12/12/06

Dimarts, 12 de desembre de 2006
En mig de la bogeria de final de trimestre, avui hem rebut aquest mail, que vull compartir amb vosaltres, i que dona sentit a tota la nostra feina.

Benvolguts professors,
Som 3 ex-alumnes de l´Escola del Carme...probablement no us recordeu de nosaltres, ja que gràcies a Deu l´escola segueix funcionant, i passen molts nens. Nosaltres la recordem amb molt de carinyo.
Tant l´Anna com jo Irene, ens recordem de: Cóm ens treia les dents, quan ens queien o estaven a punt, la Srta. Maria; quan la Srta. Teresa ens ensenyava cançons populars; quan la Srta. Judith li donava classe a l'Anna, quan anàvem a la piscina i ens acompanyava la Srta. Lluïsa; quan havia puré per dinar i a l'Anna, que no li agradava, deia que li feia mal la panxeta i li donaven arròs; quan el Sr. Quimet ens controlava perquè ens ho mengéssim tot, per fer-nos molt grans; quan als matins que arribàvem molt aviat, perquè els pares treballaven, i estàvem amb la Srta. Elena; quan no em trobava bé (mal de panxa) i el Sr. Piñol amb donava l’aigua del Carme tan famosa.
Agraeixo amb un carinyo especial, la paciència dipositada per la Srta. Rosa, gràcies a la seva professionalitat i dedicació plena pels seus alumnes, que va ajudar-me a poder tirar endavant amb les assignatures, i donar-me entendre, que tot el que un es proposa, pots arribar a aconseguir-ho.
En fi, sabem que ens hem deixat altres persones al tinter, però per no estendre’ns més, a tots vosaltres, us donem les gràcies pels bons records de la nostra infantesa.
Aprofitem per desitjar-vos un BON NADAL i un ANY 2007 molt feliç.
Les ex-alumnes: Núria (mare) anys 1953-60 Irene i Anna anys 1980/87

1 comentari:

Montserrat ha dit...

Com podeu dir que no us recordem??? ja ho crec!!! encara que sembli mentida recordem tots i cadascú dels alumnes que han passat i que han estimat l'escola.
Recordo que en un festival la Irene va sortir a l'escenari a ballar amb una bossa de plàstic penjada al braç perquè no va saber on deixar-la.
Ereu encantadores i dolces, inclosa la mare.
El fet de rebre aquestes mostres de carinyo ens ajuda a continuar endavant en la nostra tasca educativa.
gràcies. un petó.
Srta. Elena i Montserrat