6/1/07




NIT DE REIS


4 comentaris:

Anònim ha dit...

La Cavalcada genial, quina emoció!!i el blog, quin goig que fa.
Espero que el Reis hagin estat generosos per tothom.

Anònim ha dit...

Que boniques les carrosses, ens les hem perdudes, però... hem tingut una gran sort, els 3 reis en persona ens han visitat a casa i ens han fet entrega dels regals. Ha estat increible, cada any ho és!!! són les ventatges d'estar en pobles petits, on les tradicions són diferents, el dia 5 pel matí els nens ja es lleven d'hora per anar al rastre, i.. què és el rastre? doncs és això, un rastre de pots que passegen per tot el poble per fer molt de soroll i que els reis ens sentin i no passin de llarg, que el nostre poble és tant petit que no surt ni als mapes. Per la nit arriven sa Magestats, carregats amb els tractors plens de presents que reparteixen porta a porta per totes les cases del poble. Per això som privilegiats, no ens cal esperar el dia 6 al matí, la mateixa nit ja podem gaudir-ne. M'encantaria indexar-vos les fotos, però no trobo la manera, per tant demà les passaré per email a la Montserrat perquè si ho creu convenient ho faci ella. Molt bon anys a tots !!
Família Anguera-Aixalà

Anònim ha dit...

Quina cavalcada més maca...Aquest any esperavem amb molta il.lusió veure les carrosses de l'escola que eren molt i molt boniques!!!Els nenes i nenes estaven genials!!!Un petonàs!!!Sílvia Z.

Anònim ha dit...

La nit més màgica pels més petits aquest any va començar abans, el meu fill va participar en una de les carrosses i els nervis que portava eren per partida doble, nervis per si els Reis li portarien tot el que havia demanat, i nervis per ser un dels protagonistes de la carrossa. Ell és un bellugeix, però fins que la carrossa no es va posar en marxa no es va bellugar del seint, tenia molt de respecte. Els caramels els havia de tirar d'un a un, la lliçó la tenia apressa però ningú els havia dit a quina velocitat ni amb quina potencia. Nosaltres els pares vam acabar rendits, cansats, esgotats, però els nens quant va acabar els comentaris van ser... ja s'ha acabat?, voliem que sigui més llarga. A l'hora d'anar a dormir els nervis continuaven pels Reis que havien de venir i preocupat per si ho havia fet bé, li va costar molt de dormir. Moltes gràcies per donar la possibilitat als nens d'aquesta "màgia extra". Espero que hagueu agafat forces durant aquestes vacances que ara queda una llarga temporada sense vacances, i els nens venen amb ganes de "guerra". Endavant. Gemma (mare Jan)