19/10/09

Dimarts, 20 d'octubre de 2009
TRES ANYS DE BLOG!!!
Avui per escriure aquest post he anat a consultar les estadístiques del comptador que tinc al blog. He agafat la calculadora i he començat a admirar-me de les entrades, dels rècords, dels comentaris... he fet regles de tres, mitjanes, sumes i divisions.
De sobte m’he adonat que això no era important.
M’he posat a pensar el perquè sóc capaç d’escriure diàriament , a la nit, un blog que parla de la meva vida laboral.
Tot i que soni presumptuós per part meva, us vull dir que escriure’l comporta sacrifici molts dies. Mai l’escric en horari lectiu. A vegades la quotidianitat resta importància a l'esforç.
Aquest blog em dóna també algunes enrabiades i moltes satisfaccions.
Uns dels millors regals que m’han fet ha estat dos llibres. Un per cada any del blog.
Un amic meu va recopilar tots els escrits, les fotos i els comentaris. Els va enquadernar i m’ho va regalar.
Ara els estava fullejant. M’agrada fer-ho de tant en tant. M’he aturat al primer full. El meu amic no em va dedicar el llibre però va posar, a l’inici, un fragment d’un escrit meu.
Avui quan l’he llegit he pensat que, després de tres anys, encara escric el blog pels mateixos motius que tenia quan vaig començar a fer-ho.
Fa tres anys vaig escriure:
Escric aquest bloc perquè m’agrada escriure. Perquè m’agrada compartir la meva experiència de mestra amb totes aquelles persones que els hi vingui de gust entrar, comentar, opinar i participar. Escric perquè estimo l’escola i compartir allò que estimes amb la gent, que hi formeu part o no, és gratificant. Escric perquè vosaltres també hi sou.


25 comentaris:

Noemi Massague ha dit...

Sóc seguidora del blog desde fa tres any i puc dir que tinc "blogadicció". Em meravello dels avenços que has fet: recordo un escrit de normes de convivències on posaves que no es podien portar "walkman"!!! vaig haver d'explicar als nens què era això!!! Ara et felicito per tot plegat, per la part tècnica i per la teva dedicació dia a dia.
Moltes gràcies i per molts anys més.

Anònim ha dit...

Felicitats, per experiència ser com costa portar el bloc cada dia, és treure't temps de tu mateix per compartir amb els altres allò viscut, els pensaments... però.. un cop el veus... mereix tant la pena!!!
Ànim!!
Judit

Anònim ha dit...

Des que vem començar a formar part de l'escola, no he pogut deixar d'entrar cada dia al blog! Em diuen que tinc "blocadicció". Gràcies per la teva dedicació diària.

Montse Galan

Miquel Saumell ha dit...

Hola Montserrat,
Al ritme que van aquestes coses digitals, tres anys de blog és quasi una eternitat. Jo només en porto dos i ja em sembla qui sap què. Moltes felicitats!

Berenguer ha dit...

Per molts anys més!

Anònim ha dit...

Primer de tot enhorabona per aquests tres anys de blog tan productius!El considero sobretot com un regal que ens fas els pares de l'escola...El segueixo des del primer dia. Per a mi ha estat una forma d'estar informada de les activitats que es fan a l'escola, de tenir una finestra oberta cada dia a l'escola i de conèixe't. T'asseguro que ha estat gràcies al blog que m'he sentit més i més part de l'escola. Una abraçada!Sílvia Z.

JORDI MARTINEZ ha dit...

MOLTES FELICITATS!Fa tres anys que cada dia llegeixo el blog, ja forma part de les meves rutines diaries, i sempre he valorat molt l'esforç i la feina que fas i el temps extra que ens dediques a tots els teus lectors.
Gracies al teu blog, tots nosaltres ens sentim més partíceps de l'escola i ho veig com una petita finestra per on podem veure cada dia el que fan els nostres nens. Que per molts anys puguem tenir aquesta finestreta oberta i tu tinguis els ánims de seguir escribint i escoltant els nostres comentaris.

Silvia M. ha dit...

Ara que he tornat a llegir les teves primeres paraules al blog, les recordo perfectament i ja han passat 3 anys?
No vull preguntar que farem quan els nostres nens deixin l'escola del Carme.. encara que segur seguirem lleguin-lo.
Ha sigut com estar mes a prop del col·legi i dels nens, viure anècdotes, opinar i no sempre estar tots d'acord. Però per això cadascu te la seva opinió i es respectable.
Et Felicito per l'aniversari, per fer aquest blog i dedicar-li el teu temps. Sempre amb gran idees.

Anònim ha dit...

Felicidades!
Ya han pasado tres años? Decirte,que a nosotros nos ha “enganchado”, a ti te gusta escribir , a nosotros leer , y sobretodo , si hace referencia a unos temas tan nuestros, que nos preocupan tanto y que tienen que ver con nuestros hijos. Me sonrió con los pequeños, me encanta cuando veo noticias de la clase de mi hija y pienso en las clases de los “mayores”, de como les ira a los nuestros....
Seguiremos diariamente esperando tus noticias!
Fins aviat!!
Esmeralda y familia

Anònim ha dit...

Moltes felicitats!!!! Jo soc una de les moltes persones que tot i que no participo activament en el blog el llegeixo quasi tots els dies. Penso que el blog ens apropa al dia dia de l'escola i alhora descobreix la línea pedagógica del centre.

laura

Marina ha dit...

Moltes felicitats per l’aniversari del teu bloc i per les estadístiques que l’acompanyen. Penso que un bloc no té cap mena de sentit si no té “audiència, un bloc no és un exercici en solitari, un diari íntim. En el fons, tots els blocaires som una mica narcisistes i exhibicionistes. Ens encanta que ens llegeixin, que ens segueixin. Sinó, no en fariem de blocs.
Per molts anys doncs!

