16/2/10

Dimecres, 16 de febrer de 2010
DIMECRES DE CENDRA
Just acabem el Carnaval i entrem a la Quaresma.
Falten set setmanes per Pasqua, que com ja he explicat alguna vegada, ha de coincidir amb el primer diumenge després de la primera lluna plena de primavera.
Demà el nostre Carnestoltes, cap de la tribu Carmenkee, marxarà.
No el cremarem.
La tradició diu que s’ha de cremar però nosaltres no el cremarem. Entre altres coses per una qüestió de seguretat i principalment per que l’any que ve el farem ressuscitar amb un vestit nou i una perruca.
A l’escola sempre hem celebrat el carnaval. Alguns anys havíem fet Rua única pel carrer Vallespir, altres no sortíem i ho fèiem al pati.
Avui recordava totes les disfresses dels últims anys que hem fet la Rua.
M’ha fet il·lusió recuperar les fotos i recordar.
Els de 6è quan anavem de xinesos, aquest any ja estan 2n de carrera a la Universitat.
Quan veig aquestes fotos jo no sóc de les que penso: com passa el temps! Jo sempre penso: quantes coses què vivim i quantes ens queden per viure!
La vida és un camí. El que cal fer és caminar plegats i gaudir del paisatge.
Tal i com diu la cançó: A mi m’agrada passejar, per on hi ha floretes...
No veieu les floretes? Vinga obriu els ulls i aneu més a poc a poc, les floretes hi són just al vostre costat... en dono fe.
















10 comentaris:

Anònim ha dit...

Que xulo!!
Veure aquestes fotos d'altres anys!!
Mare meva encara recordo quan la Raquel anava de vaqueta...buf!!!
Quantes coses que hem viscut...i el que ens queda...

Laia

Anònim ha dit...

Yo veo flores cada dia, a pesar de que haya gente que se dedique cada dia a marchitarlas.
Me dio mucha pena sentir que era nuestra ultima Rua, el proximo año, ya seran mayores...segun ellos, y ya no desfilaran por las calles. Me paso con la Cabalgata, todavia recuerdo la frase que te dijo: "hoy es ell dia mas feliz de mmi vida", mientras repartia caramelos desde la Carroza, para mi tambien,disfrute como una niña.
Desde luego si algo has conseguido de nosotros, es llevar los sentimientos a todos los niveles, y que siempre, a pesar de los años, logremos valorar lo que hemos pasado en el cole.
Sr. Piñol, quien le llamara a las 5 para decirle...soy Cris, que llego tarde...que se espere denro que ya voy...
Un abrazo,
Cris

Anònim ha dit...

recordo la 1ª disfressa de l'Eric a l'escola, era a P1 i anaven de bolets, una bossa verda, un bolet pintat davant i un barret, encara la guardem, al igual que totes les altres, la de vaquetes... genial!! els nens s'ho passen pipa la setmana de carnaval, per nosaltres aquest any era molt especial, el primer del Jofre i l'últim de l'Eric.. uffff... masses emocions aquest any.
Judit

Anònim ha dit...

que pena que cuando se abren las fotos salgan tan pequeñas ....

Pedro ha dit...

Si entras en la web del colegio http://www.xtec.cat/escoladelcarme
dentro del apartado "projectes de l'escola" estan las fotos de los carnavales de cada año en formato grande.

Anònim ha dit...

La veritat es que encara que soc de les que intento quedar-me amb els moments màgics ( un somriure, una abraçada, una olor, un t'estimo..), encara i així crec que el temps passa ràpid. Mirant aquestes fotos recordo la primera rua de l'escola, els cargols darrera la valla, i a diferencia de les actuals sense cadires i a l'altra banda de l'escola, recordo les cares dels cargolets mirant com passavan els altres nens tots disfressats sense saver ells massa de que anava la història, ho recordo com si fos ahir pero al mateix temps han passat ja 4 rues, cada una molt especial, i encara que el temps em passa ràpid disfruto de cada pas que donem plegats.
Francesca

Anònim ha dit...

Pues yo no puedo evitar tener la sensación nada agradable de que el tiempo se me escapa de las manos, de que podía haber vivido y disfrutado de ese momento con mayor intensidad, que todo es muy efímero.... Caray, a veces envidio tu optimismo y reniego de mi melancolía, pero no puedo evitarlo.

"En Tierra extraña"

Anònim ha dit...

és veritat Judit, jo també tinc les disfresses. Que petits que eran... guardo tan bons records. He estat tan a gust que m'ha passat el temps volan. menys mal que em queda la Núria, enncare tinc quatre anys més per disfressar-me i per disfrutar de vosaltres.
Gràcies per estar cada dia.
mamafau

Marta ha dit...

Quines fotos més divertides, aqui veiem la originalitat de les disfresses de cada any....
Són molt xules!!!!
Pares del pollet Isaac.

Noemi Massague ha dit...

Mirant les fotos .... ja portem 7 carnestoltes a l'escola !!!

Uf, còm vola el temps !!!