8/4/08

Dimarts, 8 d'abril de 2008
LA MÚSICA ENS ALEGRA EL COR
Tot el matí no han parat de preguntar-me, cada vegada que em veien, quan vindria el trompetista.
Contents li han donat la benvinguda i admirats observaven la trompeta.
Ha estat molt bonic poder fer una classe tan didàctica i tan propera.
Els ulls emocionats dels nens, els nervis d’abans de començar i la sorpresa en sentir, per primer cop, el so d’una trompeta des de tan a la vora, ha estat una experiència commovedora.
Em mirava al músic i als nens i no sabria dir-vos qui gaudia més de tot plegat.
Les coses tenen la importància que tu els hi vulguis donar. Saber apreciar aquestes petites coses cal educar-ho a l’escola i a casa.
El nostre amic Lluís els hi ha tocat cançons que ells coneixien i així han pogut cantar i participar activament del concert.
S’ho han passat d’allò més bé i hem pogut constatar, de nou, que fer allò que t’agrada fa que la vida sigui més interessant.
Gràcies, Lluís.

JA ESTAN PENJADES LES FOTOS I ELS VIDEOS A LA WEB http://www.xtec.cat/escoladelcarme/
Demà us explicaré el primer dia de les Jornades Esportives (s’acumula la feina)

10 comentaris:

Anònim ha dit...

El Christian estava molt emocionat pel concert, peró encara s´ha emocionat més quan li hem dit que el seu avi, que ell no va arrivar a coneixer, també tocava la trompeta, i molt bé pel que tinc entés. Una vegada més us tinc que fel·licitar per la feina que feu amb els nostres fills. Moltes gràcies.

Anònim ha dit...

Ara resulta que vol tocar la trompeta!!! Li ha agradat molt.

Anònim ha dit...

Els hi ha agradat molt, estava entussiasmat explicant per on es bufa, la força que s'ha de tenir, lo vermell que es posava en Lluís... tot era nou.
Judit

Anònim ha dit...

La Mireia està encantada amb l'experiència.Fa dies que només parla de la trompeta.

Anònim ha dit...

Pel que sembla va estar molt bé. Les fotos molt maques. Moltes gràcies.

Anònim ha dit...

He vist les fotos, que quantitat! no m'ha sorprès la cara de sorpresa dels nens però si la de les professores, que entusiasme! Això és el premi per fer una bon treball. Felicitats a tots i al pare que ha contribuït ha fer-lo possible.

Anònim ha dit...

Quina audiència tant entregada i quina forma de picar de mans!!!Segur que el trompetista haurà marxat ben content!!M'ha encantat poder veure les fotos i el videos!!!Sílvia Z.

Anònim ha dit...

Les imatges parlen per si soles, quanta emoció!
Gràcies a l'escola per aquesta iniciativa, per entestar-se a motivar i il.lusionar als nostres fills. I gràcies especialment al Lluís per la seva desinteressada generositat. Qui és generós sempre genera alegria.

Anònim ha dit...

Molt maques les fotos i els videos així ens hem fet una idea de com s'ho van passar de bé!!!Moltes gràcies per obrir-nos aquesta petita finestra als pares.
El nostre fill no para de parlar del Jordi-Lluis el Trompetista, de que va ser capaç de fer sonar la trompeta i de que van cantar cançons!!! Enhorabona per la iniciativa.

Anònim ha dit...

Aquest matí quan he anat a despertar la meva filla m'ha preguntat:
"avui torna a venir el trompetista?"
li va fer molta il-lusió i va estar tota la tarda parlant-ne.
Belen