30/6/09

Dimarts, 30 de juny de 2009
CASAL D'ESTIU: L'ESPAI
Ja estem de ple en el casal d’estiu.
La dinàmica del casal és molt agradable. Moltes activitats diferents, jocs, nous descobriments, nens jugant junts de diferents classes...
Aquest any el tema és l’espai. Ja que hem fet el Projecte Interdisciplinari d’aquest tema vam pensar que estaria bé seguir i ampliar els coneixements.
Hem fet un Trivial de preguntes, per cada pregunta encertada els grups (barreja de nens i nenes de P5 fins a 3r) aconseguien pistes per poder desxifrar el missatge secret.
Hem fet també una miqueta d’esport i jocs dirigits.
Tot el dia van amunt i avall entre la sala Polivalent, el gimnàs i el pati. No paren i veig que es diverteixen. D’això es tracte, de fet són mitges vacances. Ara és hora de passar-ho bé. Si la calor deixés d’apretar tant seria perfecte, tot i que he de dir que sembla que ells ni la noten. De fet la pateixen més les monitores: l’Anna, la Pilar i la Marta.
A mi em trobareu buscant qualsevol ombra o al mig de qualsevol corrent d’aire.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja veig que be que ho passant, ahir el Sergi va sortir molt content, em va dir que la seva senyoreta havia estat la Elsa, avuí quan ha vist que tornava a anar a piscina ha obert els ulls com a plats, per altra banda per la Neus ha estat el primer dia de casal donçs els famosos virus l'han invait aquest cap de setmana, i aquest matí al deixar-la a la sala polivalent, ha pasat una cosa curiosa que m'ha fet sentir-me molt be, algunes de les seves amiguetes s'han aixecat a saludar-la efusivament quan l'han vist entrar, donava la sensació de que feia mil anys que no es veian. Per cert Montserrat aquest any hi hauran excursions, parc, biblioteca,alguna cosa fora de l'escola vinga explicans una miqueta com anirà tot?
Francesca

Anònim ha dit...

Aixó aixó, explica...demà hi ha parc, han de portar el xandall de l'escola?,gorra? crema solar? i van tots o només els qui estàn al carrer Saleta?, només em falta el llum enfocant la teva cara, ups...ho sento jejeje

bueno, que...us ho passeu bé demà, sigui com sigui!!

Laia

Anònim ha dit...

Avui els nens de primaria han sortit amb un paperet per signar amb les sortides dels dijous, els de p3 i p4 no els portareu al parc aquest any?
Gracies
Marta

Montserrat ha dit...

Buffff se m'acumula la feina!!! Demà van al parc els de P5, 1r, 2n i 3r. Els "peques" aniran la setmana que ve. Tot, tot ho farem.... doneu-me un respir.
No cal la samarreta de l'escola perque els hi posarem la que s'han pintat. Cal anar amb gorra i no cal la crema solar que els tindrem a l'ombra (si es que en trobem)

Anònim ha dit...

graaaciiieeesss!!!