8/10/10

Divendres, 8 d'octubre de 2010
QUATRE CONSELLS PEL CAP DE SETMANA
BALLA



FES PETONS



RELAXA'T



NO TINGUIS POR A FER EL RIDÍCUL



Trenca les regles, perdona rapidament, estima de veritat, riu amb llibertat i mai t'arrepenteixis de tot allò que t'ha fet somriure o que has viscut intensament.

7 comentaris:

PS ha dit...

Serà el meu credo aquest cap de setmana i si puc, ho allargaré una mica més.He començat a posar-lo en pràctica de bon matí i la primera resposta ha estat més que satisfactòria.
Gràcies!

Anònim ha dit...

Balla no acostumo a balla sovint aixó si cantar, cantem cada dia encara que sigui desafinan, petons, molts i molts, fer el ridícul, ho practico molt sovint i m'encanta, relaxar-me, aixó ho haig de practicar més.
Bon cap de setmana a tots,i bon pont a qui el tingueu, els que treballem ho farem igualment amb un somriure almenys jo ho penso fer, és la millor terapia.
Francesca

Patrícia Borràs ha dit...

A vegades se´ns oblida... aixì q ho aplicarem desde ja mateix, i no només el cap de setmana, hauria de ser cada dia!!!
Els q pugueu disfruteu molt del pont!!!

Patrícia

Anònim ha dit...

Yo creo que lo que más me va a costar es relajarme, pero lo intentare.

Que paseis un buen fin de semana y puente.

Noelia Massagué.

Anònim ha dit...

La veritat el més maco que hi ha a la vida és viure cada moment bonic intensament,perdonan els que de vegades s´equivoquen, estiman de veritat amb aquella força que t´esclata en el pit i sobre tot no penedir-te de res del que has viscut, ja que quan fem les coses de cor i perque les sentim així val la pena tenir-les per sempre i no oblidar-les mai ancara que de vegades les desilusions de la vida i sobretot de les persones et fagin dubtar de si val la pena...Bon cap de setmana.
Mònica

Anònim ha dit...

Senzillament genial, encara que una
mica dificil. MS

Anònim ha dit...

A mesura que em vaig fent gran me'n adono que aquestes quae premises són cada vegada més importants.Així que a gaudir que són quatre díes!!!

Laia