21/1/07

Diumenge, 21 de gener de 2007
VIRUS
Comencem una nova setmana que espero sigui una mica més tranquil·la que l’anterior en quant a malalties es refereix.
Suposo que amb el fred que ha d’arribar, això que ho pronostiquin tant fa que no m’ho acabi de creure, faci que tots els virus es morin congelats i ens deixin tranquils, al menys fins la primavera.
Segons quina feina tens, quan hi faltes uns dies, el que et trobes al tornar és un munt de papers endarrerits a sobre de la taula, però quan una mestra falta a l’escola el que es troba són les seves companyes cansades de fer substitucions i totes amb un munt de fulls per corregir.
La feina de corregir és una feina molt poc agraïda, t’ocupa moltes hores i gairebé ningú se n’adona de la importància que té i no es valora.
Hi ha assignatures que són més fàcils de corregir, per exemple les matemàtiques, però corregir faltes d’ortografia en un text o en un dictat és molt pesat, al final acabes dubtant de tot.
Esperem que demà tothom, mestres i alumnes, ja estiguin amb bona salut i comencem la setmana amb força empenta.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA SOC LA EVA DE 6È i la veritat es que si que han faltat moltes senyoretes pero també la veritat es que per nosaltres es mes divertit per que acostumes a tenir senyoretes que fa molt que no tens com la de P5 o la de 1r i algunes que ni coneixes com la georgina(que per cert es molt simpatica)i tens mes temps de fer deures i ... ja m'entens!!!a i que fa dos dies que no ens fas musica i tenim moltes ganes de cantar(almenys jo)segur que estaves ocupada fent coses jaja
bueno que m'enrollo com una perciana...adeu!!!!

Anònim ha dit...

hola torno a ser l'Eva i es que volia rectificar una cosa que havia dit.Doncs si que a vegades es mes divertit pero...trobem a faltar a la senyoreta Rosa!!!!!! jajaja
vinga adeuu