Anònim ha dit...

Moltes gràcies pel teu temps! El arribar al matí a la feina, obrir l'ordinador i mirar el blog ja es una costum..Pensa en la tranquilitat que dones a tots els papis "enganxats" que cada día seguim les aventures dels nostres petits..el meu reconeixement i agraïmet.Ánims i a continuar molt temps més.
Merche

LOURDES ha dit...

Felicitats per aquests 3 anys i per molts anys més!
Gràcies, et seguiré seguint...

Anònim ha dit...

Moltes Felicitats !!!. Des que vem començar a formar part de l'escola, no he pogut deixar d'entrar cada dia al blog.

Noelia Massagué

Anònim ha dit...

Sembla mentida que hagin passat tres anys. Felicitats per arribar-hi i a continuar. Els que llegim el blog que som molts trobem cada dia un momentet per sortir de la nostra rutina i treure el cap per aquesta finestra a veure que ens expliques. Gracies. MS

Anònim ha dit...

MOOOOOOOOOLTISSIMES FELICITATS!. La veritat es que no recordo quan vaig començar a llegir el blog exactament, ser que va ser gairabé desde el principi, pero a escriure pràcticament a diari vaig fer-ho després. M'agrada coneixar les activitats que fan els nens a l'escola, m'agrada poder gaudir de les fotos que penjeu,m'agrada la tranquil-litat que em dona quan marxeu d'excursió el saver que tot va be, m'agrada poder compertir opinions sobre temes diversos, m'agrada la sensació de proximitat a l'escola, pero quan dius que escrius un blog que parlar de la teva vida laboral crec que t'equivoques, es molt més que aixó, gràcies a aquest blog a més de coneixar les teves directrius en vers l'escola, et coneixem una mica més com a persona i no com a directora de l'escola del Carme, i quantes persones podan dir això de les escoles dels seus fills? El blog es una finestra oberta a l'escola que ens permet seguir el dia a dia dels nostres fills i també es una finestra oberta als pensaments de tots nosaltres i sobretot als teus, i obrir el cor no sempre es fàcil, així donçs per tot aixó gràcies i que el blog cumpleixi molts més anys.
Francesca

Patrícia ha dit...

Moltes Felicitats!!!
Abans entravem de quan en quan, sobretot quan la família avisava q slortian alguna cosa de la Maria, xo aquest any com ja formem part de l´escola tenim "blogdependència", és molt maco veure l´emoció amb la q escrius moltes vegades i poder "cotillear" el q fan els nostres petits cada dia a l´escola.
Per molts anys!!!

Patrícia Borràs

Anònim ha dit...

Enhorabuena, felicidades por no perder el ánimo por el esfuerzo dedicado.
Nuria

Anònim ha dit...

Moltes felicitats!!!!
La pagina d'entrada del nostre ordinador és....EL BLOC!!!

Gràcies per la feina ben feta.

Laia

Anònim ha dit...

Tengo un amigo, que es periodista hace poco, hizo un Master en Madrid de un año. El tambien escribe un Blog, ademas tambien como tu, de su trabajo.
Pues sabes que le dijo el profesor en los primeros dias del curso, que como era posible que siendo Periodistas jovenes, no tuvieran un Blog, le sorprendio ver que solo 2 lo tenian.
Esta muy orgulloso de su Blog y en ocasiones comento cosas del tuyo. Que sepas que el se sorprendio del tuyo, pero vio que era una buena formula de hacer integrar a los padres con la escuela de sus hijos.
Yo casi cada dia, entro ya lo sabes, a veces te escribo, a veces demasiado euforica, por no compartir segun que pensamientos, pero a veces, que tambien te lo digo, mis lagrimas se derraman con segun lo que escribes.
Cada dia entro en el tuyo, en el de mi amigo, y en el de Judith, que como tu, no deja de sorprenderme cada dia.
Felicidades!!! y me gustaria ver algun dia el libro que te hizo tu amigo, tiene que ser precioso.
Ya sabes te pido cita.
El año que viene, aun en la distancia, seguire entrando.
Cris

Anònim ha dit...

CUMPLEAÑOS FELIZ!!!!!
LALALALALALALALA......
HAPPY BIRTHDAY!!!!!!!!
LALALALALALALALA......
JOYEUX ANNIVERSAIRE!!!!!
LALALALALALALALALALA.....
MOLTES FELICITATS!!!!!!!!!!!!!!!!

GENIAL!!! NOS GUSTA TANTO A TODOS QUE HASTA PODRÍAMOS TENER UN CLUB DE FANS DEL BLOC.

ESTO NOS HACE CRECER A TODOS.
FELICIDADES.

GENO - SERGIO - SERGIO JR - ESPERANZA "LA CANTANTE"

Anònim ha dit...

Moltes felicitats!!.... i moltes moltes gràcies per fer que tinguem aquest super privilegi de tenir aquesta finestra sempre oberta per nosaltres....és impressionant la teva feina....Olga.

Anònim ha dit...

MOLTES FELICITATS!!!!!! JA SAPS QUE SEGUEIXO SENT UNA INCONDICIONAL, M'AGRADA PODER SEGUIR FORMANT PART DE L'ESCOLA I DE LA SEVA HISTORIA...DESPRÉS DE TANTS ANYS....
GRÀCIES UNA VEGADA MÉS...!!!!!
FINS SEMPRE !!!!!

DOLORS CASANOVAS

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Tres anys és molt temps en això d'Internet, felicitats i endavant!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats i moltes gràcies per compartir les teves vivències, experiències, anècdotes de l'escola, la nostra escola. Sens dubte ens fa sentir en contacte diari amb tu i amb el que passa a l'escola. Per molts anys i anys!
Rosa i Martí