10/6/09

Dimecres, 10 de juny de 2009
1er DIA DE CONVIVÈNCIES
9:35 Amb l' Avinguda Madrid plena de mames, papes, avies, avis i amics hem posat totes les motxilles als autocars, hem col-locat a tots els nens als seus seients, hem cordat els cinturons de seguretat i ens hem despedit, amb alguna llàgrima als ulls i amb el cor encongit, dels petits tresors que han marxat de convivències.
Primer han sortit dos autocars (les classes de 2n, 3r,4t i 5è) en direcció a Santa Maria de Palautordera http://www.la-granja.net/ que tardarem aproximadament 45 minuts en arribar (60 km).
Els altres dos autocars han sortit poc després amb els alumnes de P3, P4, P5 i 1r en direcció a Moià a la casa de colònies de CAN VILALTA http://www.canvilalta.com/ tardarem aproximadament 1 hora en arribar.




10:10 Ara mateix estem passant per Caldes de Montbui on viu el Drac de Sant Jordi, que el passat 23 d'Abril va venir a la nostra escola i que va fer que els nostres nens ho passesin tant bé.

10:43 Els dos autocars de PALAUTORDERA ja han arribat al seu destí, sense cap problema. Els dos de Moià segueixen l'itinerari previst sense incidència.
11:00 Els dos autocars de MOIÀ ja han arribat a la casa de colònies. Hem tingut una sorpresa!!!! Ens han vingut a rebre uns bruixots...Anem a descarregar les motxilles, i a conèixer la casa.

11:20 Estan tots al menjador esmorzant.
12:00 Ara estem acompanyats d'aquests mags que veieu a la foto. Són l'Arnau, el Marc, la Raquel, el Roger i el Rogereti i cadascun d'ells té una especialitat. Un és especialista en fer pòcimes, l'altre en parlar amb els animals, un altre es queda amb els nens que no es porten bé, un altre és l'encarregat de les escombres i l'altre fa varetes màgiques. Ara ens han encomanat una feina: s'ha perdut el mestre, "el tabalot" i entre tots els hem d'ajudar a buscar-lo.
Ho estem passant molt bé amb tot el que ens expliquen. I això tot just acaba de començar....

12:45 A Palautordera ens hem trobat uns pirates i ara començaran les aventures...
13:30 Ja estan tots dinant els menús són:
Moià: Arròs amb tomàquet, salsitxes amb patates fregides i platan.
Palautordera: Macarrons, pollastre arrebossat amb patates fregides i poma.
Ja han acabat gairebé tots de dinar i en general han menjat molt bé. Ara tindran una hora lliure per fer el que vulguin. I a les 15:00 començaran les activitats de tarda. A Palautordera faran jocs d'aventura i a Moià faran una vareta màgica que ens ajudarà a fer totes les activitats de màgia previstes en aquests dies.
PROBLEMES TÉCNICS A PALAUTORDERA: Degut a que hi ha molt poca cobertura a la zona de la casa de colònies de Santa Maria de Palautordera no podem penjar ni al blog ni al web les fotos fins divendres quan tornem. Si que anirem informant puntualment de totes les activitats que anem fent.
TARDA DE CONVIS
Tarda assoleiada a les dues cases.Continuem amb problemes tècnics a Palautordera pel tema fotos però us informarem igualment.
Palautordera: Uns estan fent galetes super bones, altres escalant al rocòdrom i els més grans descobrint la Ruta Secreta, tot un laberint d’obstacles difícils amb ponts i moltes proves.
Moià: el nostre “Tabalot” continua perdut. El que primer hem de fer és fer unes proves,molt difícils, per aconseguir trobar totes les peces del mapa per saber on està la seva escombra.Tots estan feliços i contents.
17:00 Ja hem trobat l'escombra del "Tabalot" i ara tots contents anem a buscar una bona ombra per berenar, ja que fa un dia molt asolellat però amb una temperatura agradable perqué fa aire.
17:45 Hem menjat unes magdalenes amb xocolata per berenar i ara anem a pintar les varetes màgiques.
18:30 Estem cantant i ballant a la placeta que hi ha just davant de la casa de colònies...que divertit!!!
ATENCIÓ ELS BRUIXOTS DE CAN VILALTA HAN ESCRIT ALS PARES
Palautordera: fa molta, molta i molta calor. Els hi hem posat crema solar a tota hora.
Els pirates han fet cabanes, ho han passat genial. I els altres han gaudit molt amb els camins d'aventura.
S'estan portant molt bé, diu la Srta Elena.
Ara temps lliure per jugar a pilota.
20:00 A Moià anem a sopar. El menú : sopa boníssima, pastís de patata i flam.
HEM PENJAT FOTOS AL WEB DE L'ESCOLA www.xtec.cat/escoladelcarme
21:15 Hem acabat de sopar i pugem a les habitacions a posar-nos la jaqueta i agafarem les llinternes, ja que avui hem tingut un problema. El bruixot ESTRELLAT s'ha emportat totes les estrelles a casa seva i ara al cel no n'hi ha cap. Nosaltres haurem d'anar a recuperar-les i quan les trobem hi haurà un castell de focs artificials per celebrar que les estrelles han tornat al cel. La nit promet.
BONA NIT DES DE LES CONVIS
Palautordera: La nit és jove!!! Han sopat sopa, hamburguesa i iogurt. Una llarga excursió pel bosc, molt emocionant i plena de misteri. Els de com que són pirates han buscat uns caramels màgics i també han sortit al bosc.
Les nenes de 5è. han muntat una gran festa amb xuxes a la seva habitació. Ho passen genial tots.
Moià: Un castell de focs ha coronat el cel i l'ha omplert d'estrelles. L'estrellat ens ha ajudat. Avui hi ha estrelles al cel gràcies als nostres nens i nenes que han passat una bona eston buscant-les pel terra del camp de futbol, amb les llinternes, i les hem tornat al cel.
Ara estic escrivint des de l'únic lloc de la casa on tinc internet i hi ha silenci a les habitacions. Tots dormen!!! Increible!!!
Bona nit a tothom.

