4/6/07

Dilluns, 4 de juny de 2007
CONVIVÈNCIES
Aquesta setmana és la de convivències. Ja voldria ser a divendres, la veritat. No és que no m’agradi anar-hi però pateixo sempre que tenim nens a fora de l’escola.
Una de les sensacions millors que sempre tinc és quan veig girar els autocars pel carrer Joan Güell, en aquells moments torno a recuperar la tranquil·litat al cent per cent i per fi tanco el mòbil.
Aquest any em fan especial il·lusió ja que m’he combinat la feina i aniré, si més no, a fer fotos.
Les convivències et brinden la possibilitat de conèixer als nens en un altre àmbit, fora de l’escolar i adonar-te de molts aspectes de la seva personalitat que, de vegades, queden una mica amagats dintre de l’escola.
S’ha de ser especial i estimar molt la teva feina per anar amb més de 150 criatures, durant tres dies, i estar amb elles les 24 hores del dia.
La confiança que dipositen els pares i les mares en l’escola és molt gratificant i les mestres que hi anem en som molt conscients del que això representa.
Us donem les gràcies per confiar amb l’escola i deixar que els vostres fills i filles gaudeixin amb nosaltres.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies a tots els mestres per la paciència que teniu per portar els nostres fills de convivències.

A ells els hi fa molta il·lusió i és evident que és una oportunitat per a compartir amb els seus companys i mestres més enllà de l'ambit escolar.

Pel que fa als mestres, és evident que representa un gran esforç per ells i així ho reconec. Sóc dels que sempre he pensat que les vacances dels mestres són ben merescudes.

Tinc dues germanes mestres, i et puc dir que quan comparo les seves feines amb la meva, la seva té moltes contrapartides favorables que compensen el fet d'estar tractant amb nens. En el món de l'empresa s'han de soportar molt tipus de criatures, moltes vegades molt més irritants que els nens ... Per tant, no és la vostra l'única professió en que cal ser "especial".

Que ho passeu tots molt bé a les convivències!!

Anònim ha dit...

Desitjo que, tot i la gran responsabilitat i feina extra que representa anar amb els nens de colònies, disfruteu d'allò més d'aquests dies. Suposo que és una oportunitat única per conèixer una mica més els alumnes. Que vagin molt bé!!!

Anònim ha dit...

La veritat és que anar de convivències amb els nostres nens és molta responsabilitat, però també és una experiència ben gratificant.Jo pagaría el que fos per veure la meva nena, per un foradet,com es desperta, com es vesteix, com es renta,... com se'n va a dormir, i per sobre de tot, veure com s'hon passa de bé amb els seus amics, sabent que no estem els pares a prop...
De totes les maneres, tot i la confiança que us tenim,que n'és molta,no sé pas si saturarem les liníes de telefònica aquests díes.

Espero que us ho passeu molt bé i que el temps us acompanyi, com a mínim fins divendres.
Ah!! i sobre tot moltes fotos, eh??
Laia.