4/12/06

Dimarts, 5 de desembre de 2006
Amb els nens i les nenes de 6è. hi faig una classe, els divendres, que li diem Miscel·lània. Aquesta classe consisteix en presentar-los activitats, històries, tradicions, llocs... de la nostra ciutat. L’objectiu és intentar que coneixin la ciutat i que no es quedin tot el cap de setmana al sofà davant la TV.
N’estic força contenta del resultat que hem obtingut, de 25 nens n’hi ha uns 10 que, algun cap de setmana, ha anat a alguna de les activitats que els hi he proposat, o a passejar per algun racó de la ciutat que he explicat, o a visitar algun dels museus...
El millor de tot és que ells em busquen el dilluns per explicar-me que és el que han fet, que han vist... gaudeixo veient-los fent cua, mantenint l’ordre, per parlar amb mi i comentar-ho... aquests moments són d’aquells en que el fer de mestra té sentit.
Ja que venen 5 dies de festa, per a la majoria, he pensat fer-vos a tots vosaltres una Miscel·lània d’algunes de les activitats que podeu fer amb els vostres fills i filles aquests dies.
Us proposo:
Teatre pels més petits:
- “Els contes del Sr. Nil” Teatre Romea
- “El cargol Mossi i el cuc” Fundació Miró
- “Nadal Màgic” Guasch Teatre
- “Pérez, el ratoncito de tus sueños” (teatre musical) Teatre Victòria
- “Contes de Nadal” Poble Espanyol

Pessebre Vivent de Corbera de Llobregat (és un dels més bonics que jo personalment he vist, i és a la vora de Barcelona, pels horaris i preus consulteu www.amicsdecorbera.org)

Fira de Sta. Llúcia i el pessebre de la Pç. de Sant Jaume

Si voleu anar més lluny us recomano el Mercat Medieval de Vic

Hi ha un munt d’ofertes més però he pensat que aquestes us podrien agradar. De totes formes s'accepten propostes.
Espero que vosaltres també feu cua per explicar-me que és el que heu fet i que és el que us ha agradat, si més no ells ens ho explicaran.
Gaudiu de les festes tots plegats.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Montserrat, Moltes gracies per les teves recomanacions, ho tindrem en compte. El pessebre de la Plaça Sant Jaume es molt bonic i tambe el del claustre de la catedral (oques incloses), val la pena. Molt bon pont. Lourdes

Anònim ha dit...

Nosaltres també t'agraïm les teves propostes, però treballem tots els dies...
Tot i així procurarem passejar tots 4 per la nostra ciutat.
Espero que descanseu força,i esmorzeu cada dia, si pareu pel barri...Laia