50 comentaris:

Anònim ha dit...

Mis lagrimas, eran mucho mas matutinas, cuando a las 8 yo marchaba de casa y ella salia al balcon a despedirme. Con la gran sonrisa e ilusion de querer marchar, y con la pena de dejarnos a nosotros...que suerte tiene de verdad!!!. Nosotros intentamos que valore mucho todo lo que tiene y hace, porque no todo el mundo tiene la misma suerte.
Ayer ella misma se saco una muela que llevaba dias rondando...todo por ir mas tranquila. Es genial ver como se emociona, ver como estan nerviosos...son felices!!!
Estaremos en contacto!!!
Montserrat, si que vas preparada, te has llevado el portatil???
Un saludo,
Cris

mari carmen ha dit...

espero lo paseis muy bien todos
mari carmen perez vicent

Anònim ha dit...

Acabo d'arribar a la feina i ja he vist que han arribat!! ara a disfrutar!!! moltes gràcies !

Pd.- No he plorat( molt ) fins que no han sortit, ho he aconseguit!!
Bon dia a tothom i bones convivencies!
Merche

Anònim ha dit...

Ja estic tranquila!! ara passaré la cadena..espero que disfrutin molt!! gràcies
Familia Manero

Yaya de Aina y Biel ha dit...

Hola a todos !!

Estoy gratamente impresionada de vuestra eficiencia y organización.

Ésto es toda una crónica informativa minuto a minuto.

Espero os lo paseis tan bien como esperais, pero ...mucha paciencia... (que la necesitais).

Os seguiremos la pisma para estar al corriente.

Muy agradecida por todo, y ¡¡saludos!!

Carmen

Jordi Martinez ha dit...

Moltes gracies per aquesta informació tan puntual. Això fa que els pares estiguem molt més tranquils. Que ho passeu molt bé i us divertiu.

Anònim ha dit...

Esto si que es información al momento. Montserrat, si que estas bien preparada tecnológicamente hablando. Nos haces la crónica desde el autocar y todo.
Te lo agradezco mucho, porque así desde la oficina puedo saber en todo momento que estan haciendo.
Luis

Anònim ha dit...

Muchas gracias por la información.
Deseamos que os lo paseis muy bien y disfruteis...en la medida de lo posible

besos y saludos

familia Vázquez Roldán

Anònim ha dit...

Moltes gràcies per aquesta informació tan acurada i puntual. És una sort poder "compartir" amb vosaltres aquestes convivències.
Que us divertiu moltissim!!!!

Montse i Toni

Anònim ha dit...

Aquest matí tots dos s'han despertat a les 6 del matí, amb la po de no arrivar tart i l'autocar marxés sense ells, jo ja estava nerviosa, i a mida que ens apropavam a l'escola, el meu cor estava enconyit, sempre fa una mica de no se com dir-ho que marxin de casa, ara per aixó ja estic tranquil-la veient que heu arrivat, i que tot va d'acord als plans, que ho passeu tots molt be. Gràcies Montserrat per l'imformació, que tots valorem molt.
Francesca

Anònim ha dit...

Gràcies, gràcies, gràcies....a disfrutar!!. Olga.

Anònim ha dit...

Aixó es un "chollazo". Els de la meva feina han al.lucinat amb el blog i l'informació tan puntual que ens aneu donant.

Així et puc asegurar que estem tots molt més tranquils.

Que tingueu tots i totes, unes ESPLENDIDES COLONIES. HA DISFRUTAR ! i PACIENCIA !

Anònim ha dit...

Moltes gracies per la informació que ens aneu donant, jo soc "primeriza" en aquesta experiencia, ja que el Dídac (P.3)es la primera vegada que va de colonies, ell ho te molt clar "MAMA, VAIG DE COLONIES".
Petons per a tots.
Susana.

Anònim ha dit...

Familia Sanjosé Jané, és la primera vegada que participem al blog de l'escola, i es ven cert que agraïm de tot cor la bona tasca que esteu fent per a tots nosaltres, és admirable l'agilitat i actualització constant del què de tots els nostres fill/es, avui en un dia tant especial per alguns de nosaltres hem decidit que col.laborarem amb aquesta gran tasca. De veritat, moltes gràcies per la tranquilitat que ens oferiu amb aquest blog.

Els millors desitjos per les convivències, que us ho passeu molt i molt bé

Anònim ha dit...

Hola a todos estoy aqui en casi sin salir pendiente de este bloc que para mi es la primera vez que lo hago servir, y me parece una herramienta fantastica. NOELIA es la primera vez que va con este colegio de convivencias y estaba muy ilusionada ya que estamos desde semana santa con la ESCOLA DEL CARME pero tengo que agradecer a la Directora, profesoras, madres y compañeras de Noelia la aceptación que ha tenido. Pero si quiero que sepais que confio en que lo pasaran todos muy bien, disfrutaran, llegaran llenos de anecdotas, vivencias, y que se llenaran de buenas formas.
Bien, ya no quiero ser mas pesada seguire limpiando.....hasta que me canse.
Mama

Anònim ha dit...

Quin privilegi poder tenir aquesta informació tan ràpida.

Silvia

Anònim ha dit...

Fins ara no he pogut donar-vos les GRÀCIES per la informació minut a minut que rebem. Això demostra que no només cuideu dels nostres fills sino també ens cuideu a nosaltres amb la tranquilitat que tots esteu bé. Espero que ho passeu d´allò més bé, estic segura que si!!!
MIL GRÀCIES de tot cor.

ANNA (MARC i SARA)

Josep Rodrigo ha dit...

Genial l'informació.

Gracies.

Josep Rodrigo

Anònim ha dit...

Com a mare "novata" pel que fa al tema de convivències, valoro molt la feina extra que suposa aquesta informació tant detallada. Ara mateix estic molt mes tranquil•la del que em pensava, de tota manera seguire enganxada del bloc.
Moltes gracies.
Lourdes

Anònim ha dit...

És molt tranquilitzador saber en cada moment que tot està correcte i que ho esteu passant molt be.

M.R

Anònim ha dit...

Agradecer una vez más a "L'ESCOLA DEL CARME" por su TRABAJO, SACRIFICIO, EFICIENCIA, ORGANIZACIÓN y obtener una información tan masiva a 1ª hora. Es todo un privilegio!!

BRAVO BRAVO y BRAVO!!!!!

¿Monserrat, las convivencias, también las hay para las mamas y papas? Es que son tan geniales que tenemos envidia. jejejejejejajajajajaja...........

Moltes gracies.

Geno y Sergio

Anònim ha dit...

ep! no he plorat! pero encara ting el cort encongit, moltes gracies per tota l'informacio minut a minut que ens estas donant es com estar emb ells de colonies, que difruteu molt.... mayka

Silvia M. ha dit...

Com sempre tan eficaç. No estic gens preocupada primer perquè se que estan amb els amics i molt be cuidats, es nota que no soc primeriça però un altre raó es que es com si estigues allà amb ells, ho vivim casi al moment i es fantàstic. Jo torno de dinar i lo primer que faig es entrar al blog, llegir e informar a les mames que estan treballant i no saben res. Pitjor serà aquesta nit, no sabrem res fins demà a les 9 però segur que no s'en recorden de demanar aigua a mitja nit, ni de la mama a les 4 de matinada ni res d'això. Disfruteu molt i paseu·lo molt bé.

Josep Rodrigo ha dit...

TERRORRRRRRR....
Fa 3 hores que no tenim noticies....


AHHHHHHHH !!!!!!

Noemi Massague ha dit...

Avui el blog treurà fum.

Totes les mamis, papis, avis, tiets ... penjats tota l'estona pendent dels reis de la casa.
Ànim i disfruteu.

Petons.

Anònim ha dit...

Hola Monserrat,te damos las gracias por todo el esfuerzo y sacrificio que haceis para que todos los padres estemos mas tranquilos por toda la informacion que recibimos,tambien porque estamos disfrutando de las convivencias con todos vosotros.
Muchas gracias,que lo paseis muy bien y disfrutar mucho.
Nieves

Anònim ha dit...

Hola a todos.
Muchas gracias por compatir estas convivencias con todos nosotros.
Estamos muy contentos con la ESCUELA DEL CARMEN,maestros,directora,organizacion....que lo paseis muy bien disfrutar mucho con nuestros peques.
Muy agradecidos por todo.¡¡Saludos!!
Familia Perez Bajo

Anònim ha dit...

Bona Tarda a tots:
Yo continuo limpiando, estos tres dias se haran larguisimos para mi, pero dado que la Srta. Montserrat nos esta informando muy amenudo pues parece que es como mas cercano a ellos, bueno los problemas tecnicos no se preocupe pues cuando vuelvan veremos todas las fotos juntas. Es normal que en las dos casas haga sol pues la alegria, ilusión que llevais todos el sol tiene que brillar ...

Anònim ha dit...

És un privilegi saber en tot moment que estan fent. Moltes gràcies per aquest treball exhaustiu.

Família Gallen- Martínez

Noemi Massague ha dit...

Quin era el récord de comentaris fins el moment?

Anònim ha dit...

Que divertit, segur que tots ho estan passant força be, espro que acaveu tots molt be el dia, que no us donguin la nit i que pugueu descansar, serà una nit llarga per nosaltres, pero també podrem gaudir d'un descans sense nens, que de tant en tant fan falta. Gràcies i fins demà.
Francesca

Jo ha dit...

Genial!! Pirates, bruixots ... i entre-mitg la Srta. Montserrat fent de cronista (jajajajajaja) moltes gràcies!! Abans d'anar a dormir tornarem a fer una ullada a la web i continuarem pendents de l'ordinador tots aquests dies !!!

Anònim ha dit...

Molt bé Montserrat !!! Com sempre ens tens a tots super-contents i avui m'he anat quan heu marxat molt tranquila i feliç de veure la cara d'il•lusió del meu fill. Aquest matí s'ha despertat avanç d'hora perquè estava esperant l'hora de marxar amb "els seus amics" de convivències. A més, ha estat una sortida del cole molt organitzada. Gràcies per informar-nos a tots, estem molt contents.

Et seguiré atentament. Petons.

Sonia (Xavier)

Anònim ha dit...

MUCHAS GRACIAS POR TENERNOS ASI INFORMADOS QUE EFICIENCIA GRACIAS Y QUE LA PASEIS GENIAL Y ESPERAMOS MUCHAS FOTOS

Anònim ha dit...

i que no berenen aquests nens??? jajaja és broma!!! mare meva.. però si estàs fent una crònica sencera, el mòvil deu treure fum entre la informació d'un lloc i la de l'altre... ànim!!! ja tens la llanterna a punt?
Gràcies per tot
Anguera-Aixalà

Anònim ha dit...

i que no berenen aquests nens??? jajaja és broma!!! mare meva.. però si estàs fent una crònica sencera, el mòvil deu treure fum entre la informació d'un lloc i la de l'altre... ànim!!! ja tens la llanterna a punt?
Gràcies per tot
Anguera-Aixalà

Anònim ha dit...

Som els bruixots de Can Vilalta:

Els bruixots de can vilalta els hi ensenyem descobrir la màgia i els encanteris als vostres fills i ells encantantats volen aprendre i jugar mmoltíssim.

Estem molt contents amb els vostres nens.

Tio ha dit...

Hola a todos!!!
Montse muchas felicidades y un millón de gracias por mantenernos informados a los padres de las actividades de nuestros hijos, esperamos que la pasen muy bien, divertidos, que hayan muchas sonrisas y que descubran cosas que seguro serán positivas para ellos, aunque nosotros tengamos la nostalgia de sus habitaciones vacías. Besos a mis tesoros Ariadna e Iván.
Elia.

Anònim ha dit...

Moltes gràcies Montserrat per tota la informació! És el primer cop que el Pol marxa de colònies, i és cert que el trobo a faltar, però sobretot estic moooolt tranquila perquè sé que no podria estar ente unes millors mans i em sento també moooolt feliç perquè sé que us ho estareu passant molt i molt bé!!!També vull aprofitar per saludar als bruixots de Can Vilalta, un petó per ells!!
Un petonàs Montserrat. Sílvia Z.

Anònim ha dit...

muchas gracias por tenernos tan bien informados.la verdad Montserrat que no se como te lo haces sois geniales.mil gracias a todo el equipo de la ESCUELA DEL CARMEN buenas noches y que no os den mucha guerra estos aprendices de brujos y piratas

Anònim ha dit...

Hola! En quant he arribat a casa m'he conectat al blog per saber com ho esteu passant. A mí m'hagues encantat poder estar amb vosaltres aquest any també.
Espero que tots els nens s'ho passin tant bé com jo m'ho he passat en totes les meves convivències.
Judit Pané

Anònim ha dit...

Hola a tots .Moltes gracies a tu Montserrat per l'informació tant detallada , a les professores per cuidar dels nostres nens i als monitors ,bruixots,pirates.... que feu possible aquestes colonies .Passeu-ho molt bé i fins divendres.
Roser i Quim

Anònim ha dit...

Gracies per la vostra feina, esperem que us ho passeu molt i molt bé.

família Mateu-Godia

Montse ha dit...

És la primera vegada que marxa la nostra filla. Ha estat molt emotiu el comiat. La mirada que tenia d'il·lusió, però de desconcert crec que la recordarem sempre. M'encanta trobar-la a faltar! Moltes gràcies a tots i, especialment a tu, Montserrat.
Pares de la Caterina

Anònim ha dit...

BONA NIT A TOTS
FINS DEMA QUE ESPEREM TINGUEM MES NOTICIES AIXO ES FANTASTIC......

Anònim ha dit...

Hola a tots.No m'agrada gens el ordinador,però avui porto tot el dia devant la pantalla.
Gracies per informarnos també de tot lo referent els nostres fills.
Un petonet,

MAMAFAU

Anònim ha dit...

feia set anys que no sortiem a sopar sols, ens em decidit aprofitant les colonies , i quina
sorpresa! a la mateixa pitzeria ens hem trobat 4 parelles de papis de 2on curs!!!!!!!!!!! pero segur que tots tenien el cap com nosaltres...estaran sopant? ja dormirant? ja veieu els trobem a faltar!!!!!!!!! mayka

Anònim ha dit...

Bona nit Montserrat!Sílvia Z.

Joanna ha dit...

ACAVEM D'ARRIBAR D'EL TEATRE! Feia 7 anys que no hi anavem!. Aquí a casa tambè hi ha silenci...
Divendres tindrem moltes coses que explicar però ara es hora de gaudir-les
Bona Nit!

Anònim ha dit...

Bona nit a tots, nens,nenes, mestres, monitors, bruixot, pirates, etc... i a tots els que acabem d'arribar de sopar, teatre, cinema, passeig, etc.... pel que es veu amb sembla que estem mes anyorats nosaltres, ELS PARES que no pas la canalla, en fi, si mes no això sembla. Amb aquestes convis, com diu el nostre fill Marc, el blog de l'escola és i serà la millor eina que ens ha proporcionat l'ESCOLA DEL CARME, per fer possible el buit que tots ells ens deixen aquests dies. De veritat que moltes i moltes gràcies MONTSERRAT I ORGANITZACIÓ. Com està vist que diferent són les coses tenin informació.
BRUIXOTS. Esperem que trobeu les estrelles i disfruteu d'aquesta nit de màgia que oferiu els nostres fills.

BONA NIT I FINS DEMÀ.
Sanjosé Jané