8/2/09

Dilluns, 9 de febrer de 2009
CONFERÈNCIA JORDI SEDÓ
Dimarts, 10 de Febrer, a dos quarts de vuit del vespre, a la Sala Polivalent de l'Escola, conferència a càrrec de Jordi Sedó, mestre, escriptor i filòleg.
Parlarem de la importància de l'esforç, la constància i els hàbits. Una xerrada que ens pot ajudar molt per enriquir i tirar endavant l'etapa escolar dels vostres fills i filles.

NO HI FALTEU!!!

6 comentaris:

Elena Vicente ha dit...

L'anterior conferència no hi vaig poder assistir, llàstima perquè semblava molt interesant.
Aquesta no hi faltaré gràcies a que m'ho vas dir amb molt de temps. Ens veiem el dimarts. :-)

Anònim ha dit...

gracies per programar aquestes conferencies. No hi faltare

Anònim ha dit...

Aquesta vegada si la tinc anotada a la data.
Francesca

Anònim ha dit...

Considero el tema molt interessant però no podrem assistir. Després de treballar, recollir els nens, acompanyarlos a les extraescolars i assistir els deures i estudi tenim les nostres extraescolars que ens costen molts diners i molt esforç. No podem ensenyar als nens a ser responsables si nosaltres ens saltem les nostres obligacions. Ja sé que és complicat però demà ens podries fer quatre cèntims del que heu tractat o si hi ha algun enllaç web.
A veure si a la propera podem assistir.

Anònim ha dit...

Despres de treballar, recollir els nens, les extraescolars, els deures i les nostres obligacions... farem un lloc en el nostre temps per venir a la Conferència que l'escola ha organitzat amb el millor interes que demostra cap els seus alumnes i families, fora de l'horari lectiu.
No hi faltare
Joan

Anònim ha dit...

Tot es qüestió de prioritats. Jo també tinc extraescolars però saltar-la avui per assistir a una conferència és prioritari per mi. Una altra cosa seria saltar-me una classe per anar a una festa, això si que no seria ensenyar be els meus fills.
Jo si que vindre