12/6/09

CADA OVELLA AL SEU CORRAL!!!
Estic a casa i ja no tinc a 90 nens per vigilar en directe i a 90 més controlats per mòbil!!!
No he d’estar pendent de ningú.
Tot el professorat descansa tranquil, s’ho mereixen.
Estem tot el dia:
- vine que et poso crema...
- posa’t la gorra...
- baixa d’aquí dalt...
- no tiris pedres...
- tira aquest pal...
- no agafeu pedres
- bebeu a poc a poc
- vols dir que no està massa quieta??? A veure si té febre!
- baixa, no saltis aquí
- no feu pols amb els peus

Però també diem:
- què maca és aquesta nena...
- com s’ha obert aquest nen...
- que bé que es porta...
- si a casa teva et veiessin com menges!!!
- vine aquí a fer un petó ben gran...

Tot i així quan he donat l’últim nen a la mà de la seva família he pensat: Gràcies a Déu!!!
De fet he respirat tranquil·la just en el moment que el meu autocar, que era l’últim, ha girat per l’Avinguda Madrid.

Gràcies a tots: monitors, mestres, i als pares i mares que heu estat al nostre costat.
La feina no ha acabat ja que queda per penjar fotos i us vull explicar alguna anècdota més però necessito desintoxicar-me del blog.
Durant tres dies he estat enganxada al mòbil, als sms, als mms, a la càmera de fotos, buscant cobertura d’internet per tota la casa com si busques un tresor...
No obriré l’ordinador fins dilluns...

4 comentaris:

Anònim ha dit...

fins dilluns, et merixes un bon descans! i unaltre cop moltes gracies!!!!!!!mayka i rafa ah! el sergi fa rato que dorm esta petat, esperem que dema ens acabi d,explicar lo bones que son les cuineres de les colonies!

Anònim ha dit...

Moltes gràcies a tots vosaltres!!La Núria ha tornat molt mes gran en tots el sentits, sembla mentida, tres dies fora i el que ha "crescut". Está molt contenta i anyorant les convis... ara estariem fent aixó, ara estariem fent allò... i parlant de les seus companys i del monitor, que es deia Albert i l'ha ensenyat el ball dels pirates i moltes cançons que ens ha cantat i ballat a totes hores. De nou el nostre agraïment per tot.
Merche

Anònim ha dit...

Hola
Ahora he podido ver el blog y me sigue impresionando la forma de trasmitir las cosas. Quiero deciros que Noelia tambien ha venido muy contenta y que no extraña su antiguo colegio y para mi eso es una satisfacción. Pero si es verdad que habeis trabajado mucho todos en general, ya que se detectan dia a dia los resultados.
Felicitaciones

Terrats ha dit...

Moltes gràcies a totes les mestres i monitors/es que amb el seu esforç i dedicació feu que els nostres fills/es s'ho pasin d'alló més bé, que tinguin l'oportunitat de noves experiències amb els seus companys, que es relacionin amb d'altres nens d'edat diverses... Per ells es una experiencia molt enrequidora i que els ensenya a valorar diferents aspectes de la vida.
Quan en Gerard va arribar, pensava que es quedaria "cao", peró al final li vaig haver de dir que ja acabaria d'explicar-me l'endemà, ja que eran les 10:30h. i ja no podia fer més la vista grossa, encara que em sabia més greu a mi acabar una conversa tan interesant i que explicava amb tanta il-lusió.

Neus