25/7/08


9 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt BONES VACANCES a tots. Ha estat un curs molt treballat i intens.
Aquest curs han passat coses molt especials. Particularment el recordarem amb molt carinyo perqué l'Arnau ha après a llegir, i tots plegats hi hem hagut de posar el nostre granet de sorra per aconseguir-ho.
Moltes gracies a totes les professores i en particular a la Srta. Angels i a la Srta. Elena. I molt, molt, molt especialment a la Srta. Montserrat per prendre's la molestia de cada dia escriure aquest fantàstic blog que ens permet a tots els pares estar tan ben informats.
Descanseu i agafeu forces que molt aviat tornareu a posar el cartell de "obert". Bones vacances!!!

Anònim ha dit...

Agraeixo infinitament l'esforç que fas cada dia escrivint el blog perque els pares estiguem informats.
El que lamento es que t'hagis centrat en les activitats dels mes grans ja que a mi tambe m'hagues fet il.lusio guardar anecdotes i fotos de la meva filla de 2 anys i veure el que fa a l'escola.
Bon estiu i bones vacances a tothom.

Anònim ha dit...

S' acaba un curs...i ben aviat comença un altre.
Les vacances ja són aquí, hem rigut, hem passat nervis, ens hem emocionat,hem fet deures, hem llegit,hem començat amb les taules de multiplicar,hem après a escriure el nostre nom...I ara només ens quedar esperar amb moltes i moltes preguntes al cap què aprendrem el curs que bé.
L'esplai ha estat un èxit, els nens no han parat de fer coses cap dia sense deixar d'aprendre alguna cosa.
M'agradaría agraïr a les mestres de p-3 i a les de primer, la seva feina,la seva paciència i dedicació.També als monitors de l'esplai i als mestres que han continuat treballant el mes de juliol.
Gracies a tots, molt bones vacances i fins al setembre!!!

Laia.

Francesc Puigcarbó ha dit...

Bones vacances.....pels alumnes, que ja m'he après que els mestres treballeu després i abans.

Anònim ha dit...

Ahir només amb vaig despedir de la SrtaElena, així que aprofito el blog per dessitjarte unes bones vacances (acava de veurem l'Enric escriure i diu el cole?perquè ha vist el logo) gràcies per tot i fins setembre!!
Belén

Anònim ha dit...

Bones vacances a tots!! Després de la intensa feina toca el descans!!!I ara tothom a carregar piles pel curs vinent. Petons!!Sílvia Z.

Anònim ha dit...

Bon estiu a tothom!!!
Moltes gràcies per la foto!!!

Laura

Berenguer ha dit...

Gràcies per haver-nos acollit a aquest gran matriarcat. Som una gran escola.

Bones i merescudíssimes vacances!

Anònim ha dit...

Despues de muchos dias sin entrar, y despues de hacer un repaso a todos los dias que llevaba sin leerte. Me alegro que por fin tengas vacaciones!!!!
Ha sido un año diferente, como todos, solo hemos de desear que el proximo curso sea mejor que el anterior.
Y desde aqui quiero desear un feliz verano a todos, Profesores, Papis@Mamis y alumnos, a todos un feliz veranos a disfrutarlo!!!!

A ti, Montserrat, gracias x toda la ayuda que me has dado u ofrecido cuando la he necesitado, no solo a nivel escolar, sino a nivel particular.

Gracias,

Bon Estiu!!!
Cris