20/10/10

Dimecres, 20 d'octubre de 2010
4 ANYS DE BLOG!!!
Dia a dia, durant quatre anys, hem anant omplint d’història aquest blog.
Una història que no acaba perquè la fem cada dia de nou.
Fem créixer petites llavors que es transformen en grans arbres, ben arrelats, molt forts però alhora sensibles, tendres i amb boniques flors.

Quatre anys compartint l’escola amb tots vosaltres.
Obrint aquesta finestra amb il•lusió, entusiasme i esperança.

Gràcies a TU QUÈ HI ETS.
Som un col•lectiu però cadascú de vosaltres sou únics.

29 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes felicitats!!!!

HA estat un plaer compartir aquests quatre anys amb l'escola, amb tu i amb els mestres.I sobretot,gràcies per aquesta finestreta entre-oberta que ens deixa seguir de ben a prop als nostres nens.

Laia

Anònim ha dit...

Felicidades y a por como minimo otros 4 más...

Anònim ha dit...

Felicidades y a por como minimo otros 4 más...

Anònim ha dit...

Muchas felicidades por el aniversario del Blog. Ya cuatro añitos.

Gracias a ti, por tenernos informados cada día y escribir el blog. Con la misma ilusión que tu escribes, nosotros abrimos cada día para poder descubrir un nuevo escrito.

Felicidades.


Noelia Massagué.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats!!!! es un plaer formar part d´aquest petita familia dia a dia expresan idees, pensaments i sentiments i sobretot aprenen moltes coses...
Mònica

Anònim ha dit...

Ya 4 años????
Gracias a ti, por compartir tus pensamientos, inquietudes etc etc... con todos nosotros.
Y animo, a por los 200 años...jajaja.
Por cierto, cuando seria el blog mil que escribes? o ya lo has superado?.
Felicidades, de todo corazon.
Cris

Anònim ha dit...

Enhorabona, 4 anys són molts dies, molts pensament i moltes coses que han passat. Gràcies per deixar-nos entrar al dia a dia de l'escola.
Judit

Anònim ha dit...

moooooooooooooltesssssssssssssss felicitats!!!!!!!!!!!!!! d,uns pares orgullosos de portar al seu fill a la vostre escola gracies per tot!!!!!!! i endevant molts anys mes!!!.
familia torres

Jordi Martinez ha dit...

Quatre anys de vida del blog, son quatre anys de sacrifici, de perseverancia, de regularitat. Quatre anys de pensar cada dia el que escriuràs i de gastar el teu temps en escriure-ho, de fer fotos perqué nosaltres les puguem disfrutar.
Per moltes paraules d'agraiment que et dediquem, mai seran suficients per expressar quan d'orgullosos n'estem del "nostre" blog i de la "nostra" Escola.
MOLTES FELICITATS!!!

Anònim ha dit...

Felicidades por estos 4 años de blog maravilloso que tienes. Para mi, leerlo cada mañana, es como la pimienta de la vida....

Pedro

Anònim ha dit...

Montserrat, estoy seguro que en estos 4 años ha entrado muchisima gente a leer tu blog...Se puede saber cuantas entradas ha tenido?? Felicidades

Anònim ha dit...

MOLTES FELICITATS !!!
És una sort i una il.lusíó llegir-te cada mati

Isabel

Anònim ha dit...

La Neus ens va comentar que ahir vau cel-lebrar l'aniversari del blog (4 anys), els nens van cantar l'aniversari feliç. El que no tenia molt clar es com un blog que no surt de la panxa pot cumplir anys, santa inocencia, m'encantan aquests comentaris. Moooooltíssimes felicitats, estem encantats de compartir aquest quart aniversari, de tenir la possiblitat de mantenir un contacte tant actiu, i desitjem poder tornar cel-lebrar 4,5,6,7,8,9,10.... anys més.
Francesca

Montserrat ha dit...

En total ha entrat a llegir el blog 170.000 persones!!! i jo he escrit 895 articles!!!
La xifra espanta i em meravella

Anònim ha dit...

Moltes felicitats!!!Ja saps que tens uns fidels seguidors que esperem amb delit llegir les teves entrades dia a dia... Així que ens queden molts anys per celebrar! Petons. Sílvia Z.

Lourdes Borràs ha dit...

Moltes Felicitats! i que el teu blog segueixi mantenint aquest estil que el caracteritza.
Ànims i a fer molts anys més!!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats!!! Sembla increible 4 anys de feina, per nosaltres tota una vida, el Martí fa gairebé 4a que ve a l'escola, i tinc la sort d'haver estat sempre ben informada de tot.
Gracies pel teu temps, per les fotos, per la musica, per fer-me pensar, llegir, recordar.....No te'n cansis, es una eina molt bona. Una abraçada Rosa B.

Silvia M. ha dit...

Com passa el temps... pensant en tot això em preguntava qui va ser el teu primer escrit.. lo que m'ha fet anar enrere a llegir el principi d'aquesta historia, sense adonar-me m'he llegit bastants blogs. Vull dir que no soc una gran llegidora de llibres (tampoc petita, soc mes de números) però hi han anècdotes o histories que que m'enganxen. Increïble el contacte que es feien antigament. Felicitats per part meva seguiré enganxada

Anònim ha dit...

Moltes felicitats!!! Gràcies per explicar-nos les coses que passen a l'escola..ens fa sentir molt mes a prop. i gràcies també per la constància ..
Una abraçada
Merche

Miquel Saumell ha dit...

Felicitats, Montserrat!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats!!!!! Estàs fent una molt bona feina. Gràcies

Montse

Patrícia Borràs ha dit...

Gràcies a tu x fer-ho possible!!!
Moltíssimes felicitats!!!
Q aquest quatre anys només siguin el principi d´un molt llarg i bon camí!!!

Família Coll Borràs

Anònim ha dit...

eiiiiii que falto jo!!!! ostres 4 anys han passat volant, això és el que em queda a mi per acabr l'escola però de moemnt 4 anys més obrint la finestreta.
Moltes felicitats.
mamaFau

Olga Enériz ha dit...

MOLTES MOLTES FELICITATS!!!
Per mi el blog és com una obra d´art, ara el valoro moltissim per raons evidents que puc estar super informada de la vida escolar dels meus fills,..... però amb els anys, aquesta obra encara serà més valuosa, quant els meus fills llegeixin posts o vegin fotos que els he anat guardant i puguin sentir més fort el record de la seva escola, la teva escola, mil gràcies.

Anònim ha dit...

Moltes Felicitats!!!!
...i gràcies per la teva dedicació.

Laura

Anònim ha dit...

Por muchos años!!

Lidia

Anònim ha dit...

Felicidades y muchas gracias por TODO lo que compartes con nosotros! ...Delly

Anònim ha dit...

Moltes felicitats!!! Crec q sobren les paraules...tot ja s'ha dit...Ets i sou unics. Gràcies per tot!!! Mare Marc Friguls.

Noemi Massague ha dit...

Moltes felicitats !!!
Ja sabem que mantenir el blog viu demana molta dedicació: Moltes gràcies !!!