17/2/09

Dimecres, 18 de febrer de 2009
EL DIMECRES T'EQUIVOCARÀS I LA ROBA AL REVÉS PORTARÀS
Si us voleu entretenir una mica més amb la disfressa, podeu fer estrelletes i llunetes amb els trossets que us quedin de retallar i enganxar-ho també.
Una mama m’ha comentat que els hi ha enganxat al coll de la capa i ha quedat molt bé.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Avuí la Neus volia que li fiques fins i tot l'abric al revés, la feina ha estat meva fer-li entendre que no podia ser, perque llavors no al podia lligar, llavors m'ha preguntat, mama com ho farem llavors per portar la bata al revés?, ja ser ella mateixa ha contestat sols girarem les mànigues, pobres lleons si ho han fet així.
Per altra banda el Sergi va sortir molt content ahir pintat de gatet, avuí diu que el pintaran d'elefant, que no li passi res a la senyoreta Laura com cadascu dels nostres peixos li demani un animal diferent. Aquesta setmana es una setmana plena de màgia per tots ells,sembla mentida la il-lusió que els hi fa rebre les noticies del rei carnastoltes, a veure que els hi ha dit avuí que han de fer per demà.
Francesca

Anònim ha dit...

hola!
ho sento molt per no passar abans..es que m'havia passat perque tinc moltes coses pel cap...
ara que ho penso una de le coses que trobo a faltar de l'escola es el carnaval i portar estrafolaries coses durant la setmana...aquesta setmana pera mí es com totes les setmananes..es una llastima..


bueno doncs adéu...




Yasmine