11/12/06



Dilluns, 11 de desembre de 2006
Avui ha estat un dia molt intens pels nens i les nenes de la classe dels Cargols (P2).
Ha vingut a fer-nos una actuació en Pere Salicrú. Ell és un músic-guitarrista que canta i escriu cançons pels petits i pels no tan petits. Amb la seva guitarra és capaç de copsar l’atenció, en un moment, a tot un grup de nens entremaliats amb ganes de gresca.
L’entrada a la classe ha estat una mica surrealista. Imagineu aquests petits, tranquil·lament, amb les seves dues senyoretes i que de sobte apareixen a la seva classe el Pere, amb la guitarra, el Jordi, amb la seva màquina de gravar i el trípode, i jo amb una bossa plena de barrets de Pare Noel.
Els plors han estat rotunds, generals, cridaners... jo anava posant barrets mentre que ells se’ls treien, els fèiem seure amb rotllana i ells s’aixecaven... però de sobte la guitarra del Pere ha començat a sonar amb uns acords suaus cantant La Lluna La Pruna i el silenci ha començat a sobrevolar per l’aula. Els que ploraven han callat i els que s’ho miraven amb cara de pomes agres han començat a aplaudir, riure, ballar, mirant-se entre ells divertits i participar de la gresca.
Poc a poc els hem tingut a tots amb el barret posat, algun s’ha resistit, gaudint de la música, mentre el Pere els portava pel camí de les cançons, els contes i la màgia, i el Jordi anava gravant... esperem tenir un bon material per poder fer-vos un regalet per endur-vos a casa.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

M'agrada el "new look" del blog.
Quanta activitat nadalenca!! estic impacient per gaudir d'aquesta sorpresa que estan preparant els petits.
Lourdes

Anònim ha dit...

Hola!

Soy Consuelo, mi hijo me comentó que en su cole hacian "el diari de la meva escola", y lo he seguido desde el principio.
Me gusta mucho y me resulta muy divertido leerlo.
Animo y a seguir...

Anònim ha dit...

Quina sorpresa i quines fotos més xul.les!M'imagino l'enrenou que es faria a l'entrar a classe, amb la càmera, la guitarra...Estan maquíssims agafats de la mà ballant en parelles.Estis segura que la gravació serà genial!Moltes gràcies!!Sílvia (mare Pol P-2)