12/6/09

Divendres, 12 de juny de 2009
3r DIA DE CONVIVÈNCIES (I últim)
7:00 (Moià) La nit ha sigut molt calmada, es nota que ja tenien necessitat de descansar. Ara mateix no es mou absolutament ningú, hi ha un silenci total.
Avui s'ens presenta un dia ple d'emocions....en primer lloc felicitarem al Miquel, la Marta i el Gerard que avui és el seu aniversari. Haurem de trobar el mestre "Tabalot", haurem de recollir els sacs de dormir, fer les motxilles, ens retrobarem amb tots els pares, mares i germans...o sigui que com deia la cançó del Serrat "Hoy puede ser un gran dia..."

8:00 (Moià) Ja estem tots desperts, nets, pentinats, amb els sacs de dormir recollits i la motxilla apunt.



8:40 (Palautordera) Aquí ja s'han despertat tots, com que varem anar a dormir més tard, ens despertem més tard. Encara estem acabant de fer les motxilles ja que abans d'esmorzar hem de deixar les habitacions recollides. A les 9:00 tenim previst l'esmorzar i les activitats per aquest matí so:
-La Ruta secreta
-Descoberta del bosc
-El gran tobogan
-El pont xinés
9:15 (Moià) Estem esmorzant entrepà de pernil dolç, cereals, sucs i llet. Hem d'agafar forces per fer la pòcima de la alegria i trobar al mestre "Tabalot".


10:00 (Moià) Aquests són els tres petits protagonistes d'avui...casualitats de la vida han fet que tots tres, el Gerard, la Marta i el Miquel celebrin avui el seu aniversari, envoltats dels seus amics, mestres i monitors. Per l' hora de dinar ja els hi tenim preparat un pastís per poder bufar les espelmes i que tots junts els hi cantem "l'aniversari feliç". A la tarda ja ho podran celebrar amb els seus familiars. MOLTES FELICITATS!


10:10 (Moià) Ara marxem d'excursió pel bosc màgic, caminarem una bona estona fins que arribarem a una esplanada on haurem de trobar tots els ingredients per fer la pòcima de la alegria. Després tornarem cap a la casa on prepararem la pòcima i farem un encanteri màgic perqué apareixi el mestre "Tabalot".
12:10 (Palautordera) Fa un sol i una calor d'escandol, però com que els nens s'ho estan passant tant bé amb el pont xinés i el gran tobogan ni la noten. Ens refresquem tot sovint i bebem força aigua.

12:15 (Moià) Ara mateix hem tornat a la casa després de l' excursió pel "bosc màgic". A la primera esplanada hem ajudat els follets del bosc a fer les seves cabanes, amb troncs i fulles entre els arbres. Alguns nens han dit que n'havien vist algun de follet que s'amagava darrera dels arbres, però la veritat nosaltres no n'hem vist cap...A mig camí ens hem trobat una vaca que estava pasturant, hi ha hagut alguns moments de nerviosisme (però la vaca s'ha espantat més que nosaltres i ha marxat corrents). Al arribar a la seguent esplanada, els meravellosos i fantàstics follets ens havien deixat un cistell amb tots els ingredients a dins, per poder fer la pòcima de l'alegria. Tots contents hem enfilat el camí cap a la casa i ara acabem de refrescar-nos a la font perqué avui fa molt de sol i ni una miqueta d'aire. A cada moment estem posant crema solar als nens per evitar cremades solars.


12:30 (Moià) Estem a casa de "l'estrellat" que ens està ajudant a fer la pòcima de l'alegria...

Espectacular!!!! quan hem fet la pòcima...ha començat a sortir fum...fum...fum...i enmig del fum sabeu qui ha aparegut??? El mestre "Tabalot". És un bruixot molt gran, te aproximadament 200 anys i no hi sent gaire i no hi veu gaire. Mentres ens estava explicant coses ha vingut el "Marlot" que és molt dolent i se li ha emportat l'escombra màgica, aleshores el "Tabalot" ha marxat corrents a perseguir-lo per recuperar-la...La veritat és que ha sigut molt divertit.



13:00 (Moià i Palautordera) Ja s'han rentat tots les mans i anem a dinar.

Menú de Palautordera: Pica-Pica, Paella i gelat

Menú de Moià: Canelons, Carn arrebossada i pastís d'aniversari


13:45 (Moià) El Gerard, el Miquel i la Marta ja han bufat les espelmes, ara hem acabat de dinar i tindrem temps lliure fins a l'hora que vinguin els autocars, que aproximadament serà cap a les 15:30.

15:10 (Moià) Encara no han vingut els autocars, els nens estan apurant els últims minuts de convivències tot jugant.

