10/4/07

Dimarts, 10 d'abril de 2007
TERCER TRIMESTRE
Tornar a la rutina és dur.
Nosaltres, els mestres, no podem començar amb l'esperit relaxat i pensar que el primer dia ens ho prendre'm amb calma. Els nens tornen al cent per cent en quant a energia física, l'energia mental ja són figues d'un altre paner, i cal començar fort des de les 9:00 del matí.
Els encàrregs, a primera hora, són variats i diversos. La Mona no ha sentat gaire bé a varis d'ells i cal demanar dieta per dinar, els refredats estan a l'ordre del dia i l'alegria amb la que ens desitjàvem Bona Pasqua ha desaparescut de les nostres cares.
Volia posar en ordre el correu acumulat durant aquests dies però ha estat gairebé impossible, un nen s'ha fet mal i han calgut tres punts al cap.
Tenen (tenim) mandra de treballar, molta mandra.
Els nostres alumnes estan molt acostumats a escoltar música a l'escola i gaudeixen molt, però avui he hagut de canviar la dinàmica de la classe que m'havia preparat.
La Simfonia Inacabada de Schubert ha estat això "inacabada" quan he vist els badalls de tots plegats, he estat a punt de posar la Patètica, però ni tan sols aquest acudit els hi ha fet gràcia i hem acabat fent ritmes que, al menys, no ens deixen dormir a la classe.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bé,ara us haureu d'esperar fins al pont del'1 de maig.laia

Anònim ha dit...

Molts ànims i energia per aquesta recta final del curs, ja falta poquet... entre tots ho farem tot, ja veuras!!!formem un bon equip.

Vinga dons sommi!!!

Dolors Casanovas.

Anònim ha dit...

Nosaltres hem tornat nous i amb moltes ganes d’afrontar la recta final. Ànims no ens en adonarem i ja serem a l’estiu i a demes ens esperen 2 ponts!!!