cap de la nostre filla d'esquenes!!!! Es com un secret del que només nosaltres podem gaudir...

Anònim ha dit...

Estimada Jo,
Per molt que ho intento no entenc la vostra postura de no voler que la vostra filla tingui un record tant emotiu del seu pas per l'escola. estic segur que en un futur us en penedireu.
MOLTISSIMES GRACIES PEL REPORTATGE. La meva filla si que surt i ho estem disfruntat molt. Molt bon cap de setmana a tothom,

Anònim ha dit...

Jo tampoc enten gens que no es vulgui que es facin fotos. El meu fill diu que nomes són dues nenes!!! pobretes!!! Saps mama quan la Srta Montserrat fa una foto sempre diu: on estan la ... i la .... uiiiii aparteu-vos un moment o poseu-vos aqui que no surtireu.... quin greu!!!
M'agradaria saber els motius. De ben segur que quan siguin grans tindran un disgust quan vegin que no tenen cap fotografia i d'adolescents serà impossible que no surtin al facebook dels seus amics a no se que les tingueu tancades a casa.
Maria P.

Anònim ha dit...

Jo,
a mi m'encanta veure el meu nen de 5 anys i els seus companys com ho passen de bé i disfruten a l'escola i a les excursions i em costa molt entendre les vostres raons, que de ben segur que en debeu tenir alguna. De bon rotllo m'agradaria saber que us porta a no deixar fer fotos a la vostra filla???
Montserrat, moltes gracies pel bon reportatge fotogràfic que ens has regalat. I per contra, quantes més fotos li fas a l'Arnau més m'agrada.

Jordi Martinez

Anònim ha dit...

Ostrassss quina polèmica!
A veure per on començem...En el nostre entorn familiar hem tingut problemes amb aparicions de fotos de filles en pàgines web. A més, personalment crec que les fotos capten tant el moment que les trobo de índole molt personal. A casa fem fotos (no som Aimish!) i amb els amics també s'en fa. Mai se sap, però pensem que aquestes fotos estàn més controlades.
A la nostre filla li hem explicat els nostres motius i ella ha estat d'acord. Si més endevant decideix que vol apareixer serà la seva decisió. I no li suposa cap trauma no apareixer a les fotos, tot al contrari, diu que juga a amargar-se... i ens explica tots els detalls amb un riure.
Un petó a tots

Anònim ha dit...

Portem tot el cap de setmana mirant fotos (ja van 6 vegades). Moltes gràcies novament. Eva

Anònim ha dit...

Tinc una pregunta que m'agradaria saber o que m'expliquèssin ja que hi tinc curiositat, per què sempre es porta als infants més petits a les granjes a veure animals, al zoo, etc? És per alguna cosa o algun motiu en concret?


petons :)

Montserrat ha dit...

Quan els mestres programem excursions sempre busquem allò que els hi és més desconegut. En el nostre cas, tractant-se de nens de ciutat, els animals i la muntanya els hi queda com un món força llunyà i és per això que optem per anar a granges.
Tot i haver treballat els animals de granja abans de marxar d'excursió quan els de P3 van veure una enorme cabra blanca i negra van cridar: apa!!! una vaca!!! Està clar que hem d'anar a veure animals no?

Anònim ha dit...

Una imagen vale más que mil palabras, en aquest cas tenin "mil imatges" no es pot calcular el valor tant gran que tenen, pero puc assegurar que mirant-les, transmetan entusiasme, alegria, espontaneitat i un llarg etc, i també com no transmetan l'esforç i les ganes de fer-les.
Francesca

Anònim ha dit...

el debat està a l'ordre del dia, l'altre dia amb uns companys de la feina el dilema es reduia a "feisbuk" o "no feisbuk" jo la veritat és que el faig servir, sobre tot perque família i amics que són a fora puguin tenir imatges fresques de la peque... però la meva sembla voler avançar-se a l'enfrontament generacional i es proclama antinoves tecnologies. Com s'ho fa per sortir sempre amagada darrera d'algú altre? L'he reconeguda per l'anorak... : )
La veritat és que trobo que és com poder guaitar-los per un forat i, encara que soni "voyeur", m'encanta! núria