15:30 Ja tenim els autocars a Moià i a Palautordera, ara començarem a posar motxilles, farem fila perqué vagin pujant els nens i nenes, cordarem cinturons amb la ajuda dels monitors i està previst que cap a les 15:45 sortim de Moià i a les 16:00 de Palautordera. Us anirem informant quan estiguem en marxa per l'hora d'arribada exacte.

15:45 A Moià ja estem en marxa cap a Barcelona.

15:50 Els autocars de Palautordera surten ara en direcció a Barcelona.

16:00 Prepareu les banyeres i els llits perque venen molt cansadets...aquí en teniu una petita mostra...

16:45 Els autocars de Palautordera ja estan a l'escola. Els autocars de Moià estan a Molins de Rei, per tant a les 17:00 en punt a la porta de l'escola.

31 comentaris:

Anònim ha dit...

Segur que és un gran dia!!!!!!!!!
Llàstima que tot el que és bo s'acabi aviat (des d'un punt de vista de nens) i torneu avui.
Aprofiteu bé el que us queda!!!

Fins després

Montse i Toni

Anònim ha dit...

Tenim un día molt maco per devant, segur!!
Aquí us esperem. Gràcies per tot a tothom que ha fet d'aixó una experiència tan inolvidable.
Bon día a tothom.
Merche

MAMAFAU ha dit...

bon dia ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ ultim dia de convi,tens rao hoy puede ser un gran dia.aprofiteu be el dia. fins despres

Anònim ha dit...

Bon dia MATINERS!!!!!!!!!!!!!!
Ja queda poc per aquest "MERESCUT DESCANS".
Una forta abraçada desde Barcelona i bona tornada.

Marta S. i Xavi B.

Lourdes Borras ha dit...

Bon dia!
Des d’aquí vull dir PER MOLT ANYS!
al MIQUEL, la MARTA i al GERARD. Segur que serà un dia molt especial per ells, primer acompanyats pels seus companys i finalment amb les seves famílies que tant els hauran enyorat.
Aprofitau “a tope” el divendres, que això s’acaba. Segur que serà un matí molt intens, omplir novament les motxilles, recollir sacs i acomiadar-se dels monitors que ja deuen ser com de la família.
Que ho passeu superbé. Jo ja estic impacient per abraçar ben fort a l'Arnau. Bona tornada i fins molt aviat:-)

Anònim ha dit...

Buenos días

que madrugadores somos!

Nada más que desearos un buen dia y tener en cuenta que ya queda menos!

Desde estas líneas, también queremos agradecer el trabajo y seguramente la paciencia tanto de las docentes, del servicio de administración y como no! de la Srta Elena y de la srta Montserraten estos 3 días.

sinceramente, ha sido reconfortante conocer el transcurso de las convivencias momento a momento.
saludos a todos

familia Vazquez Roldán

Anònim ha dit...

Molt bon dia!!! us esperem aquesta tarda, gaudiu del què queda de convis!!!
Anguera-Aixalà

Anònim ha dit...

Molt Bon dia a tots:

Nosaltres tenim moltes ganes de veure-us, els nens que no s'acabi (pel que veiem) en canvi les mestres, de ben segur, ja voldrieu haver tornat i haver entregat a cadascu d'ells als seus pares.
Vinga que us falta poc, ja esteu a la recta final.

Gaudiu tots plegats d'aquests últims moments.

Família Gallen Martínez

Anònim ha dit...

Bon dia a tothom!!! es el primer cop q escric pq no tinc ordinador a casa,pr aqts dies no m'he separat del ordinador del Xavi. Es inccreible la bona feina q esteu fent, tu MONTSERRAT i el teu super aquip. GRACIES DE TOT COR. Avui q puc escriure vui aprofitar pr felicitar a 2 dels nostres peques q avui fan 6 anys. MOLTES FELICITATS MIQUEL Y MARTA. Un peto molt fort pr tots i un molt gran pl meu MARC. BONA TORNADA!!!

Marta Sanromà

Jordi Martinez ha dit...

Molt bon dia a tots. Ja veig i sóc conscient que ho esteu passant molt bé, però ja tinc ganes que sigui la tarda per fer-li una abraçada i un petó enorme a l'Arnau.
Que tingueu un feliç dia.

JORDI MARTINEZ ha dit...

Una pregunta....en la foto de les 13 fantàstiques...No hi faltaria la SRTA. ELENA??????????

Anònim ha dit...

...aprovecharlo o que pase de largo depende en parte de ti...la, la, la...(que gran el Serrat)...Molt bon dia! Tant d'hora i amb les motxilles ja fetes...Que us ho passeu mooolt bé l'últim dia de convivències...Jo ja noto pessigolles a l'estómac només de pensar d'anar a buscar al Pol aquesta tarda..Quina emoció. Jordi, estic d'acord amb tu, jo també vaig trobar a la Srta. Elena a la foto de les 13 fantàstiques...Això no hauria de quedar així...SRTA. ELENA, LA VOLEM VEURE A LES CONVIVÈNCIES!!!Petons. Sílvia Z.

