16/1/10

Divendres, 15 de gener de 2010
L'ACUDIT DE LA SETMANA
Us sentiu identificats???

www.e-faro.info

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Para nada, y menos mal porque eso es para que te de un ataque.
Desde bien pequeños hemos de hacer que valoren que las cosas cuestan dinero. Y que no se puede tener todo lo que uno quiere. Al hacerlo desde pequeña hemos conseguido que en vez de escuchar "quiero esto" y sino es asi, patalear. Pues pregunte si para su cumple, santo o Reyes...y si no es muy caro...se lo pueden regalar.
Que valoren que las cosas por ser de marca no son mejores, ni los que las llevan tampoco, y sobretodo que a su edad lo mas importante es aprender, estudiar, y querer y respetar a todos los que le rodean y forman parte de su vida.
Cris

Anònim ha dit...

Completament d'acord amb la Cris, en el món en què vivim els nens han d'apendre que no tot el què un vol pot aconseguir-ho fàcilment. Han de valorar el què tenen i saber el que costa obtenir-ho. I ser molt concients que són molt afortunats... nantrus intentem transmetre-ho així... ara bé, també t'he de dir que no sempre ho conseguim.. són prou llestos per saber a qui poden demanar cada cosa...
Judit

Anònim ha dit...

No, per sort gens indentificats.
M'encantaria tenir temps per avorrir-nos.
Gemma

Montse ha dit...

Que maca que és aquesta expressió que es diu avui en dia "ME ABURRO" i que els nens la diuen bastant perque esta de MODA. No saben valorar el que tenen.Crec que els pares tenim de fer cura i educar als nostres fills de manera que ells valorin que tot costa un sacrifici i que no es pot tenir TOT.Per nosaltres,és una de les tasques més d'Educació.

Anònim ha dit...

Encara que intentem transmetre uns valors, realment son completament conscients del que fem?, Realment, per molt que ens esforcem hem dir-lis a moltes coses que no, o que val diners, realment ho valoran completament? Sincerament valorem nosaltres tot el que tenim, valorem el tenir un cotxe, o dos, tenir dues televisions, tenir rentadora, tenir secadora, tenir ordinador.... o potser ho valorem quan s'espallan?. Sincerament, vivim en una societat materialista, i nosaltres inconsienment encara que lluitem per transmentre els valors de que les coses valen diners i que les coses s'han de guanyar, a vegades també pequem, sino sols hi ha que mirar en les seves habitacions tot el que arrivan a tenir, ja sigui per Nadal, per l'aniversari, pel sant o perque han tret bones notes. Crec que tots tenim a casa més del que realment necessitem, vivim en una societat de consum, i això es així per molt que nosaltres lluitem contra aquest fet. I sincerament crec que encara que intentem transmetre aquests valors, que considero primordials, dubto que en algun moment no hagim caigut o caiguem en la temtació.
Francesca

Francesca

Anònim ha dit...

És un rotllo haver de matinar i estar amb caravana pero val la pena quan els meus fills juguen al jardí o fan cabanes en els arbres, o juguen amb els quatre gossos que tenim. No s'avorreixen sempre inventen i els ensenyem que tenir tantes coses no fa la felicitat però sóc conscient que hi ha qui pensa que comprant tantes coses es pensen que són millors.
mamafau