29/6/09

Dilluns, 29 de juny de 2009
FINAL DE CURS!!!
Avui de sobte m’he adonat que s’ha acabat el curs!
No he estat conscient d’aquest fet fins avui que hem començat el Casal.
L’entrega de notes ha estat tranquil-la i la venda de llibres sorprenentment fàcil i còmode.
Encara ens hem emocionat amb alguna família que acaba a l’escola i que l’any vinent comença un nou viatge, trobaré a faltar a molts d’ells.
Els que continuem al vaixell estem feliços amb la nostra travessia.
El casal ha començat molt bé. Hem pintat samarretes, hem jugat i hem gaudit d’aquesta calor sufocant i soporífera que tan us agrada a molts de vosaltres. A mi m’encantaria estar a uns 15 graus, portar una jaqueteta, dormir amb una manteta de cotó, gaudir d’una bona brisa lluny del Sol infernal i poder tocar-nos sense quedar-nos enganxat per la suor.
Si em trobés una làmpada amb un geni a dins aquest seria el meu primer desig. Els altres dos desitjos no us explicaré quins són.

I Vosaltres heu pensat mai que demanaríeu???

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo, avui en dia, diria allò de "Virgencita que me quede como estoy"....sobretot quan veig les noticies i penso que som uns privilegiats.....però, vaja, per demanar també demanaria,....ufff...moltisimes coses!!. Olga.

Anònim ha dit...

Uf!! seria un problema, no sabria que demanar..... el que voldria segur és poder continuar, com a mínim, com estem ara. A partir d'aqui un munt de coses!!!!!!!!
Montse

Anònim ha dit...

De moment demanaria continuar tal com estem feliços i amb salut, després demanaria un munt de coses, com no a la violencia, a la fam, a les enfermetats,a la emveja a totes aquelles coses que quan obres un diari o veus la tele et deprimeixan i per altre costat fan que et sentis afortunada d'estar com estàs, i demanaria poder veure al meu pare i fer-li una super abraçada, que bónic es sommiar.
Francesca

Anònim ha dit...

VIVE Y DEJA VIVIR!
Amb esforç es pot sortir de on sigui.

Anònim ha dit...

Si me encontrara esa maravillosa lampara, mi deseo seria: "Salud, muchisima salud" lo deseo con todo el corazon...y para todo el mundo.
Al ir a buscar los libros, y estar un rato en la entrada del Cole, he observado como se va ampliando los libros de intercambio de los Papis, me ha encantado y nunca he participado, contar conmigo para el proximo año.
Felices vacaciones a todos los que ya las tienen.
Cris

MAMAFAU ha dit...

mama fau al ataque si que fa molte calor pro els nes estan molt distrest les monitores son genials desda esparragera un petonas ah.................. amb vaig a donar un banyet ala picina