11/6/07

Poc a poc anem pujant les fotos al fotoblog. Hi ha classes que en tenen moltes i altres molt poques. No es va poder organitzar d’una altra manera, és complicat vigilar, atendre als nens, ensenyar-los coses i fer fotos... preneu la bona voluntat.
També hi ha el vídeo que sempre es veu més la realitat. Espero que ho gaudiu.
http://escoladelcarme.myphotoalbum.com

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Gracies per la prontitut.He vist el caparró de la meva petita pel final d'una taula.De totes maneres esperarem el DVD.laia

Anònim ha dit...

bones,

heu penjat el video tan a munt que no el podem veure; ens podeu indicar com arribar-hi? merci.

albert tomas

Montserrat ha dit...

De moment no es pot veure el video, no sé ben bé perquè... m'ho miro i us dic alguna cosa

Anònim ha dit...

Estoy intentando ver las fotos y no logro encontrarlas .Necesitamos una clave para acceder? Tengo a mi hija, sobrina y de mas familia con muchas ganas de verlas y por supuesto yo tambien !!

Montserrat ha dit...

Heu de demanar-me l'usuari i la contrasenya.

Anònim ha dit...

Hola,

Sóc la mare de la Laura de P3,mai he escrit pero sempre et segueixo. Avui pero m'agradaria felicitar a tot l'equip de l'escola del Carme que han fet que la meva petita s'hagi fet més gran en aquestes marevelloses convivències ....en molt sentits.
Per cert quina es la contrasenya per veure les fotos?

Anònim ha dit...

Veig que tots s’ho han passat pipa i les fotos son molt xules. El meu fill te 3 anys i des del primer dia va tenir claríssim que no volia marxar tants dies de convivències i nosaltres per suposat no el varem obligar (tampoc n'estavem del tot convençuts). Desprès de veure com ha anat tot us vull dir que, la propera vegada que tingui oportunitat d’anar-hi i si ho vol fer, sens dubte estaré molt tranquil•la i convençuda perquè se que els deixem en molt bones mans. Gracies a totes.

Anònim ha dit...

Bona tarda a tots,
Vec que tothom esta impacient per veura les fotos i el DVD de les colònies. El meu fill diu que s'ho ha passat d'allò més bé. Crec que per les explicacions viscudes i les vivències conjuntes que han tingut, tant lúdiques com humanes. Això s'hauria de realitzar cada any, encara que sigui una despesa extra i cara. Segons l'escola, pot ser una de les raons perque no es realitzin. Jo crec, que si tothom no fes aquelles despeses diàries de xuxeries, cromos i demés podriem aconseguir entre tots unes colònies cada any.
Fins aviat

Anònim ha dit...

Moltes gràcies a totes les mestres i a tu mateixa Montserrat per fer passar uns dies tan fantastics als nostres fills. Els meus van arribar que no podien ni parlar de lo afònics que estaven i es van passar dormint pràcticament tot el cap de setmana, però s'ho varen passar molt i molt bé.
Moltes gràcies a tota l'escola. Ara toca veure les fotos i el video.

Xell

Anònim ha dit...

M´ agrada la idea de convis anuals. Els nens estarien molt contents i seria un estímul per cada curs. El meu fill s´ha portat molt bé per poder anar.
Sònia

Anònim ha dit...

Estic amb la Sonia,jo m'enrecordo que feiam cada any i no m'obido de cap d'elles, son uns dels mitjors records q tinc de l'escola del carme. Encara m'enrecordo molt del teu germà Jaume jugant al bosc x les nits i sobretot del Quim amb totes les bromes que ens feia!! sembla que va ser ahir...
Avui si et veig et preguntaré la contrasenya per veure les fotos,la clara esta impacient!
gracies de nou
Belén