17/1/07

Dimecres, 17 de gener de 2007
PERMANÈNCIES
Avui a les 18.15 encara teníem una nena a l’escola sense que ningú la vingués a buscar.
Feia tres quarts d’hora que intentàvem, sense èxit, trucar a tots els telèfons que tenim a la fitxa. Al final de tant insistir, la mare, que estava en una reunió, ha decidit mirar qui la trucava tantes vegades i quan ha vist que era l’escola ha tingut un bon ensurt.
Li hem dit que encara teníem a la nena allà i no s’ho creia. Ens ha dit que el pare l’havia de venir a buscar però ell tenia el mòbil desconnectat o fora de cobertura, el cas és que la mare ens ha enviat a una veïna i al final hem pogut tancar l’escola.
Poques coses em posen més nerviosa que trucar a un mòbil i que aquest estigui fora de cobertura o tancat, però el pitjor de tot és quan algú canvia de mòbil i no ens ho comunica a l’escola. Quan necessites parlar amb els pares i no els localitzes és una sensació força desesperant.
Tant una cosa com l’altra ens passen més vegades de les que voldríem.
La veritat és que ara és molt més fàcil trobar a les famílies, però recordo que una vegada eren les 21:00 i encara teníem un petit d’uns tres anys amb nosaltres. Entre l’avi, la mare i la tieta s’ho combinaven per venir a buscar-lo fins que un dia, quan tots van arribar a casa, es van adonar que ningú tenia el nen... i allà a l’escola estàvem nosaltres força malhumorats amb el nen malhumorat del tot.
Des d’aquell dia cada vegada que triguen en venir a buscar algú sempre comentem: a veure si passarà com l’Ares!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Em sembla que jo he canviat dos dels telèfons que us vaig donar al fer la inscripció,demà et pasaré una noteta amb els nous.(per si de cas).
Laia

Montserrat ha dit...

De totes formes no pateixis... sé on trobar-te facilment