15/1/07

Dilluns, 15 de gener de 2007
CONVIVÈNCIES
Avui, a l’hora de Claustre, hem estat programant les convivències. Encara falta molt per anar però quan vas amb tants nens cal programar les coses amb molta antelació per a que tot surti bé.
A l’escola fem aquesta sortida un curs si un curs no, i aquest any toca. No en fem cada any per varis motius: els nens es cansen de tot i llavors passa a ser una rutina que no fa ni il·lusió, busquem cases perfectament equipades i amb una programació d’activitats immillorable i això es paga i per últim, però no menys important, les mestres necessitem un respir.
D’anècdotes de convivències en tenim un munt.
La primera vegada que vam anar va ser a Moià, recordo que a mitjanit vam començar a sentir soroll i ens vam llevar per comptar-los a tots un cop més, llavors vam tancar portes i finestres per tot arreu i vam deixar al pobre vigilant fora tota la nit. Un altre any ens va ploure tots els dies i els teníem a dintre de la casa a tots, no vull ni recordar-ho. Hem hagut d’improvisar un regalet per dents caigudes i fer de ratoncito Pérez, celebrar aniversaris i tornar amb mig autocar ple de varicel·la.
Aquest any anem a La Granja, a Palautordera. És una de les cases millors de les que coneixem. Més endavant ja us explicaré coses de convivències però aquí teniu un petit tastet per si voleu entrar a la seva web o si aneu d’excursió per la zona podeu entrar a fer el tafaner.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Recordo les convivències quan anava a l'escola com un dels millors moments de l'any. M'ho passava genial durant la preparació i després, un cop a la casa de colònies convivint amb els companys era fantàstic. Sens dubte una feinada pels mestres i una gran responsabilitat, però una gran experiència pels nens!!Sílvia Z.

Anònim ha dit...

hola torno a ser la Eva de 6è i que aquest any no anirem a convivencies els de 6è pero anirem a port aventura que es molt xuli i que si que la Granja estava molt be
adeu!!!