19/12/06

Dimecres, 20 de desembre de 2006
FINAL DE TRIMESTRE
El trimestre està arribant ja al final, per sort de tots plegats.
Gairebé ho tenim tot enllestit... hem necessitat alguna que altra ajuda externa, cosa que agraeixo infinitament, però ho hem superat positivament.
Que us han semblat els àlbums???
Els vostres fills i filles han treballat de valent i cal que els hi digueu i els feliciteu (el professorat també accepta felicitacions).
L’escola necessita una pausa... a les aules es respira un ambient diferent entre els regals, les felicitacions, l’amic invisible... hem esgotat la purpurina, les estrelles, els arxivadors tornen a estar buits, les cal·ligrafies fetes, els controls acabats, les notes posades i els guarniments de Nadal han de tornar a la caixa per donar pas a l’hivern.
El Tió està ben fart i a punt de fer allò que ha de fer... veure’m que passarà i que ens portarà enguany.
El dijous encara hem d’anar a cantar a la Residència d’avis, ja us explicaré que tal es porten els avis (si, si els avis... els nens es portaran bé, d’això ens encarreguem nosaltres).

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Ahir els meus fills, la Judit i el Gerard, van portar els àlbums. Realment, mereixeu que us felicitem per la feina que feu.
A ells els vaig felicitar ahir, també han treballat de valent.
Ara tots necessitem descansar. Per això us desitjo que descanseu molt aquests dies i que passeu unes bones festes.
Cristina

Anònim ha dit...

Els àlbums us han quedat molt macos, bé la idea vostre i el treball dels nens.
Ahir per la nit el Jan me l'ensenyava pàgina per pàgina i m'explicava com ho havia fet en cada cas i que li havia passat en cadascun dels treballs, perque s'havia equivocat, ràpid que havia treballat o inclòs si l'havien castigat per haver fet una de les seves.
Us vull donar les gràcies per haver fet aquests treballs amb els nostres fills i ensenyar-li com ho esteu fent, felicitacions a tots els professors.
Demà ja ens explicareu com ha anat la cantada de nadales, els de P5 tambè hi van?, com ell no explica res. Gemma (Mare Jan)

Anònim ha dit...

Els àlbums són genials, i sincerament, es veu tot el treball fet durant els trimestre!!En especial m'agraden els "Dibuixos lliures"...Felicitacions per les Srtes. Maria i Mònica que són les que han treballat de valent!!!Una abraçada també per la Srta. Elena, que cada dia ajuda a que el Pol entri més content a l'escola, tot i que molts dies el Pol ens ho posa ben difícil..Un petonàs.

Anònim ha dit...

Els albums genials! Com treballen ja tant petits. Ja fa 2 tardes que a les 5 hem d'anar depressa cap a casa perque tot berenant ens ha d'ensenyar l'album i els treballs. N'esta molt orgullos i no cal dir que a nosaltres els pares ens cau la baba. MOLTES GRACIES i ANIMS QUE QUEDA POQUET. Lourdes Borras

Anònim ha dit...

Si el sàlbums estàn genials,no et pots imaginar com està el DVD,és impressionant i molt molt emotiu...
Gracies per inmortalitzar aquests moments tan especials que no podem veure mai, perque mb les nostres presències es comporten totalment diferent;gràcies de veriat, ha estat magnífic,gràcies , gràcies, gràcies.Un petó i enhorabona per la vostra estupenda feina.laia

Anònim ha dit...

El DVD està genial,l´hem vist unes cent vegades!!! Moltes gràcies. Serà un bon record per la Carla i els seus companys . Bones festes. J.Pont

Anònim ha dit...

MOLTES GRACIES pel DVD, us ha quedat molt bé i ens ha fet molta il-lusió veure'l amb l'Arnau que ens ha anat explicant detalladament tot el procés de la gravació...Personalment crec que és una idea molt brillant ja que si es fa una funció a l'escola, el comportament dels nens amb els pares mirant-los no és el mateix que en el DVD, a part que així ens queda un record molt bonic per sempre ja que els nostres nens mai més tornaran a tenir 3 anys.
Gràcies Montserrat i professores per la vostra feina.
Jordi (pare Arnau P-3)

Eva Vidal ha dit...

Hola soy la mama de Laia de P-2, me ha gustado mucho los albums sobretodo el de ampliación, mi hija me decia toda orgullosa aixo yo, cada vez que pasabamos una hoja, la rudona, el vermell, gran, petit...
Y muchas gracias por el maravilloso regalo que nos habeis dado con el DVD. Mi marido y yo no nos cansamos de verlo.
Gracias Srta. Maria, Carla y com no a la Srta. Elena