Silvia M. ha dit...

Quina cara de felicitat! Ja veig que no troben a faltar gens a la família això es que estan molt bé. Voldria agrair a tot el equip el gran esforç que heu fet tant des de Moià com Palautordera com des de Barcelona. Per fer que aquest 3 nens potser passin el millor aniversari ja que estan amb els seus amics, per parlar amb el "ratoncito perez" que ha estat pendent tots els dies, per si cas. Per tenir informats a tota l'afició. Gracies. I gracies al pares-mares del lleons que m'esteu emocionant desde primera hora.

Anònim ha dit...

Ens alegrem que la nit hagi estat tranquila, així totes les senyoretes haureu agafat forces que falta fan per poder fer front a tants nens. Aprofiteu el que queda, ja tenim ganes de que tornin els nostres angelets a casa, com els trovem a faltar. Felicitats a la Marta, al Miquel i el Gerard, segur que encara que els seus pares els anyoran, ells ja tenen un bon regal d'aniversari i es llevar-se amb tots els seus companys i senyoretes, segur que recordaran aquest aniversari molt temps. Gràcies a tots els que heu fet posible aquestes convivències, els que heu acompanyat i cuidat als nostres fills i al Jordi que va poder resoldre els problemes i que gràcies a ell els pares de palau finalment van poder disfrutar de les fotos. Una abraçada molt forta per tots i un petonet pels nostres burinots
Familia Toiran-Prat

Anònim ha dit...

Encara que aquesta tarda ja el tindre a casa per felicitar-lo, vull avançar-me i enviar-li des d'aqui un FELICITATS i un petó ben gran al Gerard, segur que aquest aniversari no l'oblidarà mai.
Felicitats també pel Miquel i la Marta.
Moltes gràcies per tot a tothom.
Cristina

Anònim ha dit...

Moltíssimes gràcies per el vostre treball. Es un privilegi poder gaudir dels nostres fills, encara que no estiguin amb nosaltres i viure les seves convivències. No trobo paraules per agraïr la vostra feina. Quant ahir a la tarda
la vaig veure a la foto va ser una injecció d'energía. Gràcies.
JOSEFINA

Anònim ha dit...

Aquets dies aquest blog ha estat la pòcima de l´alegría. Som feliços de veure als nostres nens tan contens, i rodejats de gent absolutament responsable i conscients del que suposa per nosaltres tenir els petits fora de casa, és impresionant el treball al blog, les noticies, les fotos,....MOLTES GRÀCIES A TOTS, a les fantàstiques, als "tecnic-bruixots", als monitors, animadors, ...A TOTS!!! GRÀCIES!!...i que acabeu de pasar un molt bon dia....us esperem amb els braços oberts i les banyeres preparades!! Familia De las Heras.

Anònim ha dit...

Buenos dias a todos.
Hoy es un gran dia para todos,que ultimo dia lo paseis muy muy bien,van a ser unos dias inolvidables para nuestros peques,gracias a todos vosotros que con amor lo habeis hechos,tuvieron hasta discoteca,me los imagino a todos ellos.Para los papa no hay convivencias? nosotros nos a puntamos tambien.....
Gracias Gracias,que disfruteis de este gran dia.
Saludos para todos.
Familia Perez Bajo

MARI CARMEN ha dit...

YA ES VIERNES¡¡¡¡
QUE BIEN, TENGO MUCHAS GANAS DE QUE LLEGUEIS TODOS PERO ESPECIALMENTE MI PRINCESA ASI QUE SIN MAS GRACIAS POR LA PACIENCIA, EFICACIA, TRABAJO, INFORMACION CONTINUA, LA DEDICACIÓN, TODOS TENEIS MERITOS PROFESORES, MONITORES, ALUMNOS, PADRES Y TODOS LOS QUEHAN COLABORADO EN ESTAS CONVIVENCIAS
ESPERO TENGAIS UN BUEN DIA
MARI CARMEN PEREZ VICENT

Silvia M. ha dit...

Com es nota que ja falta poc perque vinguin els nostres nens... La gent está molt mes tranquila, i encara que segur mirand el rellotge, avui ningú fará tard. Afició animeu al nostre gran equip, al entrenadors i al president per fer la millor feina!

Anònim ha dit...

Hola a tots, aquest mati hem enviat una felicitació en Gerard, Miquel i Marta, i no el veig publicat.
En fi PER MOLTS ANYS A TOTS i que tingueu una molt bona tornada

Petons per a tots i gràcies per la molt bona tasca que heu fet

Sanjosé Jané

Anònim ha dit...

Gracias a todos por hacer felices a los niños, he visto la expresión de mi hija y me parece mágica! Realmente estoy muy tranquila porque sé que en todo momento han estado atendidos con amor, los esperamos con ansiedad!
Nuevamente, gracias...
(Verdú Hernández)

Anònim ha dit...

MOLTES GRÀCIES¡Moltíssimes gràcies per tot, per cuidar dels nostres fills i per la vostre feina. Un petò per totes les supermestres,gràcies.Família Verdeguer-Guiteras.

Anònim ha dit...

Llegin el Bloc aquests tres dies crec que molts compartiran aquest petit comentari:

*S'ha dit moltes vegades "GRÀCIES"
*Sabiem que portavem els nostres fills a una bona escola.
*Sabiem que teniu bons professionals
*Però tot i aixì,

ENS HO HEU DEMOSTRAT una vegada mes

GRÀCIES

- Per estimar tant els nostres petits.
- Per fer mes que la vostre propia feina.
- Per portar els nostres nens de CONVIS i a nosaltres dins de l'ordinador durant aquests tres dies " ens heu cuidat també a nosaltres, els pares"

I finalment desprès de tres dies vull ser una mica "ñono/a"
Gràcies per cuidar el mes gran que tenim " el nostre fill".

Per aixó vull dir una altre vegada a totes aquelles persones que ho heu fet

GRÀCIES A TOTS

Sanjosé Jané

Anònim ha dit...

Que més puc dir...que ja són aquí!!!que estàn esgotats!!que estàn morenets!!! que l'aigüa de la dutxa a sortit marró...que el Víctor està afònic...que la Raquel està eufòrica tot i les picades dels mosquits...que crec, fins i tot,que han crescut...i que està super super contents i que s'ho han passat de meravella!!!

I jo...doncs que estic super cotenta de tindre'ls aquí al meu costat i que estic fent, per primera vegada en molt de temps una rentadora amb un somriure d'orella a orella...

Gràcies per fer que aquesta sortida dels nostres nens hagi estat tant especial i tant divertida.

GRACIES A TOT@S!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

ya están todos en sus casas super cansados pero contentos y felices de esta gran experiencia que han vivido gracias a todo el equipo de este gran colegio seguro que nunca lo olvidaran.muchas gracias por ser como sois rectos en la educación de nuestros hijos pero a la vez una gran familia esto no se encuentra facilmente somos afortunados.para finalizar simplemente con el corazón en la mano gracias por cuidar tan bien de nuestros hijos

MIREIA FORTUN ha dit...

M'ho he passat molt be.

MARC ANTON FORTUN ha dit...

M'ho he passat molt bé. M'agradaria que possessiu les fotos de ls cabanyes que vem fer.
Moltes gràcies.

Anònim ha dit...

GRÀCIES "SUPERFANTÀSTIQUES"!!!!!
Però el que us toca ara es el "MERESCUT DESCANS",amb el que heu somiat............o no????????
Gràcies per tot i bon cap de setmana!!!!!!

Marta S. i Xavi B

Anònim ha dit...

Hola,

Som els pares del David Rodrigo Jové de P4 a l’escola del Carme.

Gracies per la cobertura al blog de les colònies a Moià.

Dit això he de dir que el nostre petit ens ha volgut ensenyar el lloc a on va anar de convivencies.

Dit i fet. Hem anat aquest diumenge a Moià i hem anat a veure Can Vilalta. Es un lloc acollidor.

La sorpresa ha sigut que els “bruixots” no hi eren i cercant-los hem anat a petar a les coves del Toll.
Son realment interessants. Son “vives”. El emplaçament es excel•lent, a 5 minuts de Moià, i estan preparant tallers per escolars.

No deixeu de visitar la web de les coves del Toll.

Un cop mes el nostre fills ens ha ensenyat força cosses.

Josep Rodrigo

Anònim ha dit...

Hola,

Som els pares del David Rodrigo Jové de P4 a l’escola del Carme.

Gracies per la cobertura al blog de les colònies a Moià.

Dit això he de dir que el nostre petit ens ha volgut ensenyar el lloc a on va anar de convivencies.

Dit i fet. Hem anat aquest diumenge a Moià i hem anat a veure Can Vilalta. Es un lloc acollidor.

La sorpresa ha sigut que els “bruixots” no hi eren i cercant-los hem anat a petar a les coves del Toll.
Son realment interessants. Son “vives”. El emplaçament es excel•lent, a 5 minuts de Moià, i estan preparant tallers per escolars.

No deixeu de visitar la web de les coves del Toll.

Un cop mes el nostre fills ens ha ensenyat força cosses.

Josep Rodrigo