11/6/07

Dilluns, 11 de juny de 2007
CONVIVÈNCIES A LA CIUTAT
Bon dia des de l’escola!!! Fa un dia esplèndid!!!
Tots ja estem immersos en la realitat quotidiana de cada dia. Enrere queden les convivències i la natura. Ens queda una setmaneta molt enfeinada amb els àlbums, les notes i el final de curs.
Tot anant en metro per Barcelona em vaig trobar amb uns escolars que deurien tenir uns 8 anys. Segurament per deformació professional no vaig poder evitar preguntar d’on eren i que feien per Barcelona. Em van comentar que estaven de convivències, ja que eren de la vora de Taradell.
Convivències a Barcelona!!! No m’acabo d’imaginar anar a veure la Catedral o la Sagrada Família en lloc de terrejar i divertir-se per la muntanya.
Evidentment els nens de poble estan en contacte amb la natura cada dia, de ben segur que no intenten escoltar una òliba com a fet extraordinari i molt menys confonen un porc senglar amb un lleó (els nostres petits ho van fer) però venir a Barcelona de convivències em costa molt veure on pot estar la diversió.
Llanternes pel Passeig de Gràcia, motxilles per Rambla Catalunya, jugant en una placeta dura... no ho veig massa clar.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Tu no ho veus clar perquè hi vius cada dia, a mi, ara, em costa pensar com podia ser que m'agradés tant venir d'excursió a Barcelona, metro, busos de 2 pisos, gent, molta gent, tendes, teatres, estrenes de cinema que a Vilaplana no veuríem fins el cap de 6 o més mesos si sortia en vídeo.. el mar, les golondrines, el Tibidabo (llavors no existia Port Aventura) anar pel carrer i que ningú et conegui!! t'ho imagines? És com anar a Londres, Paris.. el que passa que al viure-hi només hi veus lo dolent, però Barcelona té moltes coses per fer quan hi vens d'excursió. Segur que els nens de Taradell senten el mateix que sentiem nosaltres. Un espai molt gran on perdre't, les gallines, els cavalls.. això ja ho teniem cada dia.
Judit

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb la Judit. És el desconegut allò que més t'atrau. Per tant imagino que pels nens de 8 anys de Taradell, venir de convivències a Barcelona pot haver estant tant divertit i enriquidor com per als nostres estar tot el dia a l'aire lliure.

Anònim ha dit...

Aprofitant l'arribada de la normalitat, m'agradaría saber si els nens encara han de portar la bata, no comença a fer massa calor, ja?
No t'oblidis del photoblog,eh?
laia

Anònim ha dit...

Si prepares unes colonies pels nens
s`ha de pensar en allò que els pot
engrescar. Sempre serà allò diferent al que estant acostumats.
Barcelona és una ciutat amb moltes
possibilitats tan lúdiques com culturals.El problema que té és la
contaminació. Es pot fer una escapada al Tibidabo i a les zones
més litorals: Maremàgnum, Port Olímpic, Diagonal Mar. Als nens de
Taradell aquestes vistes marítimes
els pot impactar. Montse

Unknown ha dit...

Les vivències de nens et sorprenen, la grandiositat de Barcelona, l'immensitat dels monuments ... allò que de petit et va meravellar, avui es posible que no t'agradi...

JRoca_Font ha dit...

Ep, que sóc de poble jo. De petit cada vegada que venia a Barcelona era tota una experiència. Fent de mestre en les excursions noto en alguns alumnes una emoció especial quan anem a la ciutat.
El curs que ve precisament estaré a una escola de Taradell, per cert, quin poble més maco!
Salut

Júlia ha dit...

A Barcelona mitifiquem també els pobles, tot, des de fora, es veu molt més bonic, i crec que a la ciutat es poden fer moltes descobertes, també.