18/6/09

Dijous, 18 de juny de 2009
GRADUACIÓ P5 i 6è
Aquesta tarda hem celebrat la graduació dels alumnes de P5 que acaben la seva etapa d'educació infantil i dels alumnes de sisè que acaben la seva etapa d'educació primària i finalitzen el seu pas per l'escola.
La festa ha començat amb la sala polivalent de l'escola totalment plena de familiars i amics dels alumnes que han disfrutat i s'han emocionat veient un "powerpoint" que feia un repàs de l'evolució d'aquests petits estudiants, desde la seva entrada a l'escola, quan just començaven a caminar, fins avui, que ja són uns petits homenets. Després ens han deleitat amb un concert de xilofon, que hem pogut comprovar, que han aprés a tocar molt bé. Ens han cantat una cançó en anglés i unes altres en català, que han agradat molt a tota la gent que hem tingut el privilegi de viure-ho en directe. Després s'han despedit del curs actual de P5 i han donat la benvinguda al nou curs de primer amb unes banderes amb la inscripció del número 1, que ha sigut d'una gran bellesa plàstica. Finalment tots els alumnes han anat pujant d'un en un al escenari on han estat obsequiats per la Srta. Elena i la Srta. Montserrat amb una orla, un certificat de primària i una banda de l'Escola del Carme. La festa ha acabat amb un brindis amb cava i desitjant que tothom ho hagi passat d'allò més bé.
Podeu veure la resta de les fotos al web de l'escola
www.xtec.cat/escoladelcarme



8 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats a tots!!! Jo he anat a la graduació dels petits i m'ha agaradat molt. Felicitats a la Srta. Montserrat, srta. Elena i srta. Marta.
I també vull felicitar als pares perquè els nens anaven molt i molt ben vestits, tal com requeria l'ocasió.
Marta

Jordi Martinez ha dit...

He anat a veure la graduació de P5 i encara em cau la baba de com ho han fet de bé tots els nens. Ha sigut molt emotiu i divertit a la vegada. La veritat es nota que darrera d'aquesta graduació hi ha hagut un treball molt dur. Moltes gracies per fer-nos aquest regal als pares i FELICITATS per la feina tant ben feta.

Anònim ha dit...

- La presentación en Power:
GENIAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(sin palabras, el contexto, así como la música) esperamos poder descargarlo.

- El concierto en Xilófono:
MARAVILLOSO!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(viva la música)

- Las canciones:
ENCANTADORAS!!!!!!!!!!!!!!

- La despedida del curso P5:
DIVERTIDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- Y por último, a la entrega de los obsequios se respiraba en la sala:
EMOCIÓN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MAGIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SOBERBIO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mil gracias a vosotras y a todo vuestro SUPER EQUIPO, los que conocemos y los que no, por realizar un trabajo tan estupendo, generoso y sobre todo hacernos a todos tan FELICES!!!

Sergio, Geno, Sergio JR y Esperanza "la artista".

Anònim ha dit...

de nuevo otra vez daros las gracias a todo el equipo por esta gran graduacion de nuestros pequeños.a sido una fiesta que los niños nunca olvidaran y los padres tampoco. muchas gracias por ser como sois estais y seguireis haciendo siempre un buen trabajo.buenas vacaciones a todos

Anònim ha dit...

No encuentro palabras que expresen toda la emoción vivida esta tarde, empezar con el power point ya nos ha preparado para los momentos que ibamos a pasar, ver a nuestros niños ahí arriba, tan guapos, tan grandes, tan contentos.... de verdad no tiene precio. Gracias por las horas de dedicación, por el cariño puesto y por vuestra entrega. Una suplica ...!!!!por favor el power point como podemos conseguirlo¡¡¡¡.
De nuevo GRACIAS, por la tarde vivida, por las canciones, las fotos... enfin inolvidable.
Nuria.

Anònim ha dit...

Fantàstic i emocionant!!! On ens podem descarregar el Powerpoint que heu passat a la graduació? ha sigut guapissim.

Silvia M. ha dit...

Primer, crec que vas comentar que ens passaries el muntatge del power point veritat? Per tranquil·litat de tots.
Segon reiterar-me en la gran emoció que van tindre ahir amb la graduació tots, des-de el moment que va començar a parlar la Sta.Elena fins el final (foto de "las madres que los trajeron al mundo", dit finalment)encara ara de pensar-ho m'emociono. Tot perfecte encara que no ho dubtava ningú. Aquesta nit encara dormint el Miquel cantava las cançons somiant (en veu alta).
Gracies, gracies, gracies, no només per fer dels nostres nens homenets, sinó també per escoltar als pares i fer-nos participe de tot.

Anònim ha dit...

No tinc paraules per descriure la emoció d'ahir, els ulls brillants desde les primeres paraules de la Srta Helena i les llàgrimes queint amb la presentació del power. Teniem molt clar que tot seria fantastic, pero no imaginava que seria tant,tant,tant meravellós, extraordinari, emotiu. Moltíssimes gràcies a tot l'equip, per tota la feina d'aquest cinc anys, al power que ha estat super guay i al seu artista, al fotograf per les fotos tant maques junt amb la preparació dels vestits, gràcies a la Srta helena i Srta Montserrat per posar a la foto de grup de les mares, als nens per fer-ho tot tant be i al compinche que ens va ajudar a poder preparar la sorpresa que vam regalar a tot l'equip de l'escola. Milers de gràcies a tots per aquest meravellós regal
Familia Toiran